Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Canım bende de var son 1 haftadır var her an regl olacakmışım gibi sanki gelecekte sokulemiyor gibi sızlama var kasıkta seninde öyle mi

Maşallah ikisinde de var görünüyor kan ile kesinlestir canım belirtin var mı bu arada 2. Fotoya kalbimi birakiyorum inşallah o avucun içinde minik bir avuç da olur o karede
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin avuçlarında olur o minik eller Benim regl dönemlerim ağrısız sızısız geçer. Ama sanki çok şiddetli bir regl geçirecekmişim gibi, belim kasıklarım, karnımın alt kısmı sancılı. Başım çok dönüyor sanki yer ayağımın altından kayıyor. Kokular kötü geliyor. Sanki her şey çürük soğan kokuyor. Hiç halim yok. Dün yemekhane de yemek yerken salatadaki zeytin yağı çok ağır koktu, öyle test yaptım acaba olabilir mi diye. 5 Temmuz regl olmam gereken tarih. İnşallah vardır ve inşallah hepimiz bu ay mijdeleniriz

Canım bende de var son 1 haftadır var her an regl olacakmışım gibi sanki gelecekte sokulemiyor gibi sızlama var kasıkta seninde öyle mi
Evet tam olarak öyle, korkutuyor beni testlerde silik çizgi ya, yanlıştır olacağım diye tedirginim

Metalik tat evet, ağzımda metalik tat var. Tanımlayamıyordum. Rabbim baiışlasın evladınızı. Siz de ikinci için mi buradasınız!? Ben de ikinci için uğraşıyorum, 40 yaşındayım. Olmaz artık derken böyle silik çizgi görünce heyecanlanıyorum

Ne güzel Rabbim ikisinide size bağışlasın ☺ evet ikinci aslında kasım aralık gibi hamile kalmayı planlıyordum ama bu ay kprunmasız ilişkilerim oldu oolabilirde olmayabilir de bakalım bekliyorum ama ilk hamile lime göre hiç belirtim yok sanırsam değilim HilalKiraz

Canım ben gebe değilim ama ilk gebeliğimde devam etmişti. Sperm de kasıklarda ağrıya neden olabiliyor. Yani tam olarak bilemiyoruz o sancıların neyden kaynaklandığını regl olunca regl sancısı gebelik durumunda da yerleşme ya da rahim genişlediği ve bebek orada kendine yer edindiği için yerleşme ağrısı diyoruz yani çok normal tabi bunlar hafif olduğu sürece önemsenmez.

Erken diyorlar benim de yumurtlamadan dokuzuncu günü bugün ama şey yapamadım test yapamadım erken diye ama sizin yine silik çıkmış ve de belirtler de fazla

Erken diyorlar benim de yumurtlamadan dokuzuncu günü bugün ama şey yapamadım test yapamadım erken diye ama sizin yine silik çıkmış ve de belirtler de fazla
Bende 10. Gün 9. Gün silik görüp hamile olanları okuyunca bende yapayım dedim ama inşallah poztif sonuç alırız

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah Benim ilk hamileliğimde hiç bir belirti yoktu. Hamilelik boyunca da hiçbir şey hissetmedim. Bulantılar falan hiç olmadı. Hiç belirti olmadan da olabilir belki, ama en güzeli gönlündekini nasip etsin Rabbim

Evet belirtisiz yaşayanlarda varmış Rabbim hayırlısını versin herkese ☺

kızlar naptınız regl olan,test yapan var mı :)))
Ben bugün sağlık ocağına kan verdim.Sonucu daha çıkmadı .Bat'a 2 gün var. Aslında regl olacak gibide hissediyorum ama dayanamadım kan verdim . Sizi de tebrik ederim . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…