Canım bende de var son 1 haftadır var her an regl olacakmışım gibi sanki gelecekte sokulemiyor gibi sızlama var kasıkta seninde öyle miÇok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahİnanamıyorum tabi halen testlere güvenemiyorum Yarın bir daha yaparım kan vermeden evvel. Her an regl olacak gibiyim sanki her an kanama başlayacak gibi hissediyorum
Çok teşekkür ederimMaşallah ikisinde de var görünüyor kan ile kesinlestir canım belirtin var mı bu arada 2. Fotoya kalbimi birakiyorum inşallah o avucun içinde minik bir avuç da olur o karede
Evet tam olarak öyle, korkutuyor beniCanım bende de var son 1 haftadır var her an regl olacakmışım gibi sanki gelecekte sokulemiyor gibi sızlama var kasıkta seninde öyle mi
Bende aynı senin gibiyim ve korkuyorum insallh poztif sonuclanirEvet tam olarak öyle, korkutuyor benitestlerde silik çizgi ya, yanlıştır olacağım diye tedirginim
Metalik tat evet, ağzımda metalik tat var. Tanımlayamıyordum. Rabbim baiışlasın evladınızı. Siz de ikinci için mi buradasınız!? Ben de ikinci için uğraşıyorum, 40 yaşındayım. Olmaz artık derken böyle silik çizgi görünce heyecanlanıyorumHer an adet olacak gibi hissetmen normal adet ağrısıda hissedersin benimde öyleydi adet oldum sanıp kontrol ediyordum ilk gebeliğin de hatta bir sonraki ay yine adet döngünde adet ağrısıda hissedebilirsin bunlar normal akıntınızın gelmesi normal
Bulantı genelde 5.haftadan sonra başlıyor ( herkeste olacak diye birşey yok) kimisinin ağzında metalik bir tat oluyor pas tadı gibi belirti yaşamnız normal kalp atışını duyana kadar stresli geçiyor ilk haftalar zaten pozitif gören herkese hayırlı olsun☺
İnşallahBende aynı senin gibiyim ve korkuyorum insallh poztif sonuclanir
Canım ben gebe değilim ama ilk gebeliğimde devam etmişti. Sperm de kasıklarda ağrıya neden olabiliyor. Yani tam olarak bilemiyoruz o sancıların neyden kaynaklandığını regl olunca regl sancısı gebelik durumunda da yerleşme ya da rahim genişlediği ve bebek orada kendine yer edindiği için yerleşme ağrısı diyoruz yani çok normal tabi bunlar hafif olduğu sürece önemsenmez.Canım bende de var son 1 haftadır var her an regl olacakmışım gibi sanki gelecekte sokulemiyor gibi sızlama var kasıkta seninde öyle mi
Sen yine iyi ilerlemissin dkdkdEvet daha çok varmış,benim de olduysa tahmini çatlamadan sonraki 7.günüm
Erken diyorlar benim de yumurtlamadan dokuzuncu günü bugün ama şey yapamadım test yapamadım erken diye ama sizin yine silik çıkmış ve de belirtler de fazlaCanım benimde 2. Gündür ateş basması var vücudun ateş gibi ayaklrim yaniyor sıcaklardan mi bilmiyorum göğüslerim de içten yanıyor ve bu gün gün mide bulantısı yaşıyorum 2 defa bulantım oldu psikolojik mi diye düşünüyorum yaptığım testler hep silik çıktı yumurtlamanın 9 ve 10.gununde simdi siparis ettigim testleri bekliyorum yapmak için
Bende 10. Gün 9. Gün silik görüp hamile olanları okuyunca bende yapayım dedim ama inşallah poztif sonuç alırızErken diyorlar benim de yumurtlamadan dokuzuncu günü bugün ama şey yapamadım test yapamadım erken diye ama sizin yine silik çıkmış ve de belirtler de fazla
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahNe güzel Rabbim ikisinide size bağışlasın ☺ evet ikinci aslında kasım aralık gibi hamile kalmayı planlıyordum ama bu ay kprunmasız ilişkilerim oldu oolabilirde olmayabilir de bakalım bekliyorum ama ilk hamile lime göre hiç belirtim yok sanırsam değilimHilalKiraz
Ayy çok zor ilerliyor ama zamanSen yine iyi ilerlemissin dkdkd
Ben cuma 4 günlük bir tatile gitcem döndüğümde 9. Gün olcak belki 10-11. Günler yaparım bi testAyy çok zor ilerliyor ama zaman
Evet belirtisiz yaşayanlarda varmış Rabbim hayırlısını versin herkese ☺Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBenim ilk hamileliğimde hiç bir belirti yoktu. Hamilelik boyunca da hiçbir şey hissetmedim. Bulantılar falan hiç olmadı. Hiç belirti olmadan da olabilir belki, ama en güzeli gönlündekini nasip etsin Rabbim
Yarın bi yapayım o zaman merak ettimBende 10. Gün 9. Gün silik görüp hamile olanları okuyunca bende yapayım dedim ama inşallah poztif sonuç alırız
Insallah canim rabbim hepimize nasip etsinVar gibi görünüyor
Ben bugün sağlık ocağına kan verdim.Sonucu daha çıkmadı .Bat'a 2 gün var. Aslında regl olacak gibide hissediyorum ama dayanamadım kan verdim . Sizi de tebrik ederim . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.kızlar naptınız regl olan,test yapan var mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?