Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

YA NORMALDE ÖĞLEDEN SONRA CIKIYOR SİZE NE ZAMAN DEDİLER,BENİM ADET GÜNÜM BUGÜN HENÜZ BİRŞEY YOK TESTLER POZITIF BEKLEMEDEYİM İMŞALLAH HAYIRLISI OLUR

YA NORMALDE ÖĞLEDEN SONRA CIKIYOR SİZE NE ZAMAN DEDİLER,BENİM ADET GÜNÜM BUGÜN HENÜZ BİRŞEY YOK TESTLER POZITIF BEKLEMEDEYİM İMŞALLAH HAYIRLISI OLUR
Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Gece çıkar diye tahmin ediyorum. Sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum. Hayırlısı ne ise o olsun . 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım belli belirsiz çizgi var gibide hiç bir şey yok gibiydi de bat bekleyemedim işte. Zaten varsa kanda düşük değerde olsa çıkar illaki sonuçta bat 2 gün kaldı.Siz ne zaman gideceksiniz kan vermeye?

ben haftaya gideceğim inşallah regl olmazsam :) 2 öncesi belli olur kanda inşallah beklıyoruz sonuc çıkar çıkmaz bizede yaz

Arkadaşalar ben durumunu kısaca tekrar anlatsam; 1haziranda adet olmuştum ve klomen + duphaston tedavisi aldım adetimin 22. Günü 20 mm yumırta olduğunu öğrendik ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlasın diye ancak sonrasında kontrole de çağırmadı adet tarihinde gel dedi.Normalde ben 26gğnde bir adet olurum yani ayın 27sinde bekliyordum ama tedavi aldım diye tam günü olan 1Temmuzu bekledim şimdi ayın 3ü hala gelen giden birşey yok adet belirtim de yok bu süre içinde adetimin
20-23.günlerinde şiddetli kasık ve göğüs ağrım olmuştu üç gün sürmüştü sonrasında geçti ve dediğim gibi ne gebelik ne de aday belirtisine yorumlayabileceğim hiç bir belirtim yok,sizce benim adet tarihim ne kadar kayma yapmış olabilir?ayın 8ini de bekleyip kan vereyim diyorum ama pıhtılaşmadan dolayı geç kalmamış olmam lazım.1 temmuzda yaptığım idrar testim de negatif çıkmıştı,beklemek iğneye biran önce başlamam gerektiği için daha da zor oluyor.

Arkadaşalar ben durumunu kısaca tekrar anlatsam; 1haziranda adet olmuştum ve klomen + duphaston tedavisi aldım adetimin 22. Günü 20 mm yumırta olduğunu öğrendik ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlasın diye ancak sonrasında kontrole de çağırmadı adet tarihinde gel dedi.Normalde ben 26gğnde bir adet olurum yani ayın 27sinde bekliyordum ama tedavi aldım diye tam günü olan 1Temmuzu bekledim şimdi ayın 3ü hala gelen giden birşey yok adet belirtim de yok bu süre içinde adetimin
20-23.günlerinde şiddetli kasık ve göğüs ağrım olmuştu üç gün sürmüştü sonrasında geçti ve dediğim gibi ne gebelik ne de aday belirtisine yorumlayabileceğim hiç bir belirtim yok,sizce benim adet tarihim ne kadar kayma yapmış olabilir?ayın 8ini de bekleyip kan vereyim diyorum ama pıhtılaşmadan dolayı geç kalmamış olmam lazım.1 temmuzda yaptığım idrar testim de negatif çıkmıştı,beklemek iğneye biran önce başlamam gerektiği için daha da zor oluyor

Test yapsanız ya hergün böyle durumda beklemek yerine negatifte görseniz ben olsam hergün testi tekrarlardım

Günaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
Gayet net canım sağlıklı gebelik de başlamaz başlarsada üzülme düşükler sağlıksız olduğu için oluyor ama aklına düşüğü getirme zaten bebeğin sana tutunmuş hayırlı olsun sağlıkla al kucağına☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…