Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlarız dedi
Hımmm ben şuan hapını kullanıyorum doktorum öyle demişti gebeliği de öğrenir öğrenmez iğne de olacak bir tane oğlum var oda o şekilde olmuştu

YOK VERMEDİM HAFTAYA KADAR TESTLE DEVAM EDECEĞİM İNSALLAH KOYUSLASMA BAYA OLDU AMA KİMYASSAL GEBELK GEÇİRDİM EMİN OLAMIYORUM
Maşallah, güzel koyulaşıyor Ben de test vermedim henüz, testle devam edeceğim bende. Hem takip ederiz koyulaşmayı. Benim de kimyasaldı geçen ay, inşallah bunay sağlıklı gebelikle sonuçlanır Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik olduğuna emin oldum, genelde kimyasal sonrası gerçek gebelik yaşayan çok var burada Rahim temizleniyormuş

inşallah yani 2.günüm bugün insallah adet olcakmısım giibi hissediyorum

inşallah yani 2.günüm bugün insallah adet olcakmısım giibi hissediyorum
Ben de öyle hissediyorum, testler güvenilir markalar pozitif çıkıyor ama çok fazla hayal kırıklığı yaşadığım için güvenemiyorum. Benim Bata daha iki gün var. Hayırlısı inşallah

aaa kaç gün vardı bata
Bazı takvime göre 4 temmuz, bazı takvime göre 6 temmuz bat. Kanda çıkar diye düşünerek test verdim ama yoksa daha da olma şansı yok diye düşünüyorum .
Kürtaj sonrası döngüm ve regl sürem biraz değişti bende tam emin olamıyorum

test yapmıs mıydınız aslında olsa dediğiniz gibi 6 temmuzda olsa bile cıkardı yumurtalamadan sonra 12 gün belli oluyor

test yapmıs mıydınız aslında olsa dediğiniz gibi 6 temmuzda olsa bile cıkardı yumurtalamadan sonra 12 gün belli oluyor
Prodoctor test yapmıştım 30 Haziran'da . Belli belirsiz silik bir çizgi gördüm gibime geldi. Çok istediğim için öyle gördüm .2 temmuz da kan verdim ve negatif . Yumurtlama 22. Haziran görünüyordu. (FLO diye bir adet takvimi kullanıyorum) bugün yumurtlamadan sonra ki 12. Gün. O takvime göre de bat 4 temmuz . Bilemedim ve aşırı stres ve sinir oldum şu an

bekeleyelim yinergl baslamadıgı sürece hala umut var sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…