Hımmm ben şuan hapını kullanıyorum doktorum öyle demişti gebeliği de öğrenir öğrenmez iğne de olacak bir tane oğlum var oda o şekilde olmuştuDoktorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlarız dedi
Bayağı koyulaşmışGünaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
YOK VERMEDİM HAFTAYA KADAR TESTLE DEVAM EDECEĞİM İNSALLAH KOYUSLASMA BAYA OLDU AMA KİMYASSAL GEBELK GEÇİRDİM EMİN OLAMIYORUMBayağı koyulaşmışArtık şüpheye gerek yok galiba. Kan vermiş miydiniz
Maşallah, güzel koyulaşıyorYOK VERMEDİM HAFTAYA KADAR TESTLE DEVAM EDECEĞİM İNSALLAH KOYUSLASMA BAYA OLDU AMA KİMYASSAL GEBELK GEÇİRDİM EMİN OLAMIYORUM
inşallah yani 2.günüm bugün insallah adet olcakmısım giibi hissediyorumMaşallah, güzel koyulaşıyorBen de test vermedim henüz, testle devam edeceğim bende. Hem takip ederiz koyulaşmayı. Benim de kimyasaldı geçen ay, inşallah bunay sağlıklı gebelikle sonuçlanır Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik olduğuna emin oldum, genelde kimyasal sonrası gerçek gebelik yaşayan çok var burada Rahim temizleniyormuş
Ben de öyle hissediyorum, testler güvenilir markalar pozitif çıkıyor ama çok fazla hayal kırıklığı yaşadığım için güvenemiyorum. Benim Bata daha iki gün var. Hayırlısı inşallahinşallah yani 2.günüm bugün insallah adet olcakmısım giibi hissediyorum
insallah hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman vereceksiniz kanBen de öyle hissediyorum, testler güvenilir markalar pozitif çıkıyor ama çok fazla hayal kırıklığı yaşadığım için güvenemiyorum. Benim Bata daha iki gün var. Hayırlısı inşallah
Günaydın içini ferah tutGünaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
Günaydın hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim inşallahGünaydın içini ferah tutbir şeycik olmaz
amin amin inşallahGayet net canım sağlıklı gebelik de başlamaz başlarsada üzülme düşükler sağlıksız olduğu için oluyor ama aklına düşüğü getirme zaten bebeğin sana tutunmuş hayırlı olsun sağlıkla al kucağına☺
Ama ben tedaviye balöncesinde aspirin
Çıktı m
Günaydın,Ama ben tedaviye balöncesinde aspirin
Çıktı mı sonucunuz?
aaa kaç gün vardı bataGünaydın,
Negatifbu ay da elendim.
Regl belirtisi de yok , hamilelik belirtisi de
Mart ayında kürtaj olmuştum , daha toparlanamadım demekki .
Bazı takvime göre 4 temmuz, bazı takvime göre 6 temmuz bat. Kanda çıkar diye düşünerek test verdim ama yoksa daha da olma şansı yok diye düşünüyorum .aaa kaç gün vardı bata
Maşallah bayağı koyulaşma varGünaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
test yapmıs mıydınız aslında olsa dediğiniz gibi 6 temmuzda olsa bile cıkardı yumurtalamadan sonra 12 gün belli oluyorBazı takvime göre 4 temmuz, bazı takvime göre 6 temmuz bat. Kanda çıkar diye düşünerek test verdim ama yoksa daha da olma şansı yok diye düşünüyorum .
Kürtaj sonrası döngüm ve regl sürem biraz değişti bende tam emin olamıyorum
Prodoctor test yapmıştım 30 Haziran'da . Belli belirsiz silik bir çizgi gördüm gibime geldi. Çok istediğim için öyle gördüm .2 temmuz da kan verdim ve negatif . Yumurtlama 22. Haziran görünüyordu. (FLO diye bir adet takvimi kullanıyorum) bugün yumurtlamadan sonra ki 12. Gün. O takvime göre de bat 4 temmuz . Bilemedim ve aşırı stres ve sinir oldum şu antest yapmıs mıydınız aslında olsa dediğiniz gibi 6 temmuzda olsa bile cıkardı yumurtalamadan sonra 12 gün belli oluyor
bekeleyelim yinergl baslamadıgı sürece hala umut var sıkma canınıProdoctor test yapmıştım 30 Haziran'da . Belli belirsiz silik bir çizgi gördüm gibime geldi. Çok istediğim için öyle gördüm .2 temmuz da kan verdim ve negatif . Yumurtlama 22. Haziran görünüyordu. (FLO diye bir adet takvimi kullanıyorum) bugün yumurtlamadan sonra ki 12. Gün. O takvime göre de bat 4 temmuz . Bilemedim ve aşırı stres ve sinir oldum şu an
Pazartesi vermek istiyorum 2.günü oluyor reglimininsallah hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman vereceksiniz kan
Yaaaa maşallah maşallahGünaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?