Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Bugün regl 6 gün var sabah 6 da gene test yaptım negatif Ocak ayında kürtaj olmuştum doktor korunmazsan hamile kalırsın hiçbir sorun yok demişti. 3 ay korundum. Geçen aylar hiçbir belirti yaşamadım yani belirtilerim psikolojik değil olsa korunmadigimiz diğer aylarda da olurdu diyorum bu ay aynı hamile olduğum ay gibi belirti yaşıyorum.

6 gün varken benim de negatifti, 4 gün kala erken gebelik testi pozitif çıktı. Silik çizgiydi bayağı. İki gğn sonra tekrar deneyin isterseniz. Erken gibi çünkü

4 gün kala ilk fotoğraf gibiydi, bu sabah da bu, 2 gün var regle

Eklentiler

• 1000217900.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000218715.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 53
Ayyy masallahh inşallah hepimize nasip olur bunu görmek
İnşallah nasip olsun, halen benimkiler de çok net değil çünkü regle daha var ve testler kul yapımı sonuçta güven olmuyor Rabbim tez vakitte güzel haberler versin sana, umudunu kaybetme daha zamanın varmış Sabretmek çok zor

Bende kan pıhtılaşma problemi de var bu nedenle erken öğrenip kan durultucu iğne ve aspirine başlamam da lazım
bende de var şuan bebek aspirini içiyorum dr umun tavsiyesiyle. öğrenir öğrenmezde iğneye başlayacağız. ilk kızımıda 8 ay iğne olarak doğurdum. erken öğrenebilmek için sürekli test yapıyorum psikolojim bozuldu. kayıplarım çok oldu. inşallah sağlıkla her isteyen bebeğine kavuşur.

Aspirin kullandığınıza göre kan çok mu pıhtılaşıyor sizlerde. Bende de pıhtılaşmama sorunu var bademcik ameliyatımda bile yoğun bakımda yatmistim bu sorun yüzünden

Ahh kızlar beklenen bat yarın uygulamaya göre ama bir iki gün geç yumurtlama olduysa cumartesi de olabilir olsun şu ki hiç belirtim yok adet belirtim de yok yani adet olmadan önce tatlı tatlı alt karnım ağrırdı genelde ve beyaz akıntım olurdu adet öncesi hepsi kesildi böyle anlamış değilim çok nadiren de olsa bazı aylar belirtisiz adet olurdum herhalde öyle olacak adetim tam düzenli değil 27-30 gün arasında oluyorum en erken 24 en geç 34 güne kadar uzadığı için yumurtlamayı kestiremiyorum aman yaaa

Hımmm ben şuan hapını kullanıyorum doktorum öyle demişti gebeliği de öğrenir öğrenmez iğne de olacak bir tane oğlum var oda o şekilde olmuştu
Kendim bugün aspirin 100mg almaya başladım artık ne olur ne olmaz diye pıhtışma olanlarda aspirin almanın zararı olmuyor gebelik olmasa da zararı olmaz diye başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…