- 31 Ocak 2025
- 393
- 349
- 18
ben çarşambaya kadar sabretmek istiyorumPazartesi vermek istiyorum 2.günü oluyor reglimin
Aslında en iyisi belki ben de sabrederim olmazsam reglben çarşambaya kadar sabretmek istiyorum
6 gün varken benim de negatifti, 4 gün kala erken gebelik testi pozitif çıktı. Silik çizgiydi bayağı. İki gğn sonra tekrar deneyin isterseniz. Erken gibi çünküBugün regl 6 gün var sabah 6 da gene test yaptım negatifOcak ayında kürtaj olmuştum doktor korunmazsan hamile kalırsın hiçbir sorun yok demişti. 3 ay korundum. Geçen aylar hiçbir belirti yaşamadım yani belirtilerim psikolojik değil olsa korunmadigimiz diğer aylarda da olurdu diyorum bu ay aynı hamile olduğum ay gibi belirti yaşıyorum.
4 gün kala ilk fotoğraf gibiydi, bu sabah da bu, 2 gün var regleBugün regl 6 gün var sabah 6 da gene test yaptım negatifOcak ayında kürtaj olmuştum doktor korunmazsan hamile kalırsın hiçbir sorun yok demişti. 3 ay korundum. Geçen aylar hiçbir belirti yaşamadım yani belirtilerim psikolojik değil olsa korunmadigimiz diğer aylarda da olurdu diyorum bu ay aynı hamile olduğum ay gibi belirti yaşıyorum.
Hadi inşallahh. Awox ve laboquick var hangisi daha iyi gösterir acaba6 gün varken benim de negatifti, 4 gün kala erken gebelik testi pozitif çıktı. Silik çizgiydi bayağı. İki gğn sonra tekrar deneyin isterseniz. Erken gibi çünkü
Awox u bilmiyorum ama laboquick benim testim de, herkes güvenilir diyorHadi inşallahh. Awox ve laboquick var hangisi daha iyi gösterir acaba
4 gün kala ilk fotoğraf gibiydi, bu sabah da bu, 2 gün var regle
Ayyy masallahh4 gün kala ilk fotoğraf gibiydi, bu sabah da bu, 2 gün var regle
İnşallah nasip olsun, halen benimkiler de çok net değil çünkü regle daha var ve testler kul yapımı sonuçta güven olmuyorAyyy masallahhinşallah hepimize nasip olur bunu görmek
bende de var şuan bebek aspirini içiyorum dr umun tavsiyesiyle. öğrenir öğrenmezde iğneye başlayacağız. ilk kızımıda 8 ay iğne olarak doğurdum. erken öğrenebilmek için sürekli test yapıyorum psikolojim bozuldu. kayıplarım çok oldu. inşallah sağlıkla her isteyen bebeğine kavuşur.Bende kan pıhtılaşma problemi de var bu nedenle erken öğrenip kan durultucu iğne ve aspirine başlamam da lazım
ne hapı kullanıyorsunuz. bana dr um bebek aspirini yeterli demiştideHımmm ben şuan hapını kullanıyorum doktorum öyle demişti gebeliği de öğrenir öğrenmez iğne de olacak bir tane oğlum var oda o şekilde olmuştu
Ben de adet olmayınca bugün kendim başladım aspirinene hapı kullanıyorsunuz. bana dr um bebek aspirini yeterli demiştide
doğru pıhtılaşma sorununda. aspirin kanı sulandırıyorAspirin kullandığınıza göre kan çok mu pıhtılaşıyor sizlerde. Bende de pıhtılaşmama sorunu var bademcik ameliyatımda bile yoğun bakımda yatmistim bu sorun yüzünden
Günaydın,
Negatifbu ay da elendim.
Regl
Her gün test yapıp negatif görmekte moral bozuyor :) ama yarına kadar olmazsam bir test yapacağım yarınTest yapsanız ya hergün böyle durumda beklemek yerine negatifte görseniz ben olsam hergün testi tekrarlardım
Canım ne güzel bir pozitif maşallah,gebesin o kesin inşallah sağlıkla ilerlesinGünaydın kızlar reglın 2 . Günü artık insallah bu saatten sonra başlamaz dua edin
Kendim bugün aspirin 100mg almaya başladım artık ne olur ne olmaz diye pıhtışma olanlarda aspirin almanın zararı olmuyor gebelik olmasa da zararı olmaz diye başladım benHımmm ben şuan hapını kullanıyorum doktorum öyle demişti gebeliği de öğrenir öğrenmez iğne de olacak bir tane oğlum var oda o şekilde olmuştu
YAAA İNŞALALH KIZLAR İNANIN HİÇ SEVİNEMEDİM ZAMAN GEÇSİN DİYECanım ne güzel bir pozitif maşallah,gebesin o kesin inşallah sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?