Ben kendim hemşireyim her gün hastanedeyim gidip kan vermemek için öyle zor tutuyorum ki kendimi,korkumdan doktoruma gidip ultrason bile yaptıramıyorım halbuki çalıştığım hastanede tedavi aldım,doktorumla aynı katta çalışıyorum:)tedaviyi aldım sabırla pazartesi gününü bekliyorum.YAAA İNŞALALH KIZLAR İNANIN HİÇ SEVİNEMEDİM ZAMAN GEÇSİN DİYE
ben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi de beta takıp etmeye korkuyorum o yüzdn tam zaan geçsin direkt olursa keseyi göreyim diye beklyorum inşallah hepimiz için olumlu sonuclar olurBen kendim hemşireyim her gün hastanedeyim gidip kan vermemek için öyle zor tutuyorum ki kendimi,korkumdan doktoruma gidip ultrason bile yaptıramıyorım halbuki çalıştığım hastanede tedavi aldım,doktorumla aynı katta çalışıyorum:)tedaviyi aldım sabırla pazartesi gününü bekliyorum.
Ecopirin 81 lik olanı içiyorum bi ara aspirin 100 olandı ama doktorum 81 lik yeter dedi onu içiyorum ama gebelik düşündüğüm için önlem amaçlı hep içiyorum gebelik öğrenir öğrenmez de hemen iğne benim de üç kimyasal düşüğüm oldu oğlum da adet gününde öğrenmiştim tam ertesi gün gittim iğneye başlamıştık bunda da 7 Temmuz test yapacağım acele etmiyorum hap da kullandığım için rahatım çatlamadan 14 gün sonra olunca kesin sonuç almak istedim sonra varsa inşallah yine doktora hemen inşallah hepimizin vardır sizin ilk çocuk mu olacakne hapı kullanıyorsunuz. bana dr um bebek aspirini yeterli demiştide
Ben de 9.haftada bir ölü gebelik yaşamıştım 9yıl önce,bir daha da asla pozitif olan birşey görmedim bu nedenle umutsuz ve korkak bir haldeyim,sırf Rabbim isterse olur inancı olduğu için tedavileri bırakamıyorum ya bu ay tedaviyi vesile ederse diye yoksa doktorlara da ilaçlara da pek umut bağlayamıyorum şimdi de sanki adet olacağım gibi iki saattir hafif kasık ağrım var olacak gibi hissediyorumben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi de beta takıp etmeye korkuyorum o yüzdn tam zaan geçsin direkt olursa keseyi göreyim diye beklyorum inşallah hepimiz için olumlu sonuclar olur
Aynen zararı yok önlem amaçlı kullanıyorum bende işte doktorum da demişti gerçi de inşallah vardır bebişlerimizKendim bugün aspirin 100mg almaya başladım artık ne olur ne olmaz diye pıhtışma olanlarda aspirin almanın zararı olmuyor gebelik olmasa da zararı olmaz diye başladım ben
İnşallah vardır,gruptaki herkesle hafta hafta gebelik sürecimizi konuşur en sonunda da doğum hikayelerimizi anlatırız birbirimize.Bizim yarın da evlilik yıldönümümüz,uğurla geliyordur inşallah14. Yılımız.Aynen zararı yok önlem amaçlı kullanıyorum bende işte doktorum da demişti gerçi de inşallah vardır bebişlerimiz
Ya iyi düşünelim iyi olsun canım hepimiz için dua edıyorum iyi haberler alalımBen de 9.haftada bir ölü gebelik yaşamıştım 9yıl önce,bir daha da asla pozitif olan birşey görmedim bu nedenle umutsuz ve korkak bir haldeyim,sırf Rabbim isterse olur inancı olduğu için tedavileri bırakamıyorum ya bu ay tedaviyi vesile ederse diye yoksa doktorlara da ilaçlara da pek umut bağlayamıyorum şimdi de sanki adet olacağım gibi iki saattir hafif kasık ağrım var olacak gibi hissediyorum
Çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahİnanamıyorum tabi halen testlere güvenemiyorum Yarın bir daha yaparım kan vermeden evvel. Her an regl olacak gibiyim sanki her an kanama başlayacak gibi hissediyoru
Eğer hamileysem bunlar belirtisi olabilir. Çünkü ben de aynıyım. 5 Temmuz benim de. İdrar testleri pozitifBenimde bat 4 temmuz. Sol kasık da batma var. Birde adet olacak gibi ıslaklık var. Sizce hamilelik belirtisi mi bunlar.
Maşallah, Rabbim hediyenizi göndersin inşallah. Bebeğiniz ile birlikte nice 14'lereİnşallah vardır,gruptaki herkesle hafta hafta gebelik sürecimizi konuşur en sonunda da doğum hikayelerimizi anlatırız birbirimize.Bizim yarın da evlilik yıldönümümüz,uğurla geliyordur inşallah14. Yılımız.
Test yapsan belli olur aslında bu şekilde belşrtiler olabilir varsaArkadaşlar merhaba.
Ben bu ay klomen kullandım. Bat 4 temmuz yani yarın. Çatlatma iğnesi yapmadı doktor kendi çatlar dedi. Bugün sabah sol kasık batması vardı. Karnım şiş patlayacak gibi. Memeler şiş ve uçları hassas. Adet olacak gibi ıslaklık var. Bunlar gebelik belirtisi mi?
Amin amin inşallah,çok çok teşekkür ederim.Maşallah, Rabbim hediyenizi göndersin inşallah. Bebeğiniz ile birlikte nice 14'lere
27 Haziran da kan verdim negatif çıktı. Bat 4 temmuz acaba erken mi verdim kan testini.Test yapsan belli olur aslında bu şekilde belşrtiler olabilir varsa
bilşemedim beım daha önce 4 gün önce verdiğim test negatıftı sonrasında hamile oldugmu öğrenmiştim adet gününü bekleyip test vermek en sağlıklısı27 Haziran da kan verdim negatif çıktı. Bat 4 temmuz acaba erken mi verdim kan testini.
27 Haziran da kan verdim negatif çıktı. Bat 4 temmuz acaba erken mi verdim kan testini.
Çok iyi düşünmeye çalışıyorum hem deYa iyi düşünelim iyi olsun canım hepimiz için dua edıyorum iyi haberler alalım
Yarın benim bat. Klomen gecikme yapar mı acaba?bilşemedim beım daha önce 4 gün önce verdiğim test negatıftı sonrasında hamile oldugmu öğrenmiştim adet gününü bekleyip test vermek en sağlıklısı
Peki Türk kahvesi kokusu bile mide bulantısı yaptı mı? Bende kahve kokusu bile bulantı yaptı.bilşemedim beım daha önce 4 gün önce verdiğim test negatıftı sonrasında hamile oldugmu öğrenmiştim adet gününü bekleyip test vermek en sağlıklısı
öyle cok bulantım yok ara ara böyle kötü koku olunca bulantı gibi olup geçiyor hemen yani öyle bende bulantı olmadı daha henüzPeki Türk kahvesi kokusu bile mide bulantısı yaptı mı? Bende kahve kokusu bile bulantı yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?