Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

YAAA İNŞALALH KIZLAR İNANIN HİÇ SEVİNEMEDİM ZAMAN GEÇSİN DİYE
Ben kendim hemşireyim her gün hastanedeyim gidip kan vermemek için öyle zor tutuyorum ki kendimi,korkumdan doktoruma gidip ultrason bile yaptıramıyorım halbuki çalıştığım hastanede tedavi aldım,doktorumla aynı katta çalışıyorum:)tedaviyi aldım sabırla pazartesi gününü bekliyorum.

ben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi de beta takıp etmeye korkuyorum o yüzdn tam zaan geçsin direkt olursa keseyi göreyim diye beklyorum inşallah hepimiz için olumlu sonuclar olur

ne hapı kullanıyorsunuz. bana dr um bebek aspirini yeterli demiştide
Ecopirin 81 lik olanı içiyorum bi ara aspirin 100 olandı ama doktorum 81 lik yeter dedi onu içiyorum ama gebelik düşündüğüm için önlem amaçlı hep içiyorum gebelik öğrenir öğrenmez de hemen iğne benim de üç kimyasal düşüğüm oldu oğlum da adet gününde öğrenmiştim tam ertesi gün gittim iğneye başlamıştık bunda da 7 Temmuz test yapacağım acele etmiyorum hap da kullandığım için rahatım çatlamadan 14 gün sonra olunca kesin sonuç almak istedim sonra varsa inşallah yine doktora hemen inşallah hepimizin vardır sizin ilk çocuk mu olacak

ben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi de beta takıp etmeye korkuyorum o yüzdn tam zaan geçsin direkt olursa keseyi göreyim diye beklyorum inşallah hepimiz için olumlu sonuclar olur
Ben de 9.haftada bir ölü gebelik yaşamıştım 9yıl önce,bir daha da asla pozitif olan birşey görmedim bu nedenle umutsuz ve korkak bir haldeyim,sırf Rabbim isterse olur inancı olduğu için tedavileri bırakamıyorum ya bu ay tedaviyi vesile ederse diye yoksa doktorlara da ilaçlara da pek umut bağlayamıyorum şimdi de sanki adet olacağım gibi iki saattir hafif kasık ağrım var olacak gibi hissediyorum

Kendim bugün aspirin 100mg almaya başladım artık ne olur ne olmaz diye pıhtışma olanlarda aspirin almanın zararı olmuyor gebelik olmasa da zararı olmaz diye başladım ben
Aynen zararı yok önlem amaçlı kullanıyorum bende işte doktorum da demişti gerçi de inşallah vardır bebişlerimiz

Aynen zararı yok önlem amaçlı kullanıyorum bende işte doktorum da demişti gerçi de inşallah vardır bebişlerimiz
İnşallah vardır,gruptaki herkesle hafta hafta gebelik sürecimizi konuşur en sonunda da doğum hikayelerimizi anlatırız birbirimize.Bizim yarın da evlilik yıldönümümüz,uğurla geliyordur inşallah14. Yılımız.

Ya iyi düşünelim iyi olsun canım hepimiz için dua edıyorum iyi haberler alalım

Benimde bat 4 temmuz. Sol kasık da batma var. Birde adet olacak gibi ıslaklık var. Sizce hamilelik belirtisi mi bunlar.

Arkadaşlar merhaba.
Ben bu ay klomen kullandım. Bat 4 temmuz yani yarın. Çatlatma iğnesi yapmadı doktor kendi çatlar dedi. Bugün sabah sol kasık batması vardı. Karnım şiş patlayacak gibi. Memeler şiş ve uçları hassas. Adet olacak gibi ıslaklık var. Bunlar gebelik belirtisi mi?

Maşallah, Rabbim hediyenizi göndersin inşallah. Bebeğiniz ile birlikte nice 14'lere

Test yapsan belli olur aslında bu şekilde belşrtiler olabilir varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…