- 28 Mart 2025
- 43
- 2
- 1
- 39
Cok erken vermissin bence canim. Benim de 4 temmuz dun 12 dpoda test yaptim negatif yarin regl olmazsam bi daha yapacagim
Yaaaa ne kadar güzel bizim de 7 Temmuz evlilik yıldönümümüz ve tam o gün test yapacam varsa inşallah ikimize de bi büyük hediye olacak ya inşallah vardır hepimizin harika olur ya en güzel hediye valla hamile kalsak da diğer süreçleri konuşmaya geçsek evet yok iğnesi acıttı morarttı bunlara bile razıyım ve de özledimİnşallah vardır,gruptaki herkesle hafta hafta gebelik sürecimizi konuşur en sonunda da doğum hikayelerimizi anlatırız birbirimize.Bizim yarın da evlilik yıldönümümüz,uğurla geliyordur inşallah14. Yılımız.
Ben de klomen kullandım bu ay yanında duphaston da kullandım ben de onlar mı geciktirdi diyorumYarın benim bat. Klomen gecikme yapar mı acaba?
Yumurtlamadan sonra başlayan kasık ağrısı regl yaklaştığında artmazsa yada geçerse hamilelik mi oluyor yani artarsa Ağrı regl mi olunuyor kafam karistiBugün yumurtlamadan beri olan regl olacakmışım gibi olan ağrım çok arttı sanki her an regl olcam ümidim kalmadı artık malesef bu kadar ağrı normal değildir
Vallahi hiççç bilgim yok. Benim normalde yumurtalama günü ağrım olur aynı gün geçer sonra regl olmadan önceki gün bacak ve kasık ağrım olur regl olurum. Ama bu sefer yumurtlamadan beri hiç geçmedi 8 gündür. Regl 6 gün var bayaa arttı bugün bacaklarım kasıklarım ağrıyor aynı regl olcam gibi . Sen de durum nasılYumurtlamadan sonra başlayan kasık ağrısı regl yaklaştığında artmazsa yada geçerse hamilelik mi oluyor yani artarsa Ağrı regl mi olunuyor kafam karisti
Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hala devam ediyor her an adet olacakmisim gibi ama sokulemiyor gibi ara ara kasik krampları oluyor sık idrara çıkma var normalde günde 1 en fazla 2 defa giden biriyim ama günde 7-8 defa cikiyorum normal tarihine göre adetim 2 gün önceydi yumurtlama geç oldu bu gün yumurtlamamnin 12. Gunu catlamanin 11.gunu ayin 7 sinde en geç olmam gerek yaptığım testlerde 9.10. gün silik çıkti bu gün sipariş ettiğim testler elime ulasacak yarın yapicam adet gününe kadar yaparım sabah ilk idrarla bakalım ne olacak beyaz akıntım varVallahi hiççç bilgim yok. Benim normalde yumurtalama günü ağrım olur aynı gün geçer sonra regl olmadan önceki gün bacak ve kasık ağrım olur regl olurum. Ama bu sefer yumurtlamadan beri hiç geçmedi 8 gündür. Regl 6 gün var bayaa arttı bugün bacaklarım kasıklarım ağrıyor aynı regl olcam gibi . Sen de durum nasıl
Ayyy inşallah hamilesindirBenimde yumurtlamadan 2 gün sonra başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hala devam ediyor her an adet olacakmisim gibi ama sokulemiyor gibi ara ara kasik krampları oluyor sık idrara çıkma var normalde günde 1 en fazla 2 defa giden biriyim ama günde 7-8 defa cikiyorum normal tarihine göre adetim 2 gün önceydi yumurtlama geç oldu bu gün yumurtlamamnin 12. Gunu catlamanin 11.gunu ayin 7 sinde en geç olmam gerek yaptığım testlerde 9.10. gün silik çıkti bu gün sipariş ettiğim testler elime ulasacak yarın yapicam adet gününe kadar yaparım sabah ilk idrarla bakalım ne olacak beyaz akıntım var
Amin canım inşallah testlere de güvenim yok yalancı pozitif çıkarıyorlar diye ama 3 farklı test yaptım 3 ünde de silik çıktı attım buraya zaten sipariş verdiğimde prodoctor markasıAyyy inşallah hamilesindirsonucu dersin bize de . Hangi testlerden sipariş ettin
İnternette pro doctor orijinal olmayabiliyormuş bilginiz olsun en iyisi eczaneden almak pahalı bir ürün zatenAmin canım inşallah testlere de güvenim yok yalancı pozitif çıkarıyorlar diye ama 3 farklı test yaptım 3 ünde de silik çıktı attım buraya zaten sipariş verdiğimde prodoctor markası
Anladım canım bakıp gorucez adet gelmezse kan vericemİnternette pro doctor orijinal olmayabiliyormuş bilginiz olsun en iyisi eczaneden almak pahalı bir ürün zaten
Ben tedavi alıyorum ama çok ümitsizimYaaaa ne kadar güzel bizim de 7 Temmuz evlilik yıldönümümüz ve tam o gün test yapacam varsa inşallah ikimize de bi büyük hediye olacak ya inşallah vardır hepimizin harika olur ya en güzel hediye valla hamile kalsak da diğer süreçleri konuşmaya geçsek evet yok iğnesi acıttı morarttı bunlara bile razıyım ve de özledim
Yaa sizin için çokça dua edicem inşallah bu sefer olmuş olacak inşallahBen tedavi alıyorum ama çok ümitsizimdefalarca yıllardır negatif almaktan umudum çok azaldı,olursa büyük bir mucize olacak bana
Eşim gelince kan vereceğim galibakızlar naptınız sesler çıkmıyor reglı başlayan var mı iyi akşamalr
aaaa danamadık desene :)) mutlaka bize de haber ver ,biz hala beklemedeyiz 2 gün gecikti artıkB
Eşim gelince kan vereceğim galiba
Benim de yarın 11 gün olacak ama 14 gün beklemek istiyorum test için herhangi belirtim de yok amakızlar naptınız sesler çıkmıyor reglı başlayan var mı iyi akşamalr
Ne tedavisi alıyorsunuz, inşallah Rabbim nasip etsin bir evlat. Ol der olur, ümidinizi kaybetmeyin lütfenBen tedavi alıyorum ama çok ümitsizimdefalarca yıllardır negatif almaktan umudum çok azaldı,olursa büyük bir mucize olacak bana
Dayanamıyorumaaaa danamadık desene :)) mutlaka bize de haber ver ,biz hala beklemedeyiz 2 gün gecikti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?