Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ne tedavisi alıyorsunuz, inşallah Rabbim nasip etsin bir evlat. Ol der olur, ümidinizi kaybetmeyin lütfen
Beş kez tüp bebek tedavisi aldım,Ocak ayı gibi altıncı kez denemeyi düşünüyorum ve ocak ayını beklerken boş geçmeyeyim diye klomen tedavisi alıyorum şuanda da,güzel duanız için Allah razı olsun eksik etmeyin.

Rabbim yardımcımız olsun, sizin için hep dua edeceğim, Rabbim zamanında nasip edecek inşallah Bizlere tez vakitte güzel haberler verin ve umudunuz hep sizinle olsun

Rabbim yardımcımız olsun, sizin için hep dua edeceğim, Rabbim zamanında nasip edecek inşallah Bizlere tez vakitte güzel haberler verin ve umudunuz hep sizinle olsun
İyi dilekleriniz ve güzel kalbiniz için çok çok teşekkür ederim,Rabbim çok güzel sonuçlarla haberleşmeyi nasip etsin bizlere.

Selam kızlar, benim de bat bugün uygulamaya göre yarın ama gelen giden yok. 12. Gün negatif çıkmıştı. Umarım gecikmem

Merhabalar batım 1 temmuzdaydı.. olmayınca test yaptım 2-3 dk sonra silik pembe çizgi çıktı dün kan tahlili verdim 13.48 çıktı.. bugun test yaptım koyulaşma var mı diye.. ama hiç koyulaşma olmadı.. hatta daha da silikleşti kimyasal yada bol gebelik olabilir mi.. 1. Sini dün yaptım erken gebelik testi.. 2.si bugun yaptım..

Eklentiler

• IMG_6085.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_6084.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı olsun kaset testte öyle çıkar daha çok yeni değeriniz arttıkça koyulaşır artık test yapmayın kan verin tekrar sonrasında gerek yok korkmayın iyi düşünün

Kızlar bat yarın ama cumartesiden olabilir acaip bir gaz var alt karnımda öyle şiddetli giriyor ki valla adet önceside gaz olur ama hafif adet ağrılarım başladı ama gaz çok rahatsız etti beni bakalım yarın ne olacak

İkinci test 13lü değeri algılamamış olabilir markadan markaya fark edebilir

Benim 7 Temmuz aynı markadan akşam üzeri ben de test yaptım. Emin olamıyorum, regle daha var, günü beklemeli miyim sizce, yoksa kan vermeli miyim? Teste güvenilir mi ondan da emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_3547.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
Çok erkenmiş zaten, çok düşük değer. Bundan anlaşılmaz koyulaştığı. 13'e yine iyi göstermiş bu arada Bir kaç gün sonra yine kan verin, artarak devam eder inşallah

Benim 7 Temmuz aynı markadan akşam üzeri ben de test yaptım. Emin olamıyorum, regle daha var, günü beklemeli miyim sizce, yoksa kan vermeli miyim? Teste güvenilir mi ondan da emin olamadım.
Bu marka için bazıları çok iyi diyor bazıları da hep böyle çıkıyor diyor inanın bende anlamadım ama ben de çıktı sonrasında kan tahlili verdi beta yüksek en azından 5 ten fazla yarın tekrar kan vericem nasipse..

Gününüzü bekleyin isterseniz öyle verin. Ben de günümü bekliyorum, benim de silik çizgi çıktı 4 gün ve 2 gün kala yaptığım testlerde. Kan testinde mutlaka çıkar artık doğruysa Hayırlısı ile olsun inşallah

Bende de çok gaz var ve karnım 5 aylık hamile gibi şu an. İlk hamileliğimde de gaz çok olmuştu bende

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, çok haklısınız beklemekte yarar var. Ben ilk defa ikinci çizgiyi silik de olsa görünce istemsiz heyecan yaptım sanırım. Günlerin geçmesini beklemekte stresli, inşallah hepimizin ucunda güzel hayırlı bir bekleyiş vardır.

İnşallah harika bir süreç olur sizin için, değeriniz yükselir içiniz rahatlar

İnanın aynı duyguları yaşıyoruz Amin inşallah, zaman şu aralar hızlı da geçse iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…