Salı günüydü en geç yarın olmam gerekiyor hadi çatlama bir gün sonra oldu desek12. Gün ne zamandı. Benim 14.günde silik çizgi çıkmıştı
Ayy sancı gibi mi valla bir sancı giriyor affedersin gaz çıkarmazsam kıvranıcam o derece şaşırdım yediğimde ne var bilmiyorum ama hayırlısıBende de çok gaz var ve karnım 5 aylık hamile gibi şu an. İlk hamileliğimde de gaz çok olmuştu bende
Benim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değilSalı günüydü en geç yarın olmam gerekiyor hadi çatlama bir gün sonra oldu desekbilemedim yani ateşim de yükseldi düşmesi gerekiyordu oysa
Evet haklısınız. Yarında olmazsam ctesi test yaparım. Umarım varsa da sağlıklıdırBenim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değil
Çok fena sanki bomba var karnımda patlayacakAyy sancı gibi mi valla bir sancı giriyor affedersin gaz çıkarmazsam kıvranıcam o derece şaşırdım yediğimde ne var bilmiyorum ama hayırlısı
Sonra hiç test yaptınız mı? Çünkü idrara çok sonra geçiyor kandan, ondan negatif olabilirSalı günüydü en geç yarın olmam gerekiyor hadi çatlama bir gün sonra oldu desekbilemedim yani ateşim de yükseldi düşmesi gerekiyordu oysa
Brn kan vermedimKızlar sakın sakın bekleye devam edelim iyi sonuclar almaya az kaldı
Ayy ümit kendirdin beni senin testin pozitif birdeÇok fena sanki bomba var karnımda patlayacak
Ben ilk gebeliğimde bilmiyordum gaz sancım çok vardı, kar yağıyordu çok, mahsur kalmıştık iş yerinde. Sancımı hiç unutmuyorum orada, gidemiyoruz da. Bir kaç gün sonra da öğrendim bebeğimiAyy ümit kendirdin beni senin testin pozitif birde
Acaba bende de olabilir mi ihtimal vermiyorum ama ilk gebeliğim de de olmaz dedim oldu
Gerçekten aşırı sabırlısın ben bekleyememiştimKızlar sakın sakın bekleye devam edelim iyi sonuclar almaya az kaldı
Ne güzel ya ben ilkinde hamileliğini öğrendikten sonra yaşamıştım gaz olaylarını şişmişti karnım sonra indi tabiBen ilk gebeliğimde bilmiyordum gaz sancım çok vardı, kar yağıyordu çok, mahsur kalmıştık iş yerinde. Sancımı hiç unutmuyorum orada, gidemiyoruz da. Bir kaç gün sonra da öğrendim bebeğimiinşallah sizin de öyledir ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benimki iki buçuk 15.11.22 doğumlu
Hayır yapmadım. 12.gün çıkardı diye düşünüyorum bilemedim yarın da olmazsam umutlanıcağım sanırımSonra hiç test yaptınız mı? Çünkü idrara çok sonra geçiyor kandan, ondan negatif olabilir
Ben de 40 yaşındayım, artık benim için son zamanlar diye düşünüyorum. Arası da olmasın gerçektenNe güzel ya ben ilkinde hamileliğini öğrendikten sonra yaşamıştım gaz olaylarını şişmişti karnım sonra indi tabi
22 aylık bir kızım var çok arası olsun istemiyorum büyüteyim istiyorum 32 yaşındayım bu ayda öyle korunmasız yaşadım belki olabilir ihtimali heycanlandırdı
Hayırlısı olsun gelecek olan varsa geliyor hep derim alacak nefesi yiyecek ekmeği olanı engelleyemezsin ☺
Güzel haberlerle inşallahHayır yapmadım. 12.gün çıkardı diye düşünüyorum bilemedim yarın da olmazsam umutlanıcağım sanırım
İnşallah umudum sıfır şuan en geç yarın olmam gerekiyor. Açıkçası 3 ay ara vermiştim aradan sonra ilk denemeydi olmayadabilir diyorum. Kendimi yeni aya hazırladım bileGüzel haberlerle inşallah
Ne hissediyorsunuz peki? Çünkü anne hissediyor bence. Yoksa içi kararıyor insanın, varsa değişik bir heyecan oluyor. Bilmiyorum hisseden var mı böyleİnşallah umudum sıfır şuan en geç yarın olmam gerekiyor. Açıkçası 3 ay ara vermiştim aradan sonra ilk denemeydi olmayadabilir diyorum. Kendimi yeni aya hazırladım bile
Ben ilkini de hissetmedim reglim gecikince test yapmıştım. Onu da hiç beklemiyordum. Her şeyin gebelik için aşırı ters gittiği bir dönemde olmuştu. Annelik duygusu bile oluşamadı ki kalp atışı durdu… o yüzden o his nasıl bir şey bilmiyorum. Test negatif çıkınca duygularımda negatifleşti ayrıca kendimi hemen olmayabileceğine de inandırdığım için. Olacağı günü bekliyorumNe hissediyorsunuz peki? Çünkü anne hissediyor bence. Yoksa içi kararıyor insanın, varsa değişik bir heyecan oluyor. Bilmiyorum hisseden var mı böyle
Yaa bilmiyordum çok üzgünümBen ilkini de hissetmedim reglim gecikince test yapmıştım. Onu da hiç beklemiyordum. Her şeyin gebelik için aşırı ters gittiği bir dönemde olmuştu. Annelik duygusu bile oluşamadı ki kalp atışı durdu… o yüzden o his nasıl bir şey bilmiyorum. Test negatif çıkınca duygularımda negatifleşti ayrıca kendimi hemen olmayabileceğine de inandırdığım için. Olacağı günü bekliyorum
AhhYaa bilmiyordum çok üzgünümRabbim üzüldüğünüzden daha çok sevindirsin inşallah sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?