Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

12. Gün ne zamandı. Benim 14.günde silik çizgi çıkmıştı
Salı günüydü en geç yarın olmam gerekiyor hadi çatlama bir gün sonra oldu desek bilemedim yani ateşim de yükseldi düşmesi gerekiyordu oysa

Bende de çok gaz var ve karnım 5 aylık hamile gibi şu an. İlk hamileliğimde de gaz çok olmuştu bende
Ayy sancı gibi mi valla bir sancı giriyor affedersin gaz çıkarmazsam kıvranıcam o derece şaşırdım yediğimde ne var bilmiyorum ama hayırlısı

Salı günüydü en geç yarın olmam gerekiyor hadi çatlama bir gün sonra oldu desek bilemedim yani ateşim de yükseldi düşmesi gerekiyordu oysa
Benim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değil

Benim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değil
Evet haklısınız. Yarında olmazsam ctesi test yaparım. Umarım varsa da sağlıklıdır

Ayy ümit kendirdin beni senin testin pozitif birde
Acaba bende de olabilir mi ihtimal vermiyorum ama ilk gebeliğim de de olmaz dedim oldu
Ben ilk gebeliğimde bilmiyordum gaz sancım çok vardı, kar yağıyordu çok, mahsur kalmıştık iş yerinde. Sancımı hiç unutmuyorum orada, gidemiyoruz da. Bir kaç gün sonra da öğrendim bebeğimi inşallah sizin de öyledir ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benimki iki buçuk 15.11.22 doğumlu

Ne güzel ya ben ilkinde hamileliğini öğrendikten sonra yaşamıştım gaz olaylarını şişmişti karnım sonra indi tabi
22 aylık bir kızım var çok arası olsun istemiyorum büyüteyim istiyorum 32 yaşındayım bu ayda öyle korunmasız yaşadım belki olabilir ihtimali heycanlandırdı
Hayırlısı olsun gelecek olan varsa geliyor hep derim alacak nefesi yiyecek ekmeği olanı engelleyemezsin ☺

Ben de 40 yaşındayım, artık benim için son zamanlar diye düşünüyorum. Arası da olmasın gerçekten

İnşallah umudum sıfır şuan en geç yarın olmam gerekiyor. Açıkçası 3 ay ara vermiştim aradan sonra ilk denemeydi olmayadabilir diyorum. Kendimi yeni aya hazırladım bile
Ne hissediyorsunuz peki? Çünkü anne hissediyor bence. Yoksa içi kararıyor insanın, varsa değişik bir heyecan oluyor. Bilmiyorum hisseden var mı böyle

Ne hissediyorsunuz peki? Çünkü anne hissediyor bence. Yoksa içi kararıyor insanın, varsa değişik bir heyecan oluyor. Bilmiyorum hisseden var mı böyle
Ben ilkini de hissetmedim reglim gecikince test yapmıştım. Onu da hiç beklemiyordum. Her şeyin gebelik için aşırı ters gittiği bir dönemde olmuştu. Annelik duygusu bile oluşamadı ki kalp atışı durdu… o yüzden o his nasıl bir şey bilmiyorum. Test negatif çıkınca duygularımda negatifleşti ayrıca kendimi hemen olmayabileceğine de inandırdığım için. Olacağı günü bekliyorum

Yaa bilmiyordum çok üzgünüm Rabbim üzüldüğünüzden daha çok sevindirsin inşallah sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…