- 20 Haziran 2025
- 39
- 30
- 3
- 39
Ben regl oldumkızlar naptınız sesler çıkmıyor reglı başlayan var mı iyi akşamalr
Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .Beş kez tüp bebek tedavisi aldım,Ocak ayı gibi altıncı kez denemeyi düşünüyorum ve ocak ayını beklerken boş geçmeyeyim diye klomen tedavisi alıyorum şuanda da,güzel duanız için Allah razı olsun eksik etmeyin.
Ne zamandır deniyordunuz kaç yasındasınNerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .
Tüp bebek tedavilerimin ilk üçünü Ankara Anatolia tüp bebekte yaptırdım diğer ikisini Sivas’ta Cumhuriyet üniversitesinde yaptırdım,şimdi iki ay önce Tekirdağ Çorluya tayin oldum,klomen tedavisini Ocak ayında planladığım tüp bebek tedavisine kadar boş geçmesin diye ve zaten klomen standart diye çalışırken de takibi kontrolü zor olmasın diye direkt çalıştığım devlet hastanede başladım.Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .
İnşallah o selamete kavuştun.Kızlar günaydın sabrın sonu selamettir diye sabrediyorum
Benim Amh’ım düşük,sizde Amh kaç?Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .
Ben dün akşam bekleyemedim erken gebelik yaptım bir tane ama sanırım yine yokKızlar sakın sakın bekleye devam edelim iyi sonuclar almaya az kaldı
dağılmıs gibi test bozuk olabilir mi yada cok damlatmısBen dün akşam bekleyemedim erken gebelik yaptım bir tane ama sanırım yine yok
Yapmadan beklemem için bir mesaj galiba bu :)) çok damlatmış olabilirimdağılmıs gibi test bozuk olabilir mi yada cok damlatmıs
En garantısı adetten sonra kan vermek insan beklerken daha çok yorukuyorYapmadan beklemem için bir mesaj galiba bu :)) çok damlatmış olabilirim
pazartesi günü vereceğim kan sonucu artık kesin sonuç verir sanırım,son adet tarihim 1 Haziran idi,ama adetin 24. gününe kadar geciken bir ovulasyonum olduğu için karmakarışık oldu BAT.ım
Bat bugün ama gelmediEn garantısı adetten sonra kan vermek insan beklerken daha çok yorukuyor
hormon ilaçları yapabilir bence bilmiyorum tam belirti varmıBat bugün hâlâ âdet olmadım. Klomen kullandım gecikme yapar mı sizce
Adet tarihini bilemiyorum ki klomen ve duphaston kullanımı nedeni ile ama SAT baz alırsam 1 temmuzda olacaktım 3gün geçmiş olduBat bugün ama gelmedi
Kanı bugün versem yine de erken olur demi çünkü klomen şaşırtıyor döngüyüAdet tarihini bilemiyorum ki klomen ve duphaston kullanımı nedeni ile ama SAT baz alırsam 1 temmuzda olacaktım 3gün geçmiş oldu
Merhaba , benim ovulasyon 23 üydü ve 24-25 inde beraberlik oldu sonra bazı belirtiler var lakin dün reglme daha varken pembemsi bir kanamam oldu ama aşırı sancım var adet olacak her an dökülecek gibi yani kafam allak bullak oldu sizce ne demek bu normalde döngüme 3-4 gün varBenim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değil
10 gün olmuş olabilir hiç bir bilgim yok hiç yaşamadım yerleşme kanaması ya da üstüne görme ama ancak bekleyerek görebilirsiniz test için erken olabilir çıkmayabilir bekleyin devam etmezse iki üç gün sonra test yaparsınız yerleşme kanamasıdır belki çok kadın yaşıyor dediğininiz pembe akıntıdanMerhaba , benim ovulasyon 23 üydü ve 24-25 inde beraberlik oldu sonra bazı belirtiler var lakin dün reglme daha varken pembemsi bir kanamam oldu ama aşırı sancım var adet olacak her an dökülecek gibi yani kafam allak bullak oldu sizce ne demek bu normalde döngüme 3-4 gün var
Mide bulantısı ve memelerde hassasiyet varhormon ilaçları yapabilir bence bilmiyorum tam belirti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?