Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .

Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane ve doktora gittiniz ? Bugün doktorum bana da yaşımdan dolayı tüp bebek önerdi .
Tüp bebek tedavilerimin ilk üçünü Ankara Anatolia tüp bebekte yaptırdım diğer ikisini Sivas’ta Cumhuriyet üniversitesinde yaptırdım,şimdi iki ay önce Tekirdağ Çorluya tayin oldum,klomen tedavisini Ocak ayında planladığım tüp bebek tedavisine kadar boş geçmesin diye ve zaten klomen standart diye çalışırken de takibi kontrolü zor olmasın diye direkt çalıştığım devlet hastanede başladım.

dağılmıs gibi test bozuk olabilir mi yada cok damlatmıs
Yapmadan beklemem için bir mesaj galiba bu :)) çok damlatmış olabilirim
pazartesi günü vereceğim kan sonucu artık kesin sonuç verir sanırım,son adet tarihim 1 Haziran idi,ama adetin 24. gününe kadar geciken bir ovulasyonum olduğu için karmakarışık oldu BAT.ım

Oluşan yumurta sağ tarafta idi,bugün az önce merdiven çıkarken sağ kasığımda bayağı keskin,gerilme tarzı bir ağrı saplandı anlık geldi geçti.

En garantısı adetten sonra kan vermek insan beklerken daha çok yorukuyor

Benim ablamın adeti geçmeden test asla pozitif olmuyor kimsenin adet günü ve sonrası pozitife dönüyor o yüzden öncesinde çıkan negatif asla kesin sonuç değil
Merhaba , benim ovulasyon 23 üydü ve 24-25 inde beraberlik oldu sonra bazı belirtiler var lakin dün reglme daha varken pembemsi bir kanamam oldu ama aşırı sancım var adet olacak her an dökülecek gibi yani kafam allak bullak oldu sizce ne demek bu normalde döngüme 3-4 gün var

10 gün olmuş olabilir hiç bir bilgim yok hiç yaşamadım yerleşme kanaması ya da üstüne görme ama ancak bekleyerek görebilirsiniz test için erken olabilir çıkmayabilir bekleyin devam etmezse iki üç gün sonra test yaparsınız yerleşme kanamasıdır belki çok kadın yaşıyor dediğininiz pembe akıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…