12. Gün test yapmıştım negatifti daha sonra yapmadım canım. Bugün lekelenme başlamasaydı yapmayı düşünüyordum. Hafif alt karın ağrım var genelde regl de böyle olur ve başlar.Canım sen test yapmışmıydın
Yaa üzülmeyin bir daha ki ay kesmet test yapmıs mıydınız evdeBat 5 kala dün kan verdim bari ilaçlarımı kullanabileyim diye 0.100 çıktı bu ay elendim yanii(( bidahaki aylara kısmet artık
Kan testinde beta 1000 çıktı ama doktor karından ultrasonla baktığı için sadece rahimi gördü. Rahmin iyi kalınlaşmış dedi. Şuan için vajinal ultrasona gerek olmadığını söyledi. 5 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde haftaya kese görünür. Testlerde beta değeri silik duruyor. Benim pazar günü yaptığım test gibi.Benim Bat bugündü. İdrar testlerim aşağıdaki gibi. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Doktor kese görmedi çok yeni görünmesi için erken kana bakalım yorumlarız dedi. Eğer hamile isem tam 4 hafta oluyor. Son adet tarihim 7 Haziran'dı. En soldaki bu sabahki test. Sizinki daha koyu, büyük ihtimalle sizin beta daha yüksek çıkar, belki bir kaç güne kese de görünebilir sizin. Değerimi öğrenince yazarım size de
İnşallah canım ya test mi yapsam acaba kan mı versem kararsız kaldımHer zaman yanlış sonuç vermiyordur belki artımed. Doğru sonuç alan da var. Benim de midemde tanımlayamadığım bir şey var, ve ilginç kokular almaya başladım. Sanki daha net koku alıyorum. Mesela salonda bir çiçeğim var. Dünden beri rutubet kokusu alıyorum salonda. Ama çiçek sürekli oradaydı zaten. Bence bir test daha yapsanız onunla teyit etseniz. Mümkünse predictor gebelik testi ile. Umarım vardır
Maşallah çok güzel çıkmış, Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKan testinde beta 1000 çıktı ama doktor karından ultrasonla baktığı için sadece rahimi gördü. Rahmin iyi kalınlaşmış dedi. Şuan için vajinal ultrasona gerek olmadığını söyledi. 5 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde haftaya kese görünür. Testlerde beta değeri silik duruyor. Benim pazar günü yaptığım test gibi.
Ben biraz sabrettim, idrarla devam ettim. Aslında kanı da pazartesi verecektim ama işyeri istediği için vermek zorunda kaldım. Siz bence idrarla koyulaşma takip edin iki günde bir. Testlere de güven olmuyor, mümkünse predictor ile yapınİnşallah canım ya test mi yapsam acaba kan mı versem kararsız kaldım
kaç gün gecikmişti adetiniz beta 1000 çıktıKan testinde beta 1000 çıktı ama doktor karından ultrasonla baktığı için sadece rahimi gördü. Rahmin iyi kalınlaşmış dedi. Şuan için vajinal ultrasona gerek olmadığını söyledi. 5 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde haftaya kese görünür. Testlerde beta değeri silik duruyor. Benim pazar günü yaptığım test gibi.
çıktımı sonucunuzBen biraz sabrettim, idrarla devam ettim. Aslında kanı da pazartesi verecektim ama işyeri istediği için vermek zorunda kaldım. Siz bence idrarla koyulaşma takip edin iki günde bir. Testlere de güven olmuyor, mümkünse predictor ile yapın
3 günkaç gün gecikmişti adetiniz beta 1000 çıktı
çok iyi maşallah sağlıklı devam eder inşallah hayırlı olsun
Şimdi öğrendim 581.81çıktımı sonucunuz
yaaaa maşallah hepinize çok sevindimŞimdi öğrendim 581.81
Çok teşekkür ederim bence sizin de böylediryaaaa maşallah hepinize çok sevindim
benim dördüncü günüm salıya kadar vermıyoruz insallahÇok teşekkür ederim bence sizin de böyledir
Sizin 2000'i geçmiş olurbenim dördüncü günüm salıya kadar vermıyoruz insallah
insallah bir daha kan vermek zorunda kalmamSizin 2000'i geçmiş olur
Evet hatta belki kese bile görünür. Bugün benim görünmediinsallah bir daha kan vermek zorunda kalmam
inşallah haftaya artık herşey belli olurEvet hatta belki kese bile görünür. Bugün benim görünmedi
Ben henüz doktor muayenesine gitmedim Salı günü gitmeyi planladım daha çok erken çünkü normalde insanlar böyle erkenden öğrenmiyorlar.Peki kese göründü mü?
1500 sonrası görünür diyorlar.
Bende şimdi beta verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?