Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızlar selam, hamilelere hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavrularınız Bizim gibi bekleyenlere umut oluyorsunuz, bize de nasip olsun inşallah böyle güzel haberler vermek
Ben de 24 Haziran'da çatlatma iğnesi vuruldum gonapeptyl iki doz. 9 Temmuz'u bekliyorum kan testinde çıkar dedi doktor bu tarihte

Tabii regl olmazsamİğne öncesinde klomen kullandım ve şu an duphaston kullanıyorum yarın ilaç bitiyor.

Tabii regl olmazsamİğne öncesinde klomen kullandım ve şu an duphaston kullanıyorum yarın ilaç bitiyor.
Ben de bu ay klomen ve duphaston kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı,şimdi test için pazartesi gününü bekliyorum.Bu ay birbirimize hayırlı güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.

Ben de bu ay klomen ve duphaston kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı,şimdi test için pazartesi gününü bekliyorum.Bu ay birbirimize hayırlı güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.
Aminn inşallah Kan testi için mi pazartesiyi bekliyorsunuz? Benim iğneden sonra 11. günümdü bugün kaset test yaptım negatifti yarın da yapacağım sanırım ama 9 Temmuz'a kadar ümidimi korumam gerektiğinin farkındayım

Sabrımızın mükafatı pozitif sonuçlarımız,
bebeklerimiz olur inşallah.

Sanırım test bozukmuş, sonuç belli olmamış. Negatif de diyemeyiz. Hayırlısı inşallah gecikme de bayağı olmuş. Çok sabırlısınız
Klomen ovulasyonu geciktirebiliyor ya öyle oldu ise adette gecikecek,ve erken gitmiş olacağım diye pazartesi gününü bekliyorum bekleyebilsem de perşembe günü gitsem daha iyi olur ama o kadar imkansız bekleyemem.

Benim de iğneden sonraki 12. günüm. Sabah regl olacakmışım gibi hissettim ama henüz olmadım. Predictor erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Siz ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…