İki gün önce yapmıştım dağınık çıktıAaatest yaptınız mı hiç, Ay hadi inşallah ya
Gönderdiğim resim iki gün öncesine ait.Aaatest yaptınız mı hiç, Ay hadi inşallah ya
İdrarda çok bekletmişsiniz sanırım ikinci resimde var gibi geldi banaİki gün önce yapmıştım dağınık çıktı
Tabii regl olmazsamKızlar selam, hamilelere hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavrularınızBizim gibi bekleyenlere umut oluyorsunuz, bize de nasip olsun inşallah böyle güzel haberler vermek
Ben de 24 Haziran'da çatlatma iğnesi vuruldum gonapeptyl iki doz. 9 Temmuz'u bekliyorum kan testinde çıkar dedi doktor bu tarihte
galiba öyle olmuş :) İdrarda anlayamadım ben.Pazartesi günü inşallah kanda pozitifi görmek nasip olur.İdrarda çok bekletmişsiniz sanırım ikinci resimde var gibi geldi bana
Ben de bu ay klomen ve duphaston kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı,şimdi test için pazartesi gününü bekliyorum.Bu ay birbirimize hayırlı güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.Tabii regl olmazsamİğne öncesinde klomen kullandım ve şu an duphaston kullanıyorum yarın ilaç bitiyor.
Aminn inşallahBen de bu ay klomen ve duphaston kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapılmadı,şimdi test için pazartesi gününü bekliyorum.Bu ay birbirimize hayırlı güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.
Sanırım test bozukmuş, sonuç belli olmamış. Negatif de diyemeyiz. Hayırlısı inşallah gecikme de bayağı olmuş. Çok sabırlısınızGönderdiğim resim iki gün öncesine ait.
Çok anlamlı gelmemişti bana
Sabrımızın mükafatı pozitif sonuçlarımız,Aminn inşallahKan testi için mi pazartesiyi bekliyorsunuz? Benim iğneden sonra 11. günümdü bugün kaset test yaptım negatifti yarın da yapacağım sanırım ama 9 Temmuz'a kadar ümidimi korumam gerektiğinin farkındayım
Klomen ovulasyonu geciktirebiliyor ya öyle oldu ise adette gecikecek,ve erken gitmiş olacağım diye pazartesi gününü bekliyorum bekleyebilsem de perşembe günü gitsem daha iyi olur ama o kadar imkansız bekleyemem.Sanırım test bozukmuş, sonuç belli olmamış. Negatif de diyemeyiz. Hayırlısı inşallah gecikme de bayağı olmuş. Çok sabırlısınız
Allah allah, âdet olmadıysanız biraz daha bekleyin tekrar kan verinBat 4 temmuz hâlâ âdet olmadım. Kan testi verdim negatif. Erken mi verdim acaba daha beklemem mi gerekiyor.
Gecikme olduğu ilk gün kan verdim negatif çıktı. Acaba erken mi verdim.Allah allah, âdet olmadıysanız biraz daha bekleyin tekrar kan verin
Bana iğne yapmadı. Bat 4 temmuz. Bende 4 temmuz da test verdim negatif acaba erken mi verdim.Benim de iğneden sonraki 12. günüm. Sabah regl olacakmışım gibi hissettim ama henüz olmadım. Predictor erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı.Siz ne durumdasınız?
Doktorunuzun verdiği bir tarih miydi 4 Temmuz? Ben de 9 Temmuz'u bekliyorum doktorum gebelik oluşmuşsa bu tarihte kanda çıkar dediği için. Size de böyle bir tarih verildi miGecikme olduğu ilk gün kan verdim negatif çıktı. Acaba erken mi verdim.
Hayır ben adet günümü bekledim. 4 temmuz da adet olmam gerekiyordu olmadımDoktorunuzun verdiği bir tarih miydi 4 Temmuz? Ben de 9 Temmuz'u bekliyorum doktorum gebelik oluşmuşsa bu tarihte kanda çıkar dediği için. Size de böyle bir tarih verildi mi
Belki bir ilaç kullandıysanız bu süreçte o da geciktirmiş olabilir regli veya geç döllenme vs varsa kanda çıkmamış olabilir. Umarım güzel haberlerinizi burada paylaşırsınızHayır ben adet günümü bekledim. 4 temmuz da adet olmam gerekiyordu olmadım
Sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi yapmadı doktor kendi çatlar dedi.Belki bir ilaç kullandıysanız bu süreçte o da geciktirmiş olabilir regli veya geç döllenme vs varsa kanda çıkmamış olabilir. Umarım güzel haberlerinizi burada paylaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?