Kan testinde beta 1000 çıktı ama doktor karından ultrasonla baktığı için sadece rahimi gördü. Rahmin iyi kalınlaşmış dedi. Şuan için vajinal ultrasona gerek olmadığını söyledi. 5 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde haftaya kese görünür. Testlerde beta değeri silik duruyor. Benim pazar günü yaptığım test gi
TebriklerŞimdi öğrendim 581.81
Çok teşekkür ederimTebrikler2 gün sonra daha da yüksek inşallah
İNŞALLAH BELİRİ VAR MI YA DA TEST YAPTINMIArkadaşlar bugün de adet olmadım 1 temmuzda olacaktım normalde,dua edin olur mu,olmaz isem pazartesi günü kan vereceğim.
Dün değil önceki gün yapmıştım buraya atmıştım test dağılmış çıkmıştı,belirtilerimde sağ kasığımda ara ara anlık gerilme hissi gelip gidiyor başka da birşey yokİNŞALLAH BELİRİ VAR MI YA DA TEST YAPTINMI
Dün değil önceki gün yapmıştım buraya atmıştım test dağılmış çıkmıştı,belirtilerimde sağ kasığımda ara ara anlık gerilme hissi gelip gidiyor başka da birşey yok,bir de bulantım oluyor ama adet öncesi de
Hayirli olsun canim belirtilerini yazabilirmisin lutfen benimde 6 gun gecikmem varÇok teşekkür ederim
Aynı regl dönemi belirtileri gibi, şiddetli kasık ağrısı. Halen devam ediyor. Benim her regl öncesi burnum kanardı istisnasız. Yine kanadı regl dönemi öncesi. Bel ağrısı oldu çok. Başım çok dönüyor. En belirgini ise çok iyi koku alıyorum. Daha önce böyle mi kokuyordu dediğim çok şey oldu. Halsizlik, başımı nereye koysam derin uyuyorumHayirli olsun canim belirtilerini yazabilirmisin lutfen benimde 6 gun gecikmem var
Insallah cok tesekkur ederim yorumunuz icin saglikla kucaginiza alin insallah dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmusAynı regl dönemi belirtileri gibi, şiddetli kasık ağrısı. Halen devam ediyor. Benim her regl öncesi burnum kanardı istisnasız. Yine kanadı regl dönemi öncesi. Bel ağrısı oldu çok. Başım çok dönüyor. En belirgini ise çok iyi koku alıyorum. Daha önce böyle mi kokuyordu dediğim çok şey oldu. Halsizlik, başımı nereye koysam derin uyuyorumUmarım vardır sizde de
Tez vakitte inşallah Rabbim nasip etsin, hayırlısı ile ve sağlıklaInsallah cok tesekkur ederim yorumunuz icin saglikla kucaginiza alin insallah dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus
Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştımEvet hamileliğini öğrenen güzel anne adayları,belirtilerinizi özellikle test sonuçlarınız öğrenmeden önceki belirtileriniz yazar mısınız?
Aşırı koku hassasiyeti bende de var özellikle limon kokusuna karşı da bir sempatim var ama adet öncesi de oluyordu bende koku hassasiyeti,inşallah bu defa gebeliktendir.Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştım
Suanda acik pembe akintim var ama peceteyle fark edebiliyorum galiba adet olucamTez vakitte inşallah Rabbim nasip etsin, hayırlısı ile ve sağlıkla
Benim de öyle oldu sanırım adet oluyorumSuanda acik pembe akintim var ama peceteyle fark edebiliyorum galiba adet olucam
İnşallahAşırı koku hassasiyeti bende de var özellikle limon kokusuna karşı da bir sempatim var ama adet öncesi de oluyordu bende koku hassasiyeti,inşallah bu defa gebeliktendir.
5.gün bitti bugün geçeliİnşallahGecikti mi regliniz?
Aaa5.gün bitti bugün geçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?