Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Şimdi öğrendim 581.81
Tebrikler 2 gün sonra daha da yüksek inşallah

Hamile olan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Belirtileriniz nelerdi acaba. Benim bat 3 temmuzdu. Olumsuzu görmek istemediğimden test yapamadım. Belirtilerinizi yazarsanız en azından belki bir umut olur benim içinde

Evet hamileliğini öğrenen güzel anne adayları,belirtilerinizi özellikle test sonuçlarınız öğrenmeden önceki belirtileriniz yazar mısınız?

Hayirli olsun canim belirtilerini yazabilirmisin lutfen benimde 6 gun gecikmem var
Aynı regl dönemi belirtileri gibi, şiddetli kasık ağrısı. Halen devam ediyor. Benim her regl öncesi burnum kanardı istisnasız. Yine kanadı regl dönemi öncesi. Bel ağrısı oldu çok. Başım çok dönüyor. En belirgini ise çok iyi koku alıyorum. Daha önce böyle mi kokuyordu dediğim çok şey oldu. Halsizlik, başımı nereye koysam derin uyuyorum Umarım vardır sizde de

Insallah cok tesekkur ederim yorumunuz icin saglikla kucaginiza alin insallah dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus

Evet hamileliğini öğrenen güzel anne adayları,belirtilerinizi özellikle test sonuçlarınız öğrenmeden önceki belirtileriniz yazar mısınız?
Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştım

Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştım
Aşırı koku hassasiyeti bende de var özellikle limon kokusuna karşı da bir sempatim var ama adet öncesi de oluyordu bende koku hassasiyeti,inşallah bu defa gebeliktendir.

Moral bozmak yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…