Ben kan verdimKızlar hepinize günaydın elenenlere geçmiş olsun önümüzde ki ay inşllah hepiniz pozıtıf görürsünün,galiba pozıtıflerde attı kan veren var mı kızlar
Ben kan verdimdayanamadım. Sonucu bekliyorum
Aaa kaset test markası neydi?Ben hala dünün etkisindeyim kızlar olursa ilk gebeliğim olacak Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen+ çatlatma iğnesi (ganopeptly) vuruldum 4gun test yapmıştım negatif dün iki test yaptım biri nimo marka biri de kaset test ikiside anında belirdi kan verdim ama negatif. Size şunu sormak istiyorum ignenin 4ncu günü neden negatif çıktı da dün yani 10.cu gün ikiside pozitif çıktı lütfen akıl verin
Pozitife dönmüş olabilir ama, tekrar kan verme durumunuz var mı? Çok hızla yükselen bir hormon çünkü. Bugün olmayıp yarın da olabilirBen hala dünün etkisindeyim kızlar olursa ilk gebeliğim olacak Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen+ çatlatma iğnesi (ganopeptly) vuruldum 4gun test yapmıştım negatif dün iki test yaptım biri nimo marka biri de kaset test ikiside anında belirdi kan verdim ama negatif. Size şunu sormak istiyorum ignenin 4ncu günü neden negatif çıktı da dün yani 10.cu gün ikiside pozitif çıktı lütfen akıl verin
Benim de bugün ikisi de aynı renkti. Artık kan vereyim dedim iş yerine de bildirmem lazım çünkü yoğun çalışıyoruz ona göre vardiyam değişecekyaa hadi bakalım ne zamana cıkar benim salıya kadar idrarla devam bugün artık kırmızı cıktı ikiside
teste bakabilir myim ya ben emin olamıyorum hala korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım etkisinden cıkamadım acaba mı diye diye sevinemıyorumBenim de bugün ikisi de aynı renkti. Artık kan vereyim dedim iş yerine de bildirmem lazım çünkü yoğun çalışıyoruz ona göre vardiyam değişecek
Artimeddi canım ikisinin de bu şekilde çıkması şaşırtıcıAaa kaset test markası neydi?
Elimde test var bekliyorum biraz daha geçsin yapacm inşallahPozitife dönmüş olabilir ama, tekrar kan verme durumunuz var mı? Çok hızla yükselen bir hormon çünkü. Bugün olmayıp yarın da olabilir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım inşallah pozitiftirBenim de bugün ikisi de aynı renkti. Artık kan vereyim dedim iş yerine de bildirmem lazım çünkü yoğun çalışıyoruz ona göre vardiyam değişecek
Çıkabilir ben sabredemedim her gün test yaptımYarın benim de 12. Gün yapsam çıkar mı yoksa bi 14 gün göreyim mi iyice sabırsızlandım belirti neym bir şey de yok ama
Öncelikle bence kesinlikle seninkini pozitif, asla umutsuzluğa kapılmateste bakabilir myim ya ben emin olamıyorum hala korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım etkisinden cıkamadım acaba mı diye diye sevinemıyorum
Artımed geçen ay beni çok üzdü malesefArtimeddi canım ikisinin de bu şekilde çıkması şaşırtıcı
Yaaaa net artık ben de bugünkini ekliyorumÖncelikle bence kesinlikle seninkini pozitif, asla umutsuzluğa kapılmaBenim testlerim şöyle. Tabi sana diyorum ama ben de çok korkuyorum en sağdaki ile ortanca arası iki gün var. Soldaki de bu sabahki test. Ortanca dünkü test
Seninle aynı ilerliyoruz bence benim beta sonucum seninki ile hemen hemen aynı olurYaaaa net artık ben de bugünkini ekliyorum
Rabbim seni tez vakitte müjdelesin inşallah. Bat geçti mi ne durumdasınPozitif çıkanlar banada dua edebilir mi gelecek ay bende artık anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?