Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

valla heyecanla sizin sonucu beklıyorum sonra salı günü de ben vericem inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun

Benim idrar testim de şu an böyle gözüküyor beta sonucum dün 1933 tü. 4+3 sanırım benim de yapay zeka ya da uygulamalar geç hesaplamadıysa

Geçen ay yaptım güzel yumurtlama gördüm ama maalesef olmadı bu ay biraz salmak istedim
Ben hiç yapmamıştım. Hatta yeni öğrendiğim bir şeydi öyle bir test . Bu ay sürekli şey dedim nasıl olsa bir dahaki ay teste başlayacağım takılalım çok çocuk olsun diye uğraşmayalım. Ama teste başlamadan nasip oldu. Ben test takibine nedense kesin gözü ile bakıyorum.

Ben artık hiç bir şeye kesin gözüyle bakmıyorum valla o kadar yalancı pozitif görüyoruz ki burada , ovu testlerine bile güvenim kalmadı

Selam kızlar, ben de bugün elendim tam sökülmese de 1-2 saate başlar sanırım. Demekki yumurtam 1-2 gün geç çatladı takip etmemiştim. Bu ay ovü testi ile takip ederim. Testi pozitif arkadaşları tebrik ederim tekrar H hazoo şansımızı bu ay da deneriz biz de

Regl 5.günüm bugün 7 günlük döngüm var ovu testi yapsam mı bu ay akışına mı bıraksam bilemedim
Ayıp olmazsa eğer benim bu ay yaptığımı söyleyeyim. Biraz yorucu ama tahmini yumurtlama dönemimin girmesine iki gün kala başladım, bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim. Yumutlama dönemim bittikten sonraki iki günü de ekledim. Çok çok yorucuydu gerçekten, eşim bile artık kaçmaya başladı, çok afedersiniz. Bir ay böyle deneyeceğim dedim. Allah'ın izniyle tuttu galiba. Ovulasyon testi takip etmek biraz geriyor insanı, ama bu şekilde daha rahat oldum ben. Belki size de olur böyle

valla heyecanla sizin sonucu beklıyorum sonra salı günü de ben vericem inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun
Büyğk ihtimalle test sonucum çıkmıştır ama hastaneye ulaşamıyorum. Gidip alacağım sonucu bekliyoruz ya aksilik çıkıyor. Hastanenin internetinde sorun varmış

Benim Bat bugündü. İdrar testlerim aşağıdaki gibi. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Doktor kese görmedi çok yeni görünmesi için erken kana bakalım yorumlarız dedi. Eğer hamile isem tam 4 hafta oluyor. Son adet tarihim 7 Haziran'dı. En soldaki bu sabahki test. Sizinki daha koyu, büyük ihtimalle sizin beta daha yüksek çıkar, belki bir kaç güne kese de görünebilir sizin. Değerimi öğrenince yazarım size de

Eklentiler

• 1000219233.webp
    110,5 KB · Görüntüleme: 29
Canım sen test yapmışmıydın

Benimde son adet tarihim 7 Haziran bat da dün dü yumurtlama günün ne zaman dı
Bende sabah test yaptım ama artı med olduğu için güvenemiyorum bi de mide bi değişik aç gibiyim ama değilim

Pozitif gören her güzel anneyi tebrik ederim, süreciniz harika geçsin ve sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Bu ay ben de elendim fakat ilk defa yalancı pozitif gördüm insan gerçekten sarsılıyormuş, duratest markasına güvenmeyin derim, elbette pozitifi zaten pozitif gösterir ama negatifi pozitif görmek çok üzücü. Awox övüldüğü kadar varmış neyse onu gösterdi, prodoctor da aynı şekilde. İnşallah bir dahaki ay için biz de güzel sonuçlar alırız.

Benimde son adet tarihim 7 Haziran bat da dün dü yumurtlama günün ne zaman dı
Bende sabah test yaptım ama artı med olduğu için güvenemiyorum bi de mide bi değişik aç gibiyim ama değilim
Her zaman yanlış sonuç vermiyordur belki artımed. Doğru sonuç alan da var. Benim de midemde tanımlayamadığım bir şey var, ve ilginç kokular almaya başladım. Sanki daha net koku alıyorum. Mesela salonda bir çiçeğim var. Dünden beri rutubet kokusu alıyorum salonda. Ama çiçek sürekli oradaydı zaten. Bence bir test daha yapsanız onunla teyit etseniz. Mümkünse predictor gebelik testi ile. Umarım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…