- 31 Ocak 2025
- 375
- 319
- 18
valla heyecanla sizin sonucu beklıyorum sonra salı günü de ben vericem inşallah hepimiz icin hayırlısı olsunSeninle aynı ilerliyoruz bence benim beta sonucum seninki ile hemen hemen aynı olurİnşallah sağlıkla ilerler tabiki, neler gördük duyduk burada. Ve bizlerin en çok kırıldığı nokta annelik Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah bekleyen herkesin deHakkında hayırlısı olsun inşallah canım inşallah pozitiftir
Ohoo regl oldum bitecekRabbim seni tez vakitte müjdelesin inşallah. Bat geçti mi ne durumdasın
Negatif görme korkumdan yapamıyorum ki ya yarın yapayım olmazsa 13 oluyorÇıkabilir ben sabredemedim her gün test yaptım
Arkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?
Benim idrar testim de şu an böyle gözüküyor beta sonucum dün 1933 tü. 4+3 sanırım benim de yapay zeka ya da uygulamalar geç hesaplamadıysaArkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?
Regl 5.günüm bugün 7 günlük döngüm var ovu testi yapsam mı bu ay akışına mı bıraksam bilemedimRabbim seni tez vakitte müjdelesin inşallah. Bat geçti mi ne durumdasın
Merhaba, eğer ben bu ay pozitif görmeseydim. Önümüzdeki ay ovulasyon testine başlayacaktım. Bence denemek lazım.Regl 5.günüm bugün 7 günlük döngüm var ovu testi yapsam mı bu ay akışına mı bıraksam bilemedim
Geçen ay yaptım güzel yumurtlama gördüm ama maalesef olmadı bu ay biraz salmak istedimMerhaba, eğer ben bu ay pozitif görmeseydim. Önümüzdeki ay ovulasyon testine başlayacaktım. Bence denemek lazım.
Ben hiç yapmamıştım. Hatta yeni öğrendiğim bir şeydi öyle bir test . Bu ay sürekli şey dedim nasıl olsa bir dahaki ay teste başlayacağım takılalım çok çocuk olsun diye uğraşmayalım. Ama teste başlamadan nasip oldu. Ben test takibine nedense kesin gözü ile bakıyorum.Geçen ay yaptım güzel yumurtlama gördüm ama maalesef olmadı bu ay biraz salmak istedim
Ben artık hiç bir şeye kesin gözüyle bakmıyorum valla o kadar yalancı pozitif görüyoruz ki burada , ovu testlerine bile güvenim kalmadıBen hiç yapmamıştım. Hatta yeni öğrendiğim bir şeydi öyle bir test . Bu ay sürekli şey dedim nasıl olsa bir dahaki ay teste başlayacağım takılalım çok çocuk olsun diye uğraşmayalım. Ama teste başlamadan nasip oldu. Ben test takibine nedense kesin gözü ile bakıyorum.
Peki kese göründü mü?Benim idrar testim de şu an böyle gözüküyor beta sonucum dün 1933 tü. 4+3 sanırım benim de yapay zeka ya da uygulamalar geç hesaplamadıysa
Ben 1000 üzerinde görünmüştü benim yıllar önce kaybettiğim gebeliğimde.Peki kese göründü mü?
1500 sonrası görünür diyorlar.
Bende şimdi beta verdim
Ayıp olmazsa eğer benim bu ay yaptığımı söyleyeyim. Biraz yorucu amaRegl 5.günüm bugün 7 günlük döngüm var ovu testi yapsam mı bu ay akışına mı bıraksam bilemedim
Büyğk ihtimalle test sonucum çıkmıştır ama hastaneye ulaşamıyorum. Gidip alacağım sonucuvalla heyecanla sizin sonucu beklıyorum sonra salı günü de ben vericem inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun
Benim Bat bugündü. İdrar testlerim aşağıdaki gibi. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Doktor kese görmedi çok yeni görünmesi için erken kana bakalım yorumlarız dedi. Eğer hamile isem tam 4 hafta oluyor. Son adet tarihim 7 Haziran'dı. En soldaki bu sabahki test. Sizinki daha koyu, büyük ihtimalle sizin beta daha yüksek çıkar, belki bir kaç güne kese de görünebilir sizin. Değerimi öğrenince yazarım size deArkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?
Benimde son adet tarihim 7 Haziran bat da dün dü yumurtlama günün ne zaman dıBenim Bat bugündü. İdrar testlerim aşağıdaki gibi. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Doktor kese görmedi çok yeni görünmesi için erken kana bakalım yorumlarız dedi. Eğer hamile isem tam 4 hafta oluyor. Son adet tarihim 7 Haziran'dı. En soldaki bu sabahki test. Sizinki daha koyu, büyük ihtimalle sizin beta daha yüksek çıkar, belki bir kaç güne kese de görünebilir sizin. Değerimi öğrenince yazarım size de
Her zaman yanlış sonuç vermiyordur belki artımed. Doğru sonuç alan da var. Benim de midemde tanımlayamadığım bir şey var, ve ilginç kokular almaya başladım. Sanki daha net koku alıyorum. Mesela salonda bir çiçeğim var. Dünden beri rutubet kokusu alıyorum salonda. Ama çiçek sürekli oradaydı zaten. Bence bir test daha yapsanız onunla teyit etseniz. Mümkünse predictor gebelik testi ile. Umarım vardırBenimde son adet tarihim 7 Haziran bat da dün dü yumurtlama günün ne zaman dı
Bende sabah test yaptım ama artı med olduğu için güvenemiyorum bi de mide bi değişik aç gibiyim ama değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?