- 29 Aralık 2024
- 44
- 18
- 3
- 36
Zaten kan verdim iki gün baş dönmem geçmedi sonrasında grip oldum ben geç olmasını ona bağladımBen lazerin zararı olacağını düşünmüyorum. Bacaklarınıza yapmışsınız. Kan vermişsiniz onun içinde bir sıkıntı olsaydı belli ederdi gibi geliyor ama. Mutlaka doktorumuza danışın
Beta hcg baktırnız mı yani? Kaç çıkmıştı sonuçZaten kan verdim iki gün baş dönmem geçmedi sonrasında grip oldum ben geç olmasını ona bağladım
Gözünüz aydın bayana hamilesinizBu şekilde sonucum da
Gözünüzaydın, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim…Şimdi eşim başka marka aldı test tekrar çıktı çift çizgi şoktayım ama bir o kadar korkulu çünkü kan verdim Kızılaya ve geçen hafta philis lumea alıp bacaklarıma denedim evde zararı olur mu acaba gidicem öğleden sonra doktora
Şimdi doktora gittim bakmadı beta hcg ye keseyi gördük gerek yok dedi 15 gün sonra gelin dedi tekrardanBeta hcg baktırnız mı yani? Kaç çıkmıştı sonuç
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin 3 yıla yakındır deniyoruz olmuyordu bu hiç olmayacak diye yumurtalama zamanına bakmadım bile yoğun zamandı gün aşırı bile olmadı belki bir kere oda nasip oldu işteGözünüzaydın, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim…
Evet sadece kese göründü ama sanırım çok şükür şimdi duam burda her isteyene versin rabbim buraya gelip yorumları çok okuyordum çünkü bazen umut bazen umutsuzlukGözünüz aydın bayana hamilesiniz
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinŞimdi doktora gittim bakmadı beta hcg ye keseyi gördük gerek yok dedi 15 gün sonra gelin dedi tekrardan
Amin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Rabbım sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin benimde bu ay 1 yıl dolacak.Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin 3 yıla yakındır deniyoruz olmuyordu bu hiç olmayacak diye yumurtalama zamanına bakmadım bile yoğun zamandı gün aşırı bile olmadı belki bir kere oda nasip oldu işte
Ay be ilk defa duyuyorum bu testlerihanimlar b-good kaset test ve afternoon erken gebelik testi hakkinda bilgisi olan var mı guvenilirlikleri nedir yada olumsuz sonuc alan oldu mu kullanan var mi?
Özelde mi direkt keseye baktılar acaba? Hamileliğiniz hayırlı uğurlu sağlıkla geçsin inşallahŞimdi doktora gittim bakmadı beta hcg ye keseyi gördük gerek yok dedi 15 gün sonra gelin dedi tekrardan
bir tek ben mi kullandim yaAy be ilk defa duyuyorum bu testleri
Kız bilindik bir şey alsaydın yabir tek ben mi kullandim yakaset testim pozitif çıktı erken olan negatif ikisi de ilk idrarla yapilmadi yarin sabahi bekliyorum
3 4 gunluk bi gecikmem var canim, e napim bulundugum yerde bunlar vardi mecbur kaldimmmmmKız bilindik bir şey alsaydın yabat ne zamandı?
Yok ilk devlette bulduğum ilk doktora randevu aldım o dediÖzelde mi direkt keseye baktılar acaba? Hamileliğiniz hayırlı uğurlu sağlıkla geçsin inşallah
Amin inşallah hayırla sonuçlanır daha çok erken sizin için de herşey kalbinizdeki gibi olur inşallah ben tam pes etmiştim olmayacağına da inandırmıştım yaşım da geçiyor çünkü 36 oldum çünküRabbım sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin benimde bu ay 1 yıl dolacak.
Acilden kan neden vermiyorsun3 4 gunluk bi gecikmem var canim, e napim bulundugum yerde bunlar vardi mecbur kaldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?