• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1- 31 Aralık 2025 birlikte bekleyelim 🤲🏻

behiya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
212
81
13
28
Merhaba arkadaşlar aralık ayında beraber bekleyelim bir buçuk yıldır gebelik belliyorum ama henüz olmadı gebelik isteyenler bilgi alışverişi ile burada bekleyelimmm

Ovulasyon testi iyi bişey de sanki daha çok strese sokuyor beni. Bugün başlıyor benim yumurtlamamamda takvime göre bat 7 Aralık gösteriyor gün aşırı deneyeceğim bende

Ovulasyon testi iyi bişey de sanki daha çok strese sokuyor beni. Bugün başlıyor benim yumurtlamamamda takvime göre bat 7 Aralık gösteriyor gün aşırı deneyeceğim bende
Evet beni de strese sokuyor her ay her ay bi hayal kırıklığı keşke diğer herkes gibi çabalamadan olsa inşalla bu ay pozitif bir sonuç alırız benim regl henüz bitmedi

Mayıs ayında bi denemiştik 4 günlük gecikme oldu reglimde çok heveslendim ama 5.gün sabah bi uyandım olmuşum baya kötü hissettim ilk defa o zaman denedik bu ikinci deneme olacak

Mayıs ayında bi denemiştik 4 günlük gecikme oldu reglimde çok heveslendim ama 5.gün sabah bi uyandım olmuşum baya kötü hissettim ilk defa o zaman denedik bu ikinci deneme olacak
Anladım canım inşallah çok uğraşmadan tutar

Konu açtım şimdi orda yazdılar bi kaç tane kayganlaştırıcı varmış gebeliğe yardımcı ondan alıcam

Merhaba arkadaşlar aralık ayında beraber bekleyelim bir buçuk yıldır gebelik belliyorum ama henüz olmadı gebelik isteyenler bilgi alışverişi ile burada bekleyelimmm
Hadi hayırlısı olsun inşallah bende size katılayım sın 4 gun merakla beklıyoruö

Gebeliği zorlaştıran bir durum var mı peki? Kullandığın takviye falan

Back
X