Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sabah mı gelmişti leke ağrın falan var mı hiç hamileliğin ilk ayı o kadar adet olacak gibi hissettim ki ben her an düşük olacak diye korktum
Yumurtlama döneminden beri hep regl hissi var kasıklarımda bugün 13:00 de geldi bu leke sonra gelen giden bişey yok bagırsaklarımda ciddi bir gurultu var var hafif kasık batmalarım var ama regl hissi gibi ağrım yok hiç

Regl olsa devamı gelmesi lazımdı sanki baya da olmuş ay bana yerleşme gibi geliyor bu ama hadi hayırlısı inşallah uykun varsa uyu bence hemen sabah olsun regl geleceği varsa sabah gelir gelmezse hiç olmamıştır :)

İlk deda başıma geliyor anlamadım hiç lekelenmem olduğu gibi devamında hemen reglim gelirdi belim sızlardı
Gülüm bende öyleyim şu an. Ped asla dolmuyor akan bir şey yok peçeteyi içeri doğru sürünce çok hafif bir leke geldi devamı gelmedi göğsüm şiş hiç ağrım sızım yok normalde kasıklsrım çok ağrır ama sabah test negatifti bilmiyorum napıcaz

Bu ay resmen herkes aynı şeyi mi yaşıyor ne bu da havalardan falansa bayılcam artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…