- 19 Eylül 2025
- 375
- 354
- 18
- 28
Yumurtlama döneminden beri hep regl hissi var kasıklarımda bugün 13:00 de geldi bu leke sonra gelen giden bişey yok bagırsaklarımda ciddi bir gurultu var var hafif kasık batmalarım var ama regl hissi gibi ağrım yok hiçSabah mı gelmişti leke ağrın falan var mı hiç hamileliğin ilk ayı o kadar adet olacak gibi hissettim ki ben her an düşük olacak diye korktum
Yumurtlama döneminden beri hep regl hissi var kasıklarımda bugün 13:00 de geldi bu leke sonra gelen giden bişey yok bagırsaklarımda ciddi bir gurultu var var hafif kasık batmalarım var ama regl hissi gibi ağrım yok hiç
Ayy çok sevindim hayırlı olsun canım maşallahBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
İnşallah yerleşmedirRegl olsa devamı gelmesi lazımdı sanki baya da olmuş ay bana yerleşme gibi geliyor bu ama hadi hayırlısı inşallahuykun varsa uyu bence hemen sabah olsun regl geleceği varsa sabah gelir gelmezse hiç olmamıştır :)
Adetin leke şeklinde başlıyor muydu hiç, benim mesela bazı aylar ilk gün leke gelir ikinci gün sökülmeye başlar ama sen de öyle bir durum yoksa inşallah yerleşmedirİnşallah yerleşmedir
Yok ilk defa böyle oldu bu ay çok ilk defalar yaşadım ajzjsjsj ama bilmiyorum ya hayırlısı allahtanAdetin leke şeklinde başlıyor muydu hiç, benim mesela bazı aylar ilk gün leke gelir ikinci gün sökülmeye başlar ama sen de öyle bir durum yoksa inşallah yerleşmedir
Eğer cumartesi olmazsann ya cumartesi akşam ya da pazar günü test yap benceYok ilk defa böyle oldu bu ay çok ilk defalar yaşadım ajzjsjsj ama bilmiyorum ya hayırlısı allahtan
Amin inşallahAyy çok sevindim hayırlı olsun canım maşallah
Egr regl gelmezse pazar test yaparımEğer cumartesi olmazsann ya cumartesi akşam ya da pazar günü test yap benceben de öyle yapıcam yani umarım olmazsam ajsjsd
Ay gelmez inşallah. Bu hafta bana resmen bir ay gibi geldi günlere bakıyorum bakıyorum ilerlemiyoEgr regl gelmezse pazar test yaparım
Ya aslında bana hızlı geçti çalışıyordum çünkü o zaman hızı geçiyo ama evdeki 3-4 günüm gerçekten geçmek bilmediAy gelmez inşallah. Bu hafta bana resmen bir ay gibi geldi günlere bakıyorum bakıyorum ilerlemiyo
Evet ben evdeyim örgüye sardım asjsj Yarın kendimi dışarı atıcam artık yarın da öyle geçsinYa aslında bana hızlı geçti çalışıyordum çünkü o zaman hızı geçiyo ama evdeki 3-4 günüm gerçekten geçmek bilmedi
Gülüm bende öyleyim şu an. Ped asla dolmuyor akan bir şey yok peçeteyi içeri doğru sürünce çok hafif bir leke geldi devamı gelmedi göğsüm şiş hiç ağrım sızım yok normalde kasıklsrım çok ağrır ama sabah test negatifti bilmiyorum napıcazİlk deda başıma geliyor anlamadım hiç lekelenmem olduğu gibi devamında hemen reglim gelirdi belim sızlardı
Bu ay resmen herkes aynı şeyi mi yaşıyor ne bu da havalardan falansa bayılcam artıkkkGülüm bende öyleyim şu an. Ped asla dolmuyor akan bir şey yok peçeteyi içeri doğru sürünce çok hafif bir leke geldi devamı gelmedi göğsüm şiş hiç ağrım sızım yok normalde kasıklsrım çok ağrır ama sabah test negatifti bilmiyorum napıcaz
Bende ilk defa yaşıyorum. Anlam veremedimBen ara lekelenme yaşamadım hiç bilemiyorum canım
Değerlendirdik bakalım. Yarın ve bir sonraki günü de değerlendirirsek iyi olacakBazen o şekilde olabiliyor bugünü değerlendirin
Bugün pikse yarınıda ertesi günü de değerlendirBende ilk defa yaşıyorum. Anlam veremedim
Değerlendirdik bakalım. Yarın ve bir sonraki günü de değerlendirirsek iyi olacak
Amin canım test aldım bakalım ne çıkaraa bahtıma
o zaman en kisa zamanda olur insallah diyelimYok kızlar zaten tüp bebek falan düşünmüyoruz. Olacaksa doğal yolla olsun gözü ile bakıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?