Güzel aksi takdirde agrı bile cok oluyor malesefBol su tüketimi yapmaya dikkat ediyorum o zaman az pıhtılı geliyor
Vallahi ne cahilmişim dedim kendimeGüzel aksi takdirde agrı bile cok oluyor malesef
Yerleşme kanaması olmasınYa kızlar bugün lekelenmem oldu ama ondan sonra gelen giden bişey yok peçeteye de bişey gelmiyor
Yani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yokYerleşme kanaması olmasın
Pıhtı yoksa yerleşme olma ihtimali oluyor rengi kahve de olsa diyorlar ama pıhtı varsa regl sayılırmışYani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Birkaç güne çözülebilir. Çözülmezse doktoruna sor istersen adet söktürücü içip temiz rahimle yeni döngüye ve tedaviye başlaman daha doğru ve iyi olurYani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Pıhtı falan yok hiçPıhtı yoksa yerleşme olma ihtimali oluyor rengi kahve de olsa diyorlar ama pıhtı varsa regl sayılırmış
İlk deda başıma geliyor anlamadım hiç lekelenmem olduğu gibi devamında hemen reglim gelirdi belim sızlardıBirkaç güne çözülebilir. Çözülmezse doktoruna sor istersen adet söktürücü içip temiz rahimle yeni döngüye ve tedaviye başlaman daha doğru ve iyi olur
İnşallah yerleşmedir diyelim o halde 2 3 gün gelen giden olmazsa idrar testiyle çıkar zaten beta hcg yerleşmeden sonra salgılanıyormuş, ama böylr stres ve beklenti için de burada bunu yaşayan çok olmussPıhtı falan yok hiç
İnşallah tamamen umudumu kesmiştim bu aydan vallahiİnşallah yerleşmedir diyelim o halde 2 3 gün gelen giden olmazsa idrar testiyle çıkar zaten beta hcg yerleşmeden sonra salgılanıyormuş, ama böylr stres ve beklenti için de burada bunu yaşayan çok olmuss
Belki yumurtlamasız bir döngü geçirmişsindir bu ayİlk deda başıma geliyor anlamadım hiç lekelenmem olduğu gibi devamında hemen reglim gelirdi belim sızlardı
Yumurtladım bu ay 19mm yumurtam vardıBelki yumurtlamasız bir döngü geçirmişsindir bu ay
Hep sağlıklı olun inşaallahVallahi ne cahilmişim dedim kendimeama ben normaldede çok su tüketmem çok şükür öyle ağrımda olmaz pıhtımda ama bu ay acaba dahada mı az tükettim suyu bilmiyorum
Bilmiyorum. Kadın vücudu hiç belli olmaz yani. Ama böyle kendinizi umutlandırmayın sonra üzülürsünüz. Oluruna bırakınTutunuyor olma ihtimali var mıdır sence
Benim eşimde aynısını diyor. Özellikle ovü testi pik yaptığında hiç yanaşmıyor anlamıyorum. Bugün pik mesela tık yok adamda.Eşim bana yumurtlama günüm deme görev gibi görüyorum derdi. Bu ay demedim gerçekten oluruna bırakmak lazım. Biliyorum o da kolay değil ama meşgul edin başka şeylerle beyninizi.
Canım değişiklik gösterir o. Bende ilk kızımda öyle gelmişti. Sütlü kahve gibi. Yarın bir test yap istersenYani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Beni sok ediyosunuz suan gerçekten mi hahshs ay tamamen umudum bitmiştiBilmiyorum. Kadın vücudu hiç belli olmaz yani. Ama böyle kendinizi umutlandırmayın sonra üzülürsünüz. Oluruna bırakın
Benim eşimde aynısını diyor. Özellikle ovü testi pik yaptığında hiç yanaşmıyor anlamıyorum. Bugün pik mesela tık yok adamda.
Canım değişiklik gösterir o. Bende ilk kızımda öyle gelmişti. Sütlü kahve gibi. Yarın bir test yap istersen
Canım açık pembe ya da koyu kahve olabiliyormuş ben de dün açık pembe gördüm bugün bir şey yok bekleyeceğiz mecburYani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?