- 19 Eylül 2025
- 375
- 354
- 18
- 28
6 aralıkCanım açık pembe ya da koyu kahve olabiliyormuş ben de dün açık pembe gördüm bugün bir şey yok bekleyeceğiz mecburbat ne zamandı?
Benim de 6 aralık canım yarın test yapcam ilk idrarla sen de yap istersen ya da bekleyeceğiz her ay olduğu gibi6 aralık
Yok ben daha test yapmam bat geçene kadar regl gelmezse ben bugün reglim başladı sandımBenim de 6 aralık canım yarın test yapcam ilk idrarla sen de yap istersen ya da bekleyeceğiz her ay olduğu gibi
Benimde regl a dair hiçbir belirtim yok ya şişkinliğim olurdu o bile yok dümdüz karnım ama ağzımın tadı değişti acı bi tat var meyve suyu bile acı acıBelimde ağırmıyor regl hissimde yok aaa her ay ilk kez yeni bişey yaşıyorum
Yok benim ilk gebeliğimde kahve şeklindeydi yerleşme kanamamYani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Yaaa benim olursa ilk olacak bu konuda deneyimim yok malesef ama hiç ümitlenmek istemiyorumYok benim ilk gebeliğimde kahve şeklindeydi yerleşme kanamam
Ben yumurtlamadan itibaren hep regl olacakmış gibi hissettim kasıklarımıBenimde regl a dair hiçbir belirtim yok ya şişkinliğim olurdu o bile yok dümdüz karnım ama ağzımın tadı değişti acı bi tat var meyve suyu bile acı acı
Yaaa benim olursa ilk olacak bu konuda deneyimim yok malesef ama hiç ümitlenmek istemiyorum
Ayyy çok heyecanlı inşallah ikiniz de pozitif görürsünüz çok aminBenim de 6 aralık canım yarın test yapcam ilk idrarla sen de yap istersen ya da bekleyeceğiz her ay olduğu gibi
İnşallah ama ben ümitlenmek istemiyorum
Çok haklısın ama dur bakalım hele olmazsa yeni döngüler yeni yumurtalar sen mi demiştin bunu ahhahahİnşallah ama ben ümitlenmek istemiyorum
Her zaman bir umut vardııııırBeni sok ediyosunuz suan gerçekten mi hahshs ay tamamen umudum bitmişti
Evet ben tam o modda ilerliyordum aklıma girdiniz kızlar jajxjxjÇok haklısın ama dur bakalım hele olmazsa yeni döngüler yeni yumurtalar sen mi demiştin bunu ahhahah
İnşallah en kısa zamanda olurİnşallah ilk hamilelik bir yılda oldu benim bu daha ilk ayım çok umutlu değilim ben de
Ben ara lekelenme yaşamadım hiç bilemiyorum canımKızlar normalde yumurtlama dönemimde dehşet kasık ağrım olur ve yumurta akı gibi şeffaf sünen bir akıntı gelirdi. Bugün bildiğiniz kahverengi günlük pedi dolduracak bir akıntı gelmiş ve kasık ağrım falan da yok ama ovü testim pik gösteriyor. Normal mi anlam veremedim
Bazen o şekilde olabiliyor bugünü değerlendirinKızlar normalde yumurtlama dönemimde dehşet kasık ağrım olur ve yumurta akı gibi şeffaf sünen bir akıntı gelirdi. Bugün bildiğiniz kahverengi günlük pedi dolduracak bir akıntı gelmiş ve kasık ağrım falan da yok ama ovü testim pik gösteriyor. Normal mi anlam veremedim
Sabah mı gelmişti leke ağrın falan var mı hiç hamileliğin ilk ayı o kadar adet olacak gibi hissettim ki ben her an düşük olacak diye korktumEvet ben tam o modda ilerliyordum aklıma girdiniz kızlar jajxjxj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?