yaa canimmm hosgeldin cok ozledim seniD dodo1234 kuzum konuyu başından beri takip ediyorum yorum yazmasam da herşeye hakimiminşallah güzel haberler alırsın senin regline var daha. Ben bugün çok şükür ki regl oldum 1 aydır bu anı bekliyorum ne kadar zor gebe olmadığını bildiğinde halde regl olmamak ilk defa böyle bişey yaşadım regl olduğuna bile şükrediyor insan ya hayaller aralık sonuna kaldı bakalım bu ay neler bekliyor
yaa dodonuz bugun cok yogunduu napiyosunuz okumadim yazilari daha bisey kacirdim miiiiijiii
ya biseyler gorunuyor sankiiiBuyrun ALBİ test sonucu
canim hayirli olsunnn cok sevindimmBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Kocam ikna olursa inşallahBugün pikse yarınıda ertesi günü de değerlendir
İnşallah canım inşallah hepimizin hayırlı zamanda en hayırlısı olsun inşallaho zaman en kisa zamanda olur insallah diyelim
bende de oluyo halsizlik yorgunluk uyku hali ayaklarda üsüme aclik fjfjjxkxkfKızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim genelde adetten bir gün öncesi mayışma ve uyku hali çok olur. Az önceler de dayanamayıp uyumuşum benim gelecek gelmekte olan
sen ovulasyonda mi denedin zeynos fjjdjdndkdmdsoluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erkenbugün bende denedim çünkü onu. malesef bizim grubun bir lafı var tüm tuşlara basmak diye o tuşa da bastım bugün dhfdfgvh
daha bata cok var daha yolda zigotun fjdhdjdnHayırlı akşamlar kızlar
Dün Vajinal enfeksiyon için kadın doğuma gitmiştim kaşıntı yanma batma var diye kan istedi enfeksiyon var ona bakacak sandım betahcg istemiş
0.05 zaten olmadığı belliydi
Yarın sonuç göstermek için gideceğim ilaç yazacak ama çok perişanım bat 10 gün var daha olsa bile çıkmaz zaten
o yuzden gun aşırı ilerleyin burakmayinDemek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...
henüz belirti olmaz cok erken bu psikoljiden cikar kendini xjcxjjcxDpo 3 teyim düne nazaran bel agrısı artarak devam ediyo kasık agrısı ara ara oluyo bu iyi mi bacılar
o sirada döngüsünü yanlis hesaplayan papatyamiz kxjxjxmdBana göre oldu normalde 29 u gösteriyordu 2 aralıkta geldi
yaaa bekle bakalim insallah gelmezYa kızlar bugün lekelenmem oldu ama ondan sonra gelen giden bişey yok peçeteye de bişey gelmiyor
Bu ne zaman gelmeye başladı sendeGülüm bende öyleyim şu an. Ped asla dolmuyor akan bir şey yok peçeteyi içeri doğru sürünce çok hafif bir leke geldi devamı gelmedi göğsüm şiş hiç ağrım sızım yok normalde kasıklsrım çok ağrır ama sabah test negatifti bilmiyorum napıcaz
jajahhsjaja askim yaşanıyor ne yaşanmadiysa bu surecte hepsi yasaniyor xjxjjdkxBelimde ağırmıyor regl hissimde yok aaa her ay ilk kez yeni bişey yaşıyorum
Beni sok ediyor rahmim her dongude dalga geçiyo resmen priv hesap gibijajahhsjaja askim yaşanıyor ne yaşanmadiysa bu surecte hepsi yasaniyor xjxjjdkx
senin minik zigotun sana supriz mi yapti yoksa kdjxjxkxkxkx nazli demistim fjdjdjdkBeni sok ediyor rahmim her dongude dalga geçiyo resmen priv hesap gibi
Ahahahah bilmiyorum valla hiç umudum yoktu hala da yok aslında ama kızlar içime kurt düşürdü hshdhdsenin minik zigotun sana supriz mi yapti yoksa kdjxjxkxkxkx nazli demistim fjdjdjdk
ayyy evet hepsi yerlesme kanamasi demis dkxjxjjxxk bence degil (ters psikoloji)Ahahahah bilmiyorum valla hiç umudum yoktu hala da yok aslında ama kızlar içime kurt düşürdü hshdhd
Biz cahiliz bilmiyoruz ki nasıl bişey hiç başımıza gelmemiş ki nerden bilelim andjsjjxjayyy evet hepsi yerlesme kanamasi demis dkxjxjjxxk bence degil (ters psikoloji)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?