- 25 Kasım 2025
- 6
- 1
- 1
- 29
Yani belirti aramadım aslında bir akşam anzısın kasıklarım çok ağrıdı hatta uyutmadı o akşam dedim bir şey varmı acaba sonrasında o ağrı hiç kesilmedi hafiften hafiften hep devam etti. Uyku haliminde gün içinde aşırı esnemeye başladığımda anladım ama neden testim negatif çıkıyor sizceYani belirti aramadım aslında bir akşam anzısın kasıklarım çok ağrıdı hatta uyutmadı o akşam dedim bir şey varmı acaba sonrasında o ağrı hiç kesilmedi hafiften hafiften hep devam etti. Uyku haliminde gün içinde aşırı esnemeye başladığımda anladım ama neden testim negatif çıkıyor sizce
Soğan kürünü denediniz mi ya ben de aşırı işe yaradığını düşünüyorum hatta benim kuzenlerim de pcos baba tarafı komple gebelik planlayacakları zaman 3 4 ay soğan kürü yaparlardı hepsinin 2 3 çocukhangi takviyeyi kullanıyorsunuz. bende takviye kullandım çok hayıt macunu , inositol , berberin , resrevatrol vs. gibi ama fayda etmedi. şimdi balık yağı kullanmaya başladım belki yumurtaya destek olur diye.
Yani belirti aramadım aslında bir akşam anzısın kasıklarım çok ağrıdı hatta uyutmadı o akşam dedim bir şey varmı acaba sonrasında o ağrı hiç kesilmedi hafiften hafiften hep devam etti. Uyku haliminde gün içinde aşırı esnemeye başladığımda anladım ama neden testim negatif çıkıyor sizceYani psikolojik değilse aslında çok net belirtiler.. İnşaAllah psikolojik değildir.
Normal kaset testi yani erken gebelik olmayan testi adet 1 hafta gecikene kadar çok dikkate alma demişti eczacı bana her zaman erken gebelik testi daha mantıklı daha düşük seviyeyi algıladığı içinMerhabalar benimde yaklaşık 10 gündür sol kasık ağrım var sıcaklık artışı göğüslerde şişkinlik ve uyku hali var. Adetime 6 gün kala ve 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi beklenen adete 4 gün var normal test yapmalı mıyım? Halen sol kasığım ağrı var hafiften. Adet sancım genelde bacaklarıma vurur ve geldiği gün ağrım olur bunlar adet sancısı kesinlikle değil
Çünkü daha yeni tutunuyordur hcg artmaya başlamamıştır. Dpo 12 gibi silik çizgi ile öğrenebilirsiniz varsa.Yani belirti aramadım aslında bir akşam anzısın kasıklarım çok ağrıdı hatta uyutmadı o akşam dedim bir şey varmı acaba sonrasında o ağrı hiç kesilmedi hafiften hafiften hep devam etti. Uyku haliminde gün içinde aşırı esnemeye başladığımda anladım ama neden testim negatif çıkıyor sizce
Ben onun ne olduğunu bilmiyorum ilk kez ovulasyom testi denedim onuda yanlış almışım o yüzden yaptım ama pik görmedim ve sanırsam yapmaya geç başladım çünkü ilk hamileliğim adet bitiminden sonraki 3. Günki ilişkim ile olmuştu. Yani ben ovu’ye başladığımda artık adetimden sonra 14. Gün olmuştu fakat ben yine ilkindeki gibi o 3. Günü değerlendirmiştim. Normal adet döngüsündeki 14. Günü de değerlendirdim ama pik malesef hiçbir türlü görmedim. Adetimde yıllardır düzenli ve takvime uygun gelir belirteyimÇünkü daha yeni tutunuyordur hcg artmaya başlamamıştır. Dpo 12 gibi silik çizgi ile öğrenebilirsiniz varsa.
Dpo yumurtlama sonrası geçen gün sayısı demek canım aslında ingilizcenin kısaltımı ama forumda tutuldu bu şekilde. Herhalde yapay zeka kazandırdı dilimizeBen onun ne olduğunu bilmiyorum ilk kez ovulasyom testi denedim onuda yanlış almışım o yüzden yaptım ama pik görmedim ve sanırsam yapmaya geç başladım çünkü ilk hamileliğim adet bitiminden sonraki 3. Günki ilişkim ile olmuştu. Yani ben ovu’ye başladığımda artık adetimden sonra 14. Gün olmuştu fakat ben yine ilkindeki gibi o 3. Günü değerlendirmiştim. Normal adet döngüsündeki 14. Günü de değerlendirdim ama pik malesef hiçbir türlü görmedim. Adetimde yıllardır düzenli ve takvime uygun gelir belirteyim
Progesteron kaç çıkmıştı bende baktırdım 7.75 çıktı yumurtlama olmuş dedi hsgde önerdi 2 ay önce kendimi toparladım bu ay gitcem inşallahGittim progesteron baktırdım iki kere, yumurtluyorum ama film va çektirmedim, bir süre daha böyle denemek istiyorum yumurtlama olduğu için
Selamlar benimde 15 Aralık beklemedeyim :)Kızlar selam, benim de BAT 7 Aralık. Güzel haberlerle dolu bir ay olsun Aralık hepimiz için:)
canim yumurta 24 hatta bezen 36 saate kadar canli.kalabiliyor testte pik cikmasi artik 24 saat icinde catlayacagi anlamina geliyor o gun yada ertesi gun en yuksek gunlerdir zaten degerlendirdigin gün zamanlama olarak gayet iyi, ovulasyon testlerini genelde bata 2 3 gun kala yaptiklarinda tam koyu gorunce hamilelikten supheleniyorlar ayrica test surekli silik cikarir zaten cunku belli seviyede lh hormonumuz zaten varKızlar benim ovulasyon testine göre yumurtlama olan günümde değil bir sonraki gün değerlendirme fırsatımız oldu ancak testlere çok güvenmemek gerektiği için (doktorum öyle demişti) her ihtimale ovulasyon testi yapmaya devam ettim. İlerleyen günlerde çizgi tamamen silikleşti. Bazıları ovulasyon testinin koyuluğundan hamile olduklarını anladıklarını yazmışlar. Eğer gebelik durumu olduysa test hiç silikleşmezdi değil mi ?
hosgeldin canim bekleyelim hep birlikte guzel sonuclar aliriz insallahSelamlar benimde 15 Aralık beklemedeyim :)
İnşallah canım Hoşbuldumhosgeldin canim bekleyelim hep birlikte guzel sonuclar aliriz insallah
Valla soğan hiç sevmediğim halde bekarken bir kere yapmıştım ama devamını getirememiştim diye hatırlıyorum. O da etki etmiş miydi onu da hatırlamıyorum ama etki etmedi muhtemelen tamamlamamıştım günleri çünküSoğan kürünü denediniz mi ya ben de aşırı işe yaradığını düşünüyorum hatta benim kuzenlerim de pcos baba tarafı komple gebelik planlayacakları zaman 3 4 ay soğan kürü yaparlardı hepsinin 2 3 çocuk
2ci ayım olacakKac aydir deniyorsunuz
Çok haklısınız ya koku vs rahatsız edici olabiliyor ben o kadar alıştım ki soğan kürüne eşim soğan dolmasını seviyor onun için haşlayacağım zaman onun suyunu dahi içiyorumValla soğan hiç sevmediğim halde bekarken bir kere yapmıştım ama devamını getirememiştim diye hatırlıyorum. O da etki etmiş miydi onu da hatırlamıyorum ama etki etmedi muhtemelen tamamlamamıştım günleri çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?