Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

19u aksam siliklesmis catlama oldugunu varsayalim 20 kasim dpo1 olarak alabilirsin bence ben olsam o sekilde alırdım, yani ben yumurtlamadan sonraki ilk siligi dpo 1 olarak alıyordum bu ay da mesela.akintimin yogun oldugu gunun ertesi gününü dpo1 olarak aldim akintim falan da kesildi sadece dun bi ufak artis oldu yumurtlama zamanim mi diye dusundum kisa sureli ve azdi kesildi zaten o yuzden bence 20si dpo1 olarak al

düşüyor valla ama bu 10 ayda şunu öğrendim her ay farkli bir belirtiyle adet oluyormusum hic olmaz dedigim seyler oldu o yuzden takmıyorum sadece regl.olursam yasanabilir seyler oldugunu aktarmis olacagim olmazsam da gebelik belirtilerini aktarmis olacağım her iki ihtimalde de bilgi paylasimi yapmis olacagim ayrica lutfen vucuduna tepkili olma karsilik verir sana oda sana tepki gosterir sabırlı ol arkadasim olucak insallah

Belirti dinlemeyim diyorum ama dünden beri böyle regl olacakmış gibi bir his var kasıklarımda ahaha dpo2 çok anlam yüklememem gerekiyor ama elimde değil

Ay o pcostaki insülin direnci sebebiyle sürekli açlık doymama aşırı derecede tatlı krizi o kadar kötü ki kilo vermek imkansız hale geliyor ben de benzer şeyleri yaşadım diyetisyenlerle ben de yapamadım çünkü çok ama çok kısıtlayıcı oldular sırf hızlı kilo vereyim diye aşırı düşük kalorili listelerle uğraştım durdum ama o kadar çok acıkıyordum ki dönüp daha çok yiyordum maalesef

Belirti dinlemeyim diyorum ama dünden beri böyle regl olacakmış gibi bir his var kasıklarımda ahaha dpo2 çok anlam yüklememem gerekiyor ama elimde değil
evet ya anlam yuklemeyelim normaldir diyoruz sonra yüklüyoruz sonra üzülüyoruz ayy olsun umudumuzu kaybetmeyelim biz de nasip olur elbet inaniyorum

sonradan ne yaptınız peki çözüm buldunuz sanırımm

En azından bu doktorların pcos için ilaç vermesi gerekmez mi? Çatlamayı takip etmesi gerekmez mi? Özeller de böyle mi bu konuda? Bazı doktorlar daha destekleyici oluyor, kimi savıyor sanki. Kilo ver gel. Ee yok veremiyorum. Siz de diyorsunuz insülin direnci yapıyormuş. Nasıl olacak bu çıkmaz o zaman

sonradan ne yaptınız peki çözüm buldunuz sanırımm
Benim 6 7 sene önce vardı bekardım o zamanlar 6 ay doğum kontrol ilacı içtim fazla yesem bile hep ev yapımı paketsiz gıda yedim çöp gıda hiç yemedim bunlar aşırı kilo vermeme destek olmadı tabi, bir de soğan kürünü sık sık yaptım midem rahatsız olunca bıraktım vs. Hormonlarım bunlar ile normale döndü doktorum artık 20 mm e ulaşam yumurta ürettiğimi bunların da gebeliğe elverişli olduğunu söyledi. Kilo için benim çok sağlıksız bir şekilde oldu 6 sene önce babam by pass geçirdi uzun yoğum bakım süreci vs derken üzüntüden kısa sürede aşırı zayıfladım aşırı derecede de yırtık var vücudumda , inşallah siz sağlıkla zayıflarsınız. Şimdi de inositol desteği alıyorum inositol folik asit omega 3 d vit ve b12 inşallah bunların da faydası olursa yazacağım

ben hiç devlete gitmedim bu arada hep özele gittim. veremiyorum diye bir şey yok diyorlar. isteyince ve dikkat edilirse illa ki verilir demek ki sen yeterince istemiyorsun diyorlar. böyle böyle psikolojimi bozdular. hormonlarım iyi çıktığı için direkt kiloya odaklanıyorlar. halbuki ne kadar istiyorum doğum bebek hastane videoları gördükçe instagramda ağlıyorum geceleri

Ya ben özele gittiğimde doktorum demişti ki pcos uğraşması zor bir durum bu yüzden pcos ile özellikle uğraşan doktor bile çok çok azdır , kesinikle yumurtlama takibi yapılması gerektiğini düşünüyorum folikül yeterince büyüdü mü çatladı mı, ben kendim gebelik istemeden bebek isteyenleri anlamamışım bence böyle gebe kalmakta güçlük çekmeyen biri anlamıyor ister doktor olsun ister başka biri .

Ben bu ovulasyon testini çok merak ettim ve yaptım az önce ekliyorum buraya nedir şimdi bunun olayı arkadaşlar burada daha silik görünüyor ama

pcos düzenleyici reçetesiz ilaçlar var. Onları deneyin. Yasınız kaç bilmiyorum tabii ama böyle kendinizi üzmektense bıkmadan farklı doktorlar arayın. Yumurtlama takibinizi en azından çatlatma iğnenizi yaptırın. İnşallah Rabbim bekletmeden bebeğinizle sizi kavuşturur.

ben bekarlığımdan beri pcos olduğumu bildiğim için zaten daha hayatımda biri yokken bile korkuyordum ya çocuk olmazsa falan diye. şu anda da 1.5 senedir evliyim ve ilk günden beri korunmuyorum. korktuğum başıma geliyor diye daha çok korkuyorum

Ben bu ovulasyon testini çok merak ettim ve yaptım az önce ekliyorum buraya nedir şimdi bunun olayı arkadaşlar burada daha silik görünüyor ama Eki Görüntüle 3678247
Silik olan çizgi var ya kopkoyu olunca pik demek. Değerlendir demek 3 günü. Şu an yumurtlama yok yani silik görünce bunu anlıyoruz.

teşekkür ederi. önceden dediğim gibi aralıkta regl olursam 2. günü en azından doktora gidicem hormon tahlili de yaptrırım. yaşım 28 bu arada

zeynos ıstanbulda mıydın. bakın size şöyle anlatayım ben 34 yaşında ilk anne oldum sonra 38 yaşında tekrar korunmayı bıraktım ve 6 ay olmayınca doktora gittim hormonlara baktılar kendi doktorum pahalıydı ozel saglık karsılayan bir doktora gttım amh dusuk fsh sınırda yüksek yaa doğal yoldan olması cok zor dedi hemen tüp bebeğe yonlendirdi meger kadın o hastanede tüp bebek uzmanı falanmış bende işte bir cocugum var acıkcası o psikolojı kaldıramam dedim neyse sonra paraya kıyıp kendı doktoruma gittim o da evet amh düşük ama bu doğal yoldan gebe kalmana engel değil sadece yaşında dolayı hemen olmayabilir dedi femara kullandım onla bir ay yumurta gelişti çatladı ama gebelık olmadı kendisinin muayanesı bana pahalı geldığı için devam etmedim.
Yazın ara kanama falan oldu devlete iş yerine yakın bir doktor buldum oylesıne gttim aman tanrım adam cok ılgılı alakalı . anlattım herseyı enbastan isim isim sordu bana kım femara kullandırdı kım tup bebek onerdı vs. sonra bana senın dogal yoldan hamıle kalma şansın hala var ilaçlı tedaviye başladık ilk ay klomen verdi ama ona zamanında başlayamamıştım regli gunum gecmişti bu ay reglı 3. gunu itibari ile de başladık. doktor tıbben bir sıkıntı yok gerisi allaha emanet dedi :)

ay baya uzun yazdım ama ımkan varsa istanbuldaysan TAKSİM İLK YARDIM HAST. MUHAMMET ERTUĞRUL NECİOĞLU'na muayene git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…