- 2 Kasım 2025
- 130
- En iyi cevaplar
- 1
- 59
- 13
Bir yan etki vs yapmazsa 2 3 döngü kullanmak da çok işe yarıyor inşallah size de faydası olur sağlıkla gebe kalırsınızadet olursam aralıkta onu bir deneyeceğim bakalım belki bir faydası dokunur :)
Tabi 1 yıla kadar deneyin diyolar hayırlısı olsun inşallah6.5 cıktı, ben çektirmedim daha yeniyim diye hsg, belki ilerleyen aylarda olur. Pcos var çünkü her ay yumurtlamıyorum az zaman tanımalıyım kendime
hahahahah keçiboynuzu özüdür :):)Keçiboynuzlu bi karışım duydum ama aklımda kalan sadece boynuz kısmı
Baya koyu zeynos pik. Yarın da bak daha koyulaşabilir. Ama bazılarında en fazla bu kadar olup sonra silikleşiyor. Bugünü de değerlendir o yüzdenkızlar ovuluasyon testim böyle çıktı az önce yaptım sizce pik mi bu Eki Görüntüle 3678508
sana mı demiştim bilmiyorum işte birkaç gün lanet olası böyle kalıyor sonrasında adam akıllı silikleşmiyor moralimi bozuyor vjkfgvkgbk korkuyorum yine aynı şey olacak diye.Baya koyu zeynos pik. Yarın da bak daha koyulaşabilir. Ama bazılarında en fazla bu kadar olup sonra silikleşiyor. Bugünü de değerlendir o yüzden
kür demiyim de işte doğal olarak tüketilecek kabak çekirdeği , avokado, havuç vs. birde kadınlar için şu sıra hurma poleni ve adem elması meyvesini görüyorum. iyi bir balla bu tozları karıştırıp yiyorlar. birde çörek otu bal tarçın kürü duydum. sözde kür demicektim ama yazarken aklıma pat pat geldilerKızlaar yumurtlama ve sperm kalitesi için bildiğiniz doğal bir şey kürler falan var mı, bildikleriniz varsa paylaşır mısınızz
Pcos da LH uyarısının fazla olması normal önemli olan folikülün büyüyüp çatlayıp çatlamaması aynı andan birden fazla yumurta büyüyor ben yakın zamanda kontrole gitmedim ama en son gittiğimde doktorum 20 den fazla folikül olduğunu ama her iki tarafta da bir kaç tane çatlamaya yakın yumurta olduğunu hatta o döngümde solda ağrı hissetmiştim solda 20 mm yumurta olduğunu bunun gebeliğe uygun olduğunu söyledi bunun dışında başka bir kaç folikül de büyümüş yani uzun süre olması çok önemli değil hiç tedavi olmayan pcoslar bile döngülerinin herhangi birinde hamile kalabilirler çünkü bir sürü yumurtamız var, chat gbt ye çok sordum bunları hep aynı şeyi söylüyor stres=kortizol kortizol de en sağlıklı kişide bile tüm hormonları şaşırtabilir. Evet pcosluyuz ama bu gebe kalamayacağımız anlamına gelmez , ben de sanırım sana yazmıştım benim neredeyse tüm kuzenlerim pcos hatta ilaçsız adet olmayan ağır formda olanın bile 3 çocuğu var şimdi relax olucaz kendimize dikkat edicez kendimiz için yapabileceğimiz ne ise onu yapıp gerisini takdiri ilahiye bırakacağız ben sana dua edeceğim arkadaşım sen de bana dua et Allah içine ferahlık versin en yakın zamanda nasip etsin inşallahsana mı demiştim bilmiyorum işte birkaç gün lanet olası böyle kalıyor sonrasında adam akıllı silikleşmiyor moralimi bozuyor vjkfgvkgbk korkuyorum yine aynı şey olacak diye.
birde yeterince koyu gelmiyor bana ya ne bileyim kabul etmiyorum pik olduğunu nedense jfvjbnj
Eğer imkanın varsa bu bir iki gün içinde kadın doğuma gidip yumurta boyutlarına baktır bence yeterince büyüyor mu diye, eğer büyümezse ona yönelik ilaç veriliyorsana mı demiştim bilmiyorum işte birkaç gün lanet olası böyle kalıyor sonrasında adam akıllı silikleşmiyor moralimi bozuyor vjkfgvkgbk korkuyorum yine aynı şey olacak diye.
birde yeterince koyu gelmiyor bana ya ne bileyim kabul etmiyorum pik olduğunu nedense jfvjbnj
değerli yorumun için teşekkür ederimmm. evet bana demiştin sanırım. ben uzun süredir ovuluasyon testi yapıyorum yani laboquick markasını da denedim bir gebenin günlüğü markasını da denedim. innovita markasını da denedim / deniyorum yine de görmek için durumu. innovita kullanımı daha rahat geldiği için ondan devam ediyorum sadece. çok önceden bu koyulaşma bile çıkmıyordu. ordan anlıyordum yumurtanın büyümediğini ama bu iki üç seferdir koyulaşma görüyorum. bunu da zaten LH dalgalanmalarına bağlıyordum çatlama görmediğim için. uzun süre koyuda durması ondan moralimi bozuyor yumurtanın çatlamadığını düşündüğüm için kısacası. yoksa yumurtlama zamanı birkaç gün yüksek seyretmesi pcosta elbet olağan. sen şimdi diyorsun ki belli dönem lh yüksek olması ve bununda testte çıkması yumurtanın çokluğundan mı yani çok yumurta büyümeye çalıştığı için hormon salgılıyor öyle mi? normalde diğer insanlarda lh yükselince bir yumurta geliştiğini gösterirken bizde birden fazla olabilir bundan ötürü de öncü yumurta olsa da olmasa da pik gibi çıkabilir mi diyorsun yani? ve birden fazla gelişmekte olan yumurta varken senin gibi öncü yumurtası olan biri çatlama gördü mü?Pcos da LH uyarısının fazla olması normal önemli olan folikülün büyüyüp çatlayıp çatlamaması aynı andan birden fazla yumurta büyüyor ben yakın zamanda kontrole gitmedim ama en son gittiğimde doktorum 20 den fazla folikül olduğunu ama her iki tarafta da bir kaç tane çatlamaya yakın yumurta olduğunu hatta o döngümde solda ağrı hissetmiştim solda 20 mm yumurta olduğunu bunun gebeliğe uygun olduğunu söyledi bunun dışında başka bir kaç folikül de büyümüş yani uzun süre olması çok önemli değil hiç tedavi olmayan pcoslar bile döngülerinin herhangi birinde hamile kalabilirler çünkü bir sürü yumurtamız var, chat gbt ye çok sordum bunları hep aynı şeyi söylüyor stres=kortizol kortizol de en sağlıklı kişide bile tüm hormonları şaşırtabilir. Evet pcosluyuz ama bu gebe kalamayacağımız anlamına gelmez , ben de sanırım sana yazmıştım benim neredeyse tüm kuzenlerim pcos hatta ilaçsız adet olmayan ağır formda olanın bile 3 çocuğu var şimdi relax olucaz kendimize dikkat edicez kendimiz için yapabileceğimiz ne ise onu yapıp gerisini takdiri ilahiye bırakacağız ben sana dua edeceğim arkadaşım sen de bana dua et Allah içine ferahlık versin en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Bebiş şimdi öncelikle doktorun ne diyeceğini hiç duyma bile ben senelerdir öyle yapıyorum kimse senin hikayeni bilmiyor. Sen kendi kafandaki soru işaretlerini geçir yeter, pcosluyum daha önceki muayenelerimde yeterince büyük folikül oluşmuyor olabilir denildi, (burası biraz pembe yalan olur ama gerekirse buna yönelik tedavi alabilirsin denildi:))ben de ovulasyon testi yaptım pik gördüm gebeliğe elverişli folikül olup olmadığını öğrenmek için geldim diyebilirsin tabi sen daha iyi ayarlarsın cümleleri vs :) kilo vermek için çabalıyorum zaten dersin bence doktorlar karşıdan bilinç ve çaba görmek istiyorlar bazen de lh folikülü büyüten değil yükselip azalınca çatlatan büyüten fsh pcos da bu ikisinin dengesizliği maalesefdeğerli yorumun için teşekkür ederimmm. evet bana demiştin sanırım. ben uzun süredir ovuluasyon testi yapıyorum yani laboquick markasını da denedim bir gebenin günlüğü markasını da denedim. innovita markasını da denedim / deniyorum yine de görmek için durumu. innovita kullanımı daha rahat geldiği için ondan devam ediyorum sadece. çok önceden bu koyulaşma bile çıkmıyordu. ordan anlıyordum yumurtanın büyümediğini ama bu iki üç seferdir koyulaşma görüyorum. bunu da zaten LH dalgalanmalarına bağlıyordum çatlama görmediğim için. uzun süre koyuda durması ondan moralimi bozuyor yumurtanın çatlamadığını düşündüğüm için kısacası. yoksa yumurtlama zamanı birkaç gün yüksek seyretmesi pcosta elbet olağan. sen şimdi diyorsun ki belli dönem lh yüksek olması ve bununda testte çıkması yumurtanın çokluğundan mı yani çok yumurta büyümeye çalıştığı için hormon salgılıyor öyle mi? normalde diğer insanlarda lh yükselince bir yumurta geliştiğini gösterirken bizde birden fazla olabilir bundan ötürü de öncü yumurta olsa da olmasa da pik gibi çıkabilir mi diyorsun yani? ve birden fazla gelişmekte olan yumurta varken senin gibi öncü yumurtası olan biri çatlama gördü mü?
bursada yaşıyorum kendime güzel bir doktor ayarlayıp yarın gitsem mi acaba gidip ne dicem durduk yere ben yumurtalarıma mı bakmak istiyorum dicem :))) kilolulusun zaten önce bir kilo ver sonra bunların derdine düş der geri yollar valla soğudum doktorlardan
valla yalan söylicem herhalde kilo verme aşamasındayım falan derim napimm :) önemli olan niyet ve bilinçli olduğumu gösterirsem belki o da ona göre yaklaşır. evet üç gündür sabah uyandığımda uzayan şeffaf akıntı var. kasık ağrısı da dün ayakta durdum bir nişana gitmiştim orda çok hafif hissettim. ama bağırsaklarda bazen yanıltıcı olabiliyor ya göbekten dolayı tam ağrının nerde olduğunu anlayamıyorum bazen ahahahaBebiş şimdi öncelikle doktorun ne diyeceğini hiç duyma bile ben senelerdir öyle yapıyorum kimse senin hikayeni bilmiyor. Sen kendi kafandaki soru işaretlerini geçir yeter, pcosluyum daha önceki muayenelerimde yeterince büyük folikül oluşmuyor olabilir denildi, (burası biraz pembe yalan olur ama gerekirse buna yönelik tedavi alabilirsin denildi:))ben de ovulasyon testi yaptım pik gördüm gebeliğe elverişli folikül olup olmadığını öğrenmek için geldim diyebilirsin tabi sen daha iyi ayarlarsın cümleleri vs :) kilo vermek için çabalıyorum zaten dersin bence doktorlar karşıdan bilinç ve çaba görmek istiyorlar bazen de lh folikülü büyüten değil yükselip azalınca çatlatan büyüten fsh pcos da bu ikisinin dengesizliği maalesefbu arada kasık ağrısı ya da yumurta akı kıvamında akıntın var mı
İnşallah gebeliğe elverişli folikül çıkar şuan inositol kullanıyor musun peki chat gbt bana ısrarla en en en iyi şeyin o olduğunu söylüyor ay bi de ben chat gbt ile diyete basladım kız çok işe yarıyor bence :) anında cevap veriyor benim isteğime göre düzenleme yapıyor hep olumlu yıllardır diyetisyenlere bosa para dökmüsüm :))valla yalan söylicem herhalde kilo verme aşamasındayım falan derim napimm :) önemli olan niyet ve bilinçli olduğumu gösterirsem belki o da ona göre yaklaşır. evet üç gündür sabah uyandığımda uzayan şeffaf akıntı var. kasık ağrısı da dün ayakta durdum bir nişana gitmiştim orda çok hafif hissettim. ama bağırsaklarda bazen yanıltıcı olabiliyor ya göbekten dolayı tam ağrının nerde olduğunu anlayamıyorum bazen ahahaha
valla kullanmadığım bir bok kalmadı desem ayıptır söylemesi :)) ya bir sürü listeler bilgiler var elimizde zaten ben liste için gitmiyorum. gidersem sırf iradem olsun diye gidiyorum hani para veriyorum boşa gitmesin birde hesap verme dürtüsüyle daha iradeli olacağımı düşündüğüm için gittim hep gittiğim zamanlarda. bu yapay zeka zaten çoğu mesleği yerinden edecek bu gidişle :))İnşallah gebeliğe elverişli folikül çıkar şuan inositol kullanıyor musun peki chat gbt bana ısrarla en en en iyi şeyin o olduğunu söylüyor ay bi de ben chat gbt ile diyete basladım kız çok işe yarıyor bence :) anında cevap veriyor benim isteğime göre düzenleme yapıyor hep olumlu yıllardır diyetisyenlere bosa para dökmüsüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?