- 10 Mart 2025
- 600
- 199
- 18
- 26
Yok genel olarak dıyorum benYumırtlamsdan regle kadsr zaman -2x ile geçiyor jdjdjdjd yani geçmiyor
bence zaman cabuk geciyor yaaa baksana regl oldum 25 gun gecmis yani anlamadim bile nasil geçtiğini zamaninKızlar zaman cok mu hızlı gecıyo banamıy ole gelıyo ay baslıyo bıde bakıyorum bıtmıs
Beniö başlasa aynı olacakta daha başlamadı hahsjdjB beyazmelek111 D dodo1234 bizim bat tarifleri aynı olacak bu ay yumurtlamayı birlikte takip edelim bakalım nasıl farklar olacak kuzular
Ben bu ay hıc anlamadım kasım nasıl bıttı benımde 5 gunum kaldıbence zaman cabuk geciyor yaaa baksana regl oldum 25 gun gecmis yani anlamadim bile nasil geçtiğini zamanin
ay az kalmis insallah senin haberini alirizBen bu ay hıc anlamadım kasım nasıl bıttı benımde 5 gunum kaldı
hossgeldin canim umut her zaman vardirMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldımm bana hiç zaman geçmiyor bat 26 benim ovülasyonun da daha 13. Günü bugün tabi an itibariyle 14. Gün 2-3 ay öncesine kadar düşük yapmıştım reglmin 2. Günü de hormon testi yaptırmıştım prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı 49 falan ama ben yine de şansımı denemek istedim bakalım nasip
benim basliyor gibi koyulasma var sabaha kadar sökülür ya hak diyi 1. gun diyip basliyorummmmm, ovulasyon hangi marka öneriyosunuz yaaaBeniö başlasa aynı olacakta daha başlamadı hahsjdj
canim guzel haberlerini almak istiyorum 11 aralıkta bana dogum gunu hediyeleri verinnnn teyzos olmak istiyorummmBat 11-12 aralık olan varmı ya bizde beraber beklesek belirtileri merak ediyorum
Ahhh keşke keşke sende bizi teyze yap en kısa zamandaaacanim guzel haberlerini almak istiyorum 11 aralıkta bana dogum gunu hediyeleri verinnnn teyzos olmak istiyorummm
bu ay da sansimi deneyecegimAhhh keşke keşke sende bizi teyze yap en kısa zamandaaa
Valla belli olmuyor ki 28-34 gün arası değişiyor ovülasyon testi de yapıyorum ama pek bi garip geldi bu ay hatta atayım bakhossgeldin canim umut her zaman vardirsen kac gunde bir regl oluyorsun? döngünün 14. gunu mü
bu gunleri degerlendir mutlaka 3 4 5 devam et testlere de siliklestigi gunude degerlendirip gun asiri devam etttttValla belli olmuyor ki 28-34 gün arası değişiyor ovülasyon testi de yapıyorum ama pek bi garip geldi bu ay hatta atayım bak Eki Görüntüle 3682610 Eki Görüntüle 3682611 bu kez yapmıcam random takılıcam dedim gün de 2 kez yapmam şoku
Birgebeningünluğu mü alsak acaba hep innovita aldım benbenim basliyor gibi koyulasma var sabaha kadar sökülür ya hak diyi 1. gun diyip basliyorummmmm, ovulasyon hangi marka öneriyosunuz yaaa
Ben he labo hem inno kullandım kesinlikle labo derimbenim basliyor gibi koyulasma var sabaha kadar sökülür ya hak diyi 1. gun diyip basliyorummmmm, ovulasyon hangi marka öneriyosunuz yaaa
fiyat performansi nasil hic bilmiyorum onuBirgebeningünluğu mü alsak acaba hep innovita aldım ben
pazar günü hariç umarım tutarbu gunleri degerlendir mutlaka 3 4 5 devam et testlere de siliklestigi gunude degerlendirip gun asiri devam ettttt
labo sanki daha iyi yaaaaa ino bilmiyorum kullanamdimBen he labo hem inno kullandım kesinlikle labo derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?