- 19 Eylül 2025
- 422
- 396
- 18
- 28
Yok ya inoda kuruma çizgisi va cıkıyo karısıklık oluşturuyo labo çok netlabo sanki daha iyi yaaaaa ino bilmiyorum kullanamdim
Burdayım aşkoo misafirlerim vardı ya akşam hiç telefonu elime alamadımmm tam bakınıyordum kim ne yapmış diye
doktorun bursey dedi mi onun icin? benim bat dun yada bugundu aksam lekelenmem basladi canim yeni bat en gec 1 ocak görünüyor suan temizlendikten sonra bende ovüye baslayacagimmmmpazar günü hariç umarım tutarsenin bat kaçtı?? Buarada prolaktinim sorun olsa bu cizgileri bile göremezdim diye düşünüyorum
evet awox kullaniyoruz grupca fjjxfjkfxmxkBuarada kızlar kesinlikle erken gebelikte awoxu öneririm benim dp0 9. İkinci çizgi siliktii ertesi sabah yaptığımda ince pembissti
Bi tık pahalı yaa artimed alın bosverin ben onu kullandım tutmustufiyat performansi nasil hic bilmiyorum onu
o zaman labo stogu yapim ben jfjffjkddkYok ya inoda kuruma çizgisi va cıkıyo karısıklık oluşturuyo labo çok net
oldu canim koyulasma var kirmizilar gorunuyor banaaaaBurdayım aşkoo misafirlerim vardı ya akşam hiç telefonu elime alamadımmm tam bakınıyordum kim ne yapmış diye
Senin şimdi lekeden başka gelen giden oldu mu dodocumm
Ne yazık ki bir türlü vakit bulup gidemedim bir de doğu da görev yapıyoruz. Acıkcası pek ilgili değiller batıyı özlüyorum bu yüzdendoktorun bursey dedi mi onun icin? benim bat dun yada bugundu aksam lekelenmem basladi canim yeni bat en gec 1 ocak görünüyor suan temizlendikten sonra bende ovüye baslayacagimmmm
artimedden nefret ettim istemiyorum onu kullanmakk beni cok aglattii.............Bi tık pahalı yaa artimed alın bosverin ben onu kullandım tutmustu
Erken gebelikte kesinlikle onu önermiyorum zaten aylarlardır yalancı pozitif cıkarmıştıartimedden nefret ettim istemiyorum onu kullanmakk beni cok aglattii.............
benim dongulerim cok degisken o yuzden uygulamadan takip etmiyorummmmBir de pepapp veya flo uygulamasını kullanın ama benimkin de doğru olan pepapp tı ovülasyon testi yaparken uygulama da doğruydu gercekten test yaptığım tarihlerde ovülasyon günlerimdi
o yuzden ovulasyonumu riske atip onu kullanamammmmmErken gebelikte kesinlikle onu önermiyorum zaten aylarlardır yalancı pozitif cıkarmıştı
Ya sen de haklısın aslında bazen 2 kez yumurtlama bile olabiliyorbenim dongulerim cok degisken o yuzden uygulamadan takip etmiyorummmm
mesela 24ü gosteriyordu ben kendim takip ettim test yapmadan 21i yumurtladigimi dusunuyorum tam 14. gun lekelenmem basladi, uygulamadan ve o malum testten daha iyiyim yani jfjxjdjdkxkxxllYa sen de haklısın aslında bazen 2 kez yumurtlama bile olabiliyor
Insallah canımay az kalmis insallah senin haberini aliriz
Hissediyorsun bazsn ağrın batma vs oluyorsa yumurtan olgunlaşıyordur diye düşünüyorum mesela dün ağrım vardı bugün yumurta akı gibi akıntım başladımesela 24ü gosteriyordu ben kendim takip ettim test yapmadan 21i yumurtladigimi dusunuyorum tam 14. gun lekelenmem basladi, uygulamadan ve o malum testten daha iyiyim yani jfjxjdjdkxkxxll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?