Ondan zaaaarhahahah gercekten öyle ya hedef odakli oluyor ama bi doktor yurt disi da gebelik oraninin buyuk bi yüzdesi tamamen eslerin duygu yaklasimiyla alakali (ayrinti vermim sen anladin) cocuk odakli olanlarda genellikle olmuyor yada süreç uzuyor demisti
Dpo kaçBende yarın sabah son kez test yapacağım eğer yine negatif çıkarsa adeti bekleyeceğim artık bu akşam göğüs uçlarımda ağırmaya başladı şimdi dikkat ettimde sızı var
Merhaba benimde 12 kasım çatlatöa iğnesi vuruldum bugün dpo 13 sabah test yaptım negatif cıktı bat 4 aralık pozitife döner mi acaba10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Valla bunu inanın bilmiyorum hayatımda ilk kez test denedim pik falan görmedim ama ilk gebeliğim adetten 3 gün sonraki ilişkim ile olmuştu bende yine aynı şekilde denedim 8 kasımı değerlendirdik hatta o gün ciddi bir göğüs ağrısı vardı adetten yeni çıkmış olmama rağmen yeniden ağrı başlaması belkide o güne denk gelmiştir yumurtlama bilmiyorumDpo kaç
Birde şunu söylim o gün ve ertesi gün ağrı oldu göğüste ve geçmişti şimdi yaklaşık 8-9 gündür yine bir dolgunluk ve bugün başlayan sızlama var dokununcaDpo kaç
Benimde ilk defa yumurtlamadan sonra göğüs ağrım oldu ve hala ağrıyor uçlarına dokunamıyorum resmenya benimde ilk defa olan sey bu kadar erken gogus ağrısı ve şişliği ilk defa yumurtlama doneminde gogsum sisti ve dokununca agriyor zaten 4 gun gecikmiştim baya sistiler ve agriyorlardi regl oldum biraz indi agrisi falan duzeldi reglimde 4 gun sürdü sonrasinda yogun akinti yasadim en yogunu 21 kasimdi seffafti o gunu yumurtlama gunu.olarak baz aldim ve o gunden bir gun once yine sismeye basladilar ve hala ayni sekilde devam ediyor ilk defa yumurtlama donemimde gogus agrisi yasadim yasamaya da devam ediyorum
kac gunde geldi canim bende almayi düşünüyorum daEvet 6-10 gün sürüyo ty den 10 lu gebelik testi almıştım awox yapıcam her gün
dpo13 ve bat 4 mü neden o akdar zaman var canim yumurtlamayla bat arasinda senin? dpo 13 sw bat 2 3 gune olmasi gerekir anlayamadimMerhaba benimde 12 kasım çatlatöa iğnesi vuruldum bugün dpo 13 sabah test yaptım negatif cıktı bat 4 aralık pozitife döner mi acaba
bende 1.5 yılı geride bıraktım bat 4 Aralık . Bugün beta negatif geldi10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
ay evet ya oksurup hapsiramiyorum tutuyorum karnimi falan bakalim insallah vardirBenimde ilk defa yumurtlamadan sonra göğüs ağrım oldu ve hala ağrıyor uçlarına dokunamıyorum resmen
Normalde akıntım olurdu ara ara yumurtlamada o uzayan akıntıdan sonra bir daha akıntı olmadı kupkuruyum hiç alışkın değilimmerdiven inerken çıkarken yada öksürüp hapşurduğumda kasığımda sızlama hissediyorum sürekli bişeyler hissediyorum
henuz regline var canim daha erken normal yani negatif gelmesi en az 4 5 gun beklemen gerekiyorinşallah hamilesinizdir benimde 4 Aralık , ama d
bende 1.5 yılı geride bıraktım bat 4 Aralık . Bugün beta negatif geldi
İnşallah beklemesi artık çok zor geliyor ama yine de umut ediyoruzhenuz regline var canim daha erken normal yani negatif gelmesi en az 4 5 gun beklemen gerekiyorinsallah hepimiz hamileyizdir
henuz erken eger bat 4 araliksa test yapip strese girme canimBende yarın sabah son kez test yapacağım eğer yine negatif çıkarsa adeti bekleyeceğim artık bu akşam göğüs uçlarımda ağırmaya başladı şimdi dikkat ettimde sızı var
Şehre göre değişmekle birlikte ben genelde 2 günde aldım hep.kac gunde geldi canim bende almayi düşünüyorum da
zor oldukca daha cok baglaniyoruz bu duyguya sanki gec olsun ama saglikla gelsinlerİnşallah beklemesi artık çok zor geliyor ama yine de umut ediyoruz
tamamdir benimki de 3 4 gunu bulur muhtemelen bende en kisa zamanda veriyimmmm siparisŞehre göre değişmekle birlikte ben genelde 2 günde aldım hep.
Normalde döngülerim 32 gün falan ama yumurtam hızlı gelisince iğneyi erken yaptık adetten hemennsonra iğne vuruldumdpo13 ve bat 4 mü neden o akdar zaman var canim yumurtlamayla bat arasinda senin? dpo 13 sw bat 2 3 gune olmasi gerekir anlayamadim
o zaman erken mi yumurtlamis oluyorsun canim eger oyleyse 3 gun daha bekle ve sonra test yap henuz erken bence hala donme ihtimali varNormalde döngülerim 32 gün falan ama yumurtam hızlı gelisince iğneyi erken yaptık adetten hemennsonra iğne vuruldum
İnşallahhhhay evet ya oksurup hapsiramiyorum tutuyorum karnimi falan bakalim insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?