- 10 Mart 2025
- 989
- 374
- 18
- 26
Of of bıktım valla lanet yerde doktor yokkkı gıdeyım doktorum ızıne cıkmıstı baska doktora da zaten randevu bulmak ımkansız otesı napacagımı bende sasırdımAaa neredeyse kesin bozuk askim benim bugüne kadar hep ilk saniyelerde çıktı ulan ya kız senin durumun zaten karışık bir de bozuk teste denk gelmen gerçekten saçma olduu bence adet olmazsan yarın ya doktoruna git ya da aile hekimliğinden kan ver askim bayandd gibi bu testler bozulmaya başladı senin de
Ya cok uzuldum canım hayırlısı olsun ınsallah yakım zamanda tekrar gebe kalırsın guzel dusun bak en azından hamıle kaldıgını bılıyosun ınsallah bıdaha olurBen kimyasal gebelik geçirmişim. Bugün kanama ile uyandım. Aşırı kanama olunca korktum alttan muayene ve beta ya bakıldı kimyasal dendi. Bende tekrar başa döndüm hayırlısı böyleymiş..
Öyle düşünüyorum en azından gebe kalabildim. Beta yı takip etmemiştim edin arkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın. Bir anda kanama olunca bebeğin durumunu bilmediğimden çok korktum kan bile alamadılar gerildim diye. İnşallah güzel haberler alırız yine stresten uzak duralımYa cok uzuldum canım hayırlısı olsun ınsallah yakım zamanda tekrar gebe kalırsın guzel dusun bak en azından hamıle kaldıgını bılıyosun ınsallah bıdaha olur
Yok canım benim normalde 10 gün önceden başlardıay onun icinde erkennnnnn bdjdjdjd
Merhaba canım betanın sıfırlandığını mutlaka tehit et. Bazen kanama olsa bile beta sıfırlanmıyor sıfırı gör mutlakaBen kimyasal gebelik geçirmişim. Bugün kanama ile uyandım. Aşırı kanama olunca korktum alttan muayene ve beta ya bakıldı kimyasal dendi. Bende tekrar başa döndüm hayırlısı böyleymiş..
Askim yarın aile hekimliğinden kan ver sen ilçede mi yasıyosun erken gebelik testin var miOf of bıktım valla lanet yerde doktor yokkkı gıdeyım doktorum ızıne cıkmıstı baska doktora da zaten randevu bulmak ımkansız otesı napacagımı bende sasırdım
Test bozuk kuzum benceKızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
Aynen güzel düşün canım bak gebe kalabiliyorsun inşallah sağlıklı gebeliğin de olurÖyle düşünüyorum en azından gebe kalabildim. Beta yı takip etmemiştim edin arkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın. Bir anda kanama olunca bebeğin durumunu bilmediğimden çok korktum kan bile alamadılar gerildim diye. İnşallah güzel haberler alırız yine stresten uzak duralım
Inada almadım erken gebelık merkezdeyımAskim yarın aile hekimliğinden kan ver sen ilçede mi yasıyosun erken gebelik testin var mi
Benım anlamadıgım bu uzayan kremsı akıntı oldu krem renkteTest bozuk kuzum bence
innovita hcg lerde şimdi harbiden t çizgisini gölge gibi beyaz boşluk yapmışlar gölge gibi göstermesine sebep oluyor. Burada C çizgisi sıkıntılı ama her türlü bence deKızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
Valla bılmıyorum dun sabah yaptıgım ınovıtada c cızgısı bır tuhaf zorla cıktı test once kırmızı dağılıyor heryere sonra zorla toplanıyoinnovita hcg lerde şimdi harbiden t çizgisini gölge gibi beyaz boşluk yapmışlar gölge gibi göstermesine sebep oluyor. Burada C çizgisi sıkıntılı ama her türlü bence de
Bence de bozuk bu canım normalde c nin kopkoyu olması gerekiyorKızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
Belkıde bozuk bılmıyorumkıBence de bozuk bu canım normalde c nin kopkoyu olması gerekiyor
Canım ilk defs kullandıgım bır takvıye varmı bazen onlardan kaynaklıda erken regl baslıyodaKızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti
İnositol, OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum geçen aydan beri sorun erken gelmesi değil bir ik gün oynaması normal oluyor bu durumu ilk kez yaşıyorum kaç saat geçti hala sökülmedi kesildi yaniCanım ilk defs kullandıgım bır takvıye varmı bazen onlardan kaynaklıda erken regl baslıyoda
Canım ınosıtol kullanırken bende yasıyodum baslarda 3 ay yasadım erken den leke gelıyo 1 2 gun surup sokuluyordu bende belkı yerlesme kanaması dıye dusunuyodum ama adet oluyodum neden bılmıyorum ama ınostıol bunu yapıyoduİnositol, OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum geçen aydan beri sorun erken gelmesi değil bir ik gün oynaması normal oluyor bu durumu ilk kez yaşıyorum kaç saat geçti hala sökülmedi kesildi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?