Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hafif gorunuyor gibi 2 gun sonra tekrarla umarim vardirBen denemek icin yaptim evwde test az once silik cikti sanki marka miratech
insallah canim Allah bağışlasınKızlar merhaba bende bu ay denemeye başladım iki üç senedir düşünüp düşünüp sonunda icraate geçmeye hazırım ikizlerim var 9 yaşında umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
ikiside pik gibi duruyor ikinci foto bire gore cok ufak siliklesmis gibi degerlendirmelerini yap canimSelamm, İlk fotograf dün saat 23:00 sulariydi diger bugun 17:30da. İkisi de pik mi eger pikse uzun mu sürdü sizce :)
Yılbaşı gelecek acelem var diyeydinGittim bacım gittim bilkent sehire gittim çok değişik bi sistem var doktor beni dinledi ultrasona randevu al dedi ben şok, eskiden direkt yapılırdı yani böyle şeylersonra ne derdimi anlatabildim ne baska bir şey anlayabildim ben de özele gittim çok ama çok şeker bir doktora tekrar beta baktı negatif usg de her şey iyi dedi çok umutlu konustu 1 haftaya olursun en geç dedi
![]()
Dış gebelik ağrı sızı gibi belirtiler veriyor mu? Yoksa sadece doktor mu anlıyor? Geçmiş olsun.2 kere dış gebelik oldufilm sonucu da temiz çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş neden olduğu bilinmiyor
![]()
Sen dpo7desin ama? Belirti olabilir miAz önce de bana oldu su gibi akıntı dışardaydım dedim acaba ne akıntısı bu ama su gibi değişik ya
Ayyy aynenn resmen 2 aydır regl olmadım kişisel rekorum ( bir sonraki rekor hamilelik inşallahYılbaşı gelecek acelem var diyeydin![]()
Takviye verdi mi bi şey önerdi mi peki. Güzel tatlı doktormuş, işi rast gitsin.Ayyy aynenn resmen 2 aydır regl olmadım kişisel rekorum ( bir sonraki rekor hamilelik inşallah) valla bisi demedi arada tekrar ovulasyon olup bebis olup kana da yansımayabilir dedi bu rahim kalınlığı gebelik ile de uyumlu ama regl öncesi ile de uyumlu ben gebelik sanmıyorum ama regl olsam da önümüzdeki maçlara baksam yoksa bu grupta bana yer kalmiycak ocağa doğru gidiyom
![]()
İlkinde hiç anlamadım. Beta 2 katına çıkmadı. Hep 1.5 katına çıktı o da yetersizdi. 1 hafta takipten sonra artış oranım iyice azaldı %22 lere düştü.Dış gebelik ağrı sızı gibi belirtiler veriyor mu? Yoksa sadece doktor mu anlıyor? Geçmiş olsun.
Hsg temiz ama değil miİlkinde hiç anlamadım. Beta 2 katına çıkmadı. Hep 1.5 katına çıktı o da yetersizdi. 1 hafta takipten sonra artış oranım iyice azaldı %22 lere düştü.
2. De önceki dış olduğu için temkinliydik ama zaten ağrım aşırıydı.
Ve 2. De adet günümde gittim kan testi verdim beta negatif çıktı. Duphaston kullandım adet olmayı beklerken pozitif olmuş fakat o da dış oldu.
O yüzden çok korkuyorum![]()
Pcos olduğum için inositol ve glifor dedi ve tabii ki kilo vermelisin dedi her pcoslunun kaderi. Ovulasyon testi yapıp pik görünce kontrole gidicemTakviye verdi mi bi şey önerdi mi peki. Güzel tatlı doktormuş, işi rast gitsin.
Evet ilaç çok kolay yayılmış bir sıkıntı yokmuşHsg temiz ama değil mi
Kolaylıkla olsun o zamanPcos olduğum için inositol ve glifor dedi ve tabii ki kilo vermelisin dedi her pcoslunun kaderi. Ovulasyon testi yapıp pik görünce kontrole gidicem
Çok şükürEvet ilaç çok kolay yayılmış bir sıkıntı yokmuş
Teşekkürlerr inşallah hepimiz içinnKolaylıkla olsun o zaman![]()
YaaaaaChatgptye göre döngüm düzensizmiş bugün tam günüymüş gelmezse yarın gecikmeye başlıyorsun diyor ve sabah test yap diyor varsa mutlaka çıkar dedi napim şimdi benD dodo1234
amanbocegi
gurbetsel
selogi yorumlarınız önemli
Test önemli değil aslında ama negatif görmekten korkuyorum değer henüz yükselmemiş olabilir mi ihtimal var mı adet gecikinceYaaaaaAy inşallah. Bolca testin varsa her gün yap
![]()
Teşekkür ettim :)) yapalım bakalımikiside pik gibi duruyor ikinci foto bire gore cok ufak siliklesmis gibi degerlendirmelerini yap canim