• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya bugün akıntı yoktu hiç otururken birden bire akıntı oldu hissettim yani fazlaydı beyaz koyu kıyamlı normal mi sizce daha önce hatırlamıyorum böyle bişey böyle su akar gibi dpo3

Ya bugün akıntı yoktu hiç otururken birden bire akıntı oldu hissettim yani fazlaydı beyaz koyu kıyamlı normal mi sizce daha önce hatırlamıyorum böyle bişey böyle su akar gibi dpo3
yumurtlama sonrasinda oluyo galiba benimde 2 3 gun kesildi dunden beri basladi yine dpo5

İlk defa böyle oldu ya yine başladı benim belirtiyle ilişkilendirme perileri
ya benimde ilk defa olan sey bu kadar erken gogus ağrısı ve şişliği ilk defa yumurtlama doneminde gogsum sisti ve dokununca agriyor zaten 4 gun gecikmiştim baya sistiler ve agriyorlardi regl oldum biraz indi agrisi falan duzeldi reglimde 4 gun sürdü sonrasinda yogun akinti yasadim en yogunu 21 kasimdi seffafti o gunu yumurtlama gunu.olarak baz aldim ve o gunden bir gun once yine sismeye basladilar ve hala ayni sekilde devam ediyor ilk defa yumurtlama donemimde gogus agrisi yasadim yasamaya da devam ediyorum

Back
X