sana da bol sanlarBana da şans dileyinn fjdkjdpskss belki tutar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da bol sanlarBana da şans dileyinn fjdkjdpskss belki tutar
Sabah inanılmaz yorgun uyanıyoruz ya olduğundayaaa ama bu is insani yormaz kiiiiii![]()
yaa demekki herkes ayni degilmis gereken takviyelerinizi alinSabah inanılmaz yorgun uyanıyoruz ya olduğunda![]()
yumurtlama sonrasinda oluyo galiba benimde 2 3 gun kesildi dunden beri basladi yine dpo5Ya bugün akıntı yoktu hiç otururken birden bire akıntı oldu hissettim yani fazlaydı beyaz koyu kıyamlı normal mi sizce daha önce hatırlamıyorum böyle bişey böyle su akar gibi dpo3
İlk defa böyle oldu ya yine başladı benim belirtiyle ilişkilendirme perileriyumurtlama sonrasinda oluyo galiba benimde 2 3 gun kesildi dunden beri basladi yine dpo5
ya benimde ilk defa olan sey bu kadar erken gogus ağrısı ve şişliği ilk defa yumurtlama doneminde gogsum sisti ve dokununca agriyor zaten 4 gun gecikmiştim baya sistiler ve agriyorlardi regl oldum biraz indi agrisi falan duzeldi reglimde 4 gun sürdü sonrasinda yogun akinti yasadim en yogunu 21 kasimdi seffafti o gunu yumurtlama gunu.olarak baz aldim ve o gunden bir gun once yine sismeye basladilar ve hala ayni sekilde devam ediyor ilk defa yumurtlama donemimde gogus agrisi yasadim yasamaya da devam ediyorumİlk defa böyle oldu ya yine başladı benim belirtiyle ilişkilendirme perileri
Benim göğüslerimin altında ağrı var jahxjshsya benimde ilk defa olan sey bu kadar erken gogus ağrısı ve şişliği ilk defa yumurtlama doneminde gogsum sisti ve dokununca agriyor zaten 4 gun gecikmiştim baya sistiler ve agriyorlardi regl oldum biraz indi agrisi falan duzeldi reglimde 4 gun sürdü sonrasinda yogun akinti yasadim en yogunu 21 kasimdi seffafti o gunu yumurtlama gunu.olarak baz aldim ve o gunden bir gun once yine sismeye basladilar ve hala ayni sekilde devam ediyor ilk defa yumurtlama donemimde gogus agrisi yasadim yasamaya da devam ediyorum
hic birimiz normal değiliz galiba jfjdjxjjkxxBenim göğüslerimin altında ağrı var jahxjshs
Bir an önce haftaya çarşamba olsunda test yapayım hahahahahic birimiz normal değiliz galiba jfjdjxjjkxx
galiba bende o zaman yapacagim ilk testi bekleyebilirsem beklicem, normalde 8 aralikti bat gunum ama erken yumurtlama oldugunu düşünüyorum o yuzden 4 gun once cektim 3 4 gibi yapacsgim bendeBir an önce haftaya çarşamba olsunda test yapayım hahahaha
Dpo 10 da başlıycam işte bata kadar devam zaten bat dpo 13 te varsa cıkar diye düşünüyorumgaliba bende o zaman yapacagim ilk testi bekleyebilirsem beklicem, normalde 8 aralikti bat gunum ama erken yumurtlama oldugunu düşünüyorum o yuzden 4 gun once cektim 3 4 gibi yapacsgim bende
Ss aldım teşekkür ederimkür demiyim de işte doğal olarak tüketilecek kabak çekirdeği , avokado, havuç vs. birde kadınlar için şu sıra hurma poleni ve adem elması meyvesini görüyorum. iyi bir balla bu tozları karıştırıp yiyorlar. birde çörek otu bal tarçın kürü duydum. sözde kür demicektim ama yazarken aklıma pat pat geldiler
Göğüsler regl yaklaştığı için şişmiş olabilir sistit olabilirsiniz ağustosta aynı durumu yaşadım doktora gittim pyelonefrit olmuştum belim sızlıyordu dokunduğumda bileBende konuyla ilgili birşey daha danışmak istiyorum akşam üstü oluyor genellikle sol belim çok ciddi ağrı yapıyor. Normalde çok rahat tuvaletimi yaparım bu birkaç gündür sanki çok sıkışığım ama az yapıyorum hissi var acaba gebe değil de sistit falan mı oldum ben ya ama göğüslerimde ciddi dolgunlaştı çok ağrılı diyemem ama o dolgunluk ve sertlik var var mı bi yorumu olan iki kez negatif gördüm 28-29 adetim gelmesi lazım normalde yarında testi denesem mi
Göğüsler regl yaklaştığı için şişmiş olabilir sistit olabilirsiniz ağustosta aynı durumu yaşadım doktora gittim pyelonefrit olmuştum belim sızlıyordu dokunduğumda bile
aynen ya 13 14te cikar artik bencede gec yumutlama olmadiysa 10 gun falan sürüyo yerlesmesi heraldeDpo 10 da başlıycam işte bata kadar devam zaten bat dpo 13 te varsa cıkar diye düşünüyorum
Evet 6-10 gün sürüyo ty den 10 lu gebelik testi almıştım awox yapıcam her günaynen ya 13 14te cikar artik bencede gec yumutlama olmadiysa 10 gun falan sürüyo yerlesmesi heralde
Yarın akşam belki öbür gün silikleşirKızlar sabah yapmıştım 11 de akşamda 7 de falan yaptım ovülasyon test ne dersiniz yarın sabah yaptığım zaman silikleşme mi olması lazım? Görseldeki Sabah ve akşamki ışıklar farklı biraz birdeEki Görüntüle 3678834 Eki Görüntüle 3678835