• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar regl başlangıç tarihinden itibaren mi 14 gün koymak gerekiyor yumurtlama tarihi için. yoksa bazı doktorlardan şey duymuştum ; regl tarihinden itibaren 14 gün geriye sayarsak o günkü tarih neyse gelecek yumurtlama tarihin diğer ayda odur gibi bir şey
Son 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canım

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Benimde bat 2gun sonra rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Son 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canım
evet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısın
WhatsApp Image 2025-11-27 at 17.11.39.webp

Hiç umut vermiyor chatgpt de ya. Burda belirti olarak yazılanları, kendimde de hissettiğimde soruyorum ve Progesteron deyip duruyor. Olası gebelik için hormon değişimleri olabilir, gebelik belirtisinden ayırabileceğimiz noktalar yok diyor. Sadece yerleşme kanaması görürsem, evet gebelik ihtimali diyecek :) Biz de anlaşamıyoruz şu sıralar onunla. O gerçekleri söylüyor ama ben umut satmasını bekliyorum 😂 En zor kısım ovülasyon ile bat arası beklemek di mi? :)))
evet ya bana da ayni seyleri söylüyor ve evet en zoru o arada beklemek zaman gecmiyor sanki

bugun de degerlendir canim mutlaka
bugünle beraber 3 gün üst üste olmuş olcak ilişki değerlendirmesi. bugünü çatlama olarak dikkate alıyorum kendimce bakalım. salı günü koyulaşmaya başladı değerlendirdim çarşamba günü bayağı koyulaştı değerlendirdim ama nedense bana tam pik gibi gelmiyor ama herkesinki zifiri koyu olacak diye bir kaide yok herhalde. her neyse bugünde attığım gibi sabah çok az silikleşmiş öğlen biraz daha da silikleşmiş tam silik olmasa da. akşam da bir test yaparım bakalım daha da silik olmasını temenni ediyorum şu anlık ...

bugünle beraber 3 gün üst üste olmuş olcak ilişki değerlendirmesi. bugünü çatlama olarak dikkate alıyorum kendimce bakalım. salı günü koyulaşmaya başladı değerlendirdim çarşamba günü bayağı koyulaştı değerlendirdim ama nedense bana tam pik gibi gelmiyor ama herkesinki zifiri koyu olacak diye bir kaide yok herhalde. her neyse bugünde attığım gibi sabah çok az silikleşmiş öğlen biraz daha da silikleşmiş tam silik olmasa da. akşam da bir test yaparım bakalım daha da silik olmasını temenni ediyorum şu anlık ...
bence degerlendirmelerin de gayrt iyi zamanlama olarak da guzel insallah olur canim💖💖💖

Ben Flo uygulamasından takip ediyorum adetim 29 unda gösteriyor fakat iphone kendi uygulamasında yarın veya cumartesi gelmesi gerek diyor siz neye bakıyorsunuz? Ovu takibi yapmadım

Back
X