yaa benimde tahminime gore onzaman olmasi gerek bakalim bekliyoruzBenimdee 4 aralık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa benimde tahminime gore onzaman olmasi gerek bakalim bekliyoruzBenimdee 4 aralık![]()
demistim yapma diye bekle daha var gecikme bekleBen dayanamadım sabah ilk idrarlar yaptım yine negatif yani artık 1-2 gün kalmış adetime bu kadar net negatif görmek hamile olmadığımı söylüyor başka açıklaması yok bence![]()
Son 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canımKızlar regl başlangıç tarihinden itibaren mi 14 gün koymak gerekiyor yumurtlama tarihi için. yoksa bazı doktorlardan şey duymuştum ; regl tarihinden itibaren 14 gün geriye sayarsak o günkü tarih neyse gelecek yumurtlama tarihin diğer ayda odur gibi bir şey
İnsan dayanamıyor kidemistim yapma diye bekle daha var gecikme bekle
Benimde bat 2gun sonra rabbim isteyen herkese nasip etsinn10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah![]()
Test denediniz mi hiçBenimde bat 2gun sonra rabbim isteyen herkese nasip etsinn
evet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısınSon 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canım
evet canım çok zor ama maalesef zorundayiz baska yolu yok cunnkuuuuuuİnsan dayanamıyor kiValla deli olacağım beklemek ne zor ya kafamı başka şeye vermeye çalışıyorum ama yok aklım hep oraya tekrar kayıyor
yaa az kalmis guzel haberlerini bekliyoruzBenimde bat 2gun sonra rabbim isteyen herkese nasip etsinn
evet ya ben surekli bebek goruyorum en son kiz bebek gormustum yine benim kizimdiii insallah nasip olur gercegi deRüyamda bana bir kadın hamilesin diyordu nasıl bilinç altıma işlediyse![]()
hayirr henuz çok erkennn tutunma olmamış bile olabilir henüz o yuzden beklemeye devamGünaydındpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
evet ya bana da ayni seyleri söylüyor ve evet en zoru o arada beklemek zaman gecmiyor sankiHiç umut vermiyor chatgpt de ya. Burda belirti olarak yazılanları, kendimde de hissettiğimde soruyorum ve Progesteron deyip duruyor. Olası gebelik için hormon değişimleri olabilir, gebelik belirtisinden ayırabileceğimiz noktalar yok diyor. Sadece yerleşme kanaması görürsem, evet gebelik ihtimali diyecek :) Biz de anlaşamıyoruz şu sıralar onunla. O gerçekleri söylüyor ama ben umut satmasını bekliyorumEn zor kısım ovülasyon ile bat arası beklemek di mi? :)))
bugun de degerlendir canim mutlakaevet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısınEki Görüntüle 3679125
bugünle beraber 3 gün üst üste olmuş olcak ilişki değerlendirmesi. bugünü çatlama olarak dikkate alıyorum kendimce bakalım. salı günü koyulaşmaya başladı değerlendirdim çarşamba günü bayağı koyulaştı değerlendirdim ama nedense bana tam pik gibi gelmiyor ama herkesinki zifiri koyu olacak diye bir kaide yok herhalde. her neyse bugünde attığım gibi sabah çok az silikleşmiş öğlen biraz daha da silikleşmiş tam silik olmasa da. akşam da bir test yaparım bakalım daha da silik olmasını temenni ediyorum şu anlık ...bugun de degerlendir canim mutlaka
bence degerlendirmelerin de gayrt iyi zamanlama olarak da guzel insallah olur canimbugünle beraber 3 gün üst üste olmuş olcak ilişki değerlendirmesi. bugünü çatlama olarak dikkate alıyorum kendimce bakalım. salı günü koyulaşmaya başladı değerlendirdim çarşamba günü bayağı koyulaştı değerlendirdim ama nedense bana tam pik gibi gelmiyor ama herkesinki zifiri koyu olacak diye bir kaide yok herhalde. her neyse bugünde attığım gibi sabah çok az silikleşmiş öğlen biraz daha da silikleşmiş tam silik olmasa da. akşam da bir test yaparım bakalım daha da silik olmasını temenni ediyorum şu anlık ...
İnşallahbence degerlendirmelerin de gayrt iyi zamanlama olarak da guzel insallah olur canim![]()
bugunden itibaren birlikte seninde gunlerini sayamya basliyoruzİnşallahbende sizin gibi gün sayıyor konumuna gelmek istiyorum hayırlısıyla
![]()
Bugün dpo1 mi oluyor yoksa yarın mı? Ve beklenen adet tarihim de değişecek sanırım birkaç günbugunden itibaren birlikte seninde gunlerini sayamya basliyoruz![]()