• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

evet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısınEki Görüntüle 3679125
Öncelikle civcivellan mıyım gerçekten 🥰🥰🥰 askimm silikleşmiş bence çatladı yumurta değerlendir bence güzel bir ovulasyona benziyo geçen günkü daha koyuydu silinme iyiye işaret inşallah 14 gün sonra güzel haberler alalımmm sendenn ♥️ gerçekten samimi söylüyorumm hadi hayırlısıyla inşallahhh 🐣💖

Öncelikle civcivellan mıyım gerçekten 🥰🥰🥰 askimm silikleşmiş bence çatladı yumurta değerlendir bence güzel bir ovulasyona benziyo geçen günkü daha koyuydu silinme iyiye işaret inşallah 14 gün sonra güzel haberler alalımmm sendenn ♥️ gerçekten samimi söylüyorumm hadi hayırlısıyla inşallahhh 🐣💖
Evet öylesinnn 🫶 inşallahhh hepimiz için dua ediyorom ❤️

Ben Flo uygulamasından takip ediyorum adetim 29 unda gösteriyor fakat iphone kendi uygulamasında yarın veya cumartesi gelmesi gerek diyor siz neye bakıyorsunuz? Ovu takibi yapmadım
iki adet arasi kac gun suruyor senin canim ona gore yani örneğin ayin 10unda adet oldun ortalama döngün 30 gun bir sonraki ayin 29 u 30u gibi adet olursun yine ama degisebilir mesela benim degisiyor 4 gun erken yumurtlama oldugu icin 4 gun once cekti bat

Kızlar bat 4 Aralık hiç belirtim yok şuan benim gibi olan var mı
ayni tarihiz canim💖🙏🏿 yani belirti kismi suan sadece gogus hassasiyetim var şistiler ve agriyorlar yumurtlama donemi başlayan ve hic gecmeyen ara ara kasil.bel agrilari oluyor 2 kez de adet oluyormusum gibi karin alt bolgesinde agri oldu simdilik bu kadarr

Benim bat 30 kasım ara ara bi sancı yokluyor o kadar, adet belirtim bile yok çok garip. Akıntım yok, göğüs hassasiyeti yok. Sanırım bu ay da gebe değilim nasip artık🫠
gecen ay oyleydim ben 4 gun geciktim hatta bi noluyoruz dedim test yaptim pozitif gordum ertesi gun kanamam basladi 😅

gecen ay oyleydim ben 4 gun geciktim hatta bi noluyoruz dedim test yaptim pozitif gordum ertesi gun kanamam basladi 😅
Çok geçmiş olsun🥲 Ben alıştım artık kesin yine tutmadı diyorum adet oluyorum peşine 😅 İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz tutunur bize amin

Dayanamadim yine yaptim ovulasyon testi.. pike yaklastim gibi
IMG_0500.webp
IMG_0500.webp

iki adet arasi kac gun suruyor senin canim ona gore yani örneğin ayin 10unda adet oldun ortalama döngün 30 gun bir sonraki ayin 29 u 30u gibi adet olursun yine ama degisebilir mesela benim degisiyor 4 gun erken yumurtlama oldugu icin 4 gun once cekti bat
Normalde 28-29 gün sürer beklenen tarihlerde de gelir veya bir gün atardı ama bu sefer bakalım ne olcak göğüslerim iyice hissettirmeye başladı kendisini normalde adet öncesi bende pek olmwzdı adetten 10-14 gün önce olurdu. Ve geçerdi ama şimdi 2 gündür sızlamaya başladılar alt karnımda bi ağrı var zaten sol kasığım 12 gündür bi ağrı sözkonusu ara ara şiddetli gün içinde bazen hiç olmazdı inşallah adet ağrısı değildir bunlar

Normalde 28-29 gün sürer beklenen tarihlerde de gelir veya bir gün atardı ama bu sefer bakalım ne olcak göğüslerim iyice hissettirmeye başladı kendisini normalde adet öncesi bende pek olmwzdı adetten 10-14 gün önce olurdu. Ve geçerdi ama şimdi 2 gündür sızlamaya başladılar alt karnımda bi ağrı var zaten sol kasığım 12 gündür bi ağrı sözkonusu ara ara şiddetli gün içinde bazen hiç olmazdı inşallah adet ağrısı değildir bunlar
ay insallah guzel mucizelerim habercisidir💖💖 bu surecte hic yasamadim dedigim seyleri yasadim bu ayda ayni sekilde gogus agrim ve siskinligim hic bir zaman yumjrtlama donemimde olmazdi en erken adetten 4 5 gun once olurdu bu ay cok cok erken basladi ve geçmiyor bir yanim umutlaniyor bir yanim sakin kal hersey olabilir diyor 🙏🏿

Degerlendirmiyim mi?
bence boş gec yarin pik olur yarin ve diger gunu degerlendir pik suresine gore 3 gunde olabilir henuz silik duruyor bence bos gecebilirsin bugünü kalite açısından tabi yinede sen bilirsin icin nasil.rahat edecekse o sekilde yap diger arkadaslarda fikirlerini soylesin istersen

bence boş gec yarin pik olur yarin ve diger gunu degerlendir pik suresine gore 3 gunde olabilir henuz silik duruyor bence bos gecebilirsin bugünü kalite açısından tabi yinede sen bilirsin icin nasil.rahat edecekse o sekilde yap diger arkadaslarda fikirlerini soylesin istersen
Iki saat sonra bir test daha yapacagim belki dahada koyulasir ona gore bakarim.. bunu saat 14de yapmistim..

Back
X