- 2 Kasım 2025
- 167
- En iyi cevaplar
- 1
- 67
- 13
Öncelikle civcivellan mıyım gerçektenevet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısınEki Görüntüle 3679125
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle civcivellan mıyım gerçektenevet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısınEki Görüntüle 3679125
Ayyyy inşallah ya sabah uyandım hamileyim galiba ya ben o yüzden rüya gördüm diyorumevet ya ben surekli bebek goruyorum en son kiz bebek gormustum yine benim kizimdiii insallah nasip olur gercegi de![]()
Evet öylesinnnÖncelikle civcivellan mıyım gerçektenaskimm silikleşmiş bence çatladı yumurta değerlendir bence güzel bir ovulasyona benziyo geçen günkü daha koyuydu silinme iyiye işaret inşallah 14 gün sonra güzel haberler alalımmm sendenn
gerçekten samimi söylüyorumm hadi hayırlısıyla inşallahhh
![]()
Benimde 4 Aralık görünüyor. Bende sol kasıkta batma var ağrıyor yani anlamadım. Birde beyaz akıntı var. Sol bacakta agrı gidip geliyor böyle sızlama şeklinde . Ne kadar belirti bilmiyorum amaKızlar bat 4 Aralık hiç belirtim yok şuan benim gibi olan var mı
bugun 1 olarak sayabilirsinBugün dpo1 mi oluyor yoksa yarın mı? Ve beklenen adet tarihim de değişecek sanırım birkaç gün
iki adet arasi kac gun suruyor senin canim ona gore yani örneğin ayin 10unda adet oldun ortalama döngün 30 gun bir sonraki ayin 29 u 30u gibi adet olursun yine ama degisebilir mesela benim degisiyor 4 gun erken yumurtlama oldugu icin 4 gun once cekti batBen Flo uygulamasından takip ediyorum adetim 29 unda gösteriyor fakat iphone kendi uygulamasında yarın veya cumartesi gelmesi gerek diyor siz neye bakıyorsunuz? Ovu takibi yapmadım
Benim bat 30 kasım ara ara bi sancı yokluyor o kadar, adet belirtim bile yok çok garip. Akıntım yok, göğüs hassasiyeti yok. Sanırım bu ay da gebe değilim nasip artıkKızlar bat 4 Aralık hiç belirtim yok şuan benim gibi olan var mı
ayni tarihiz canimKızlar bat 4 Aralık hiç belirtim yok şuan benim gibi olan var mı
gecen ay oyleydim ben 4 gun geciktim hatta bi noluyoruz dedim test yaptim pozitif gordum ertesi gun kanamam basladiBenim bat 30 kasım ara ara bi sancı yokluyor o kadar, adet belirtim bile yok çok garip. Akıntım yok, göğüs hassasiyeti yok. Sanırım bu ay da gebe değilim nasip artık![]()
Çok geçmiş olsungecen ay oyleydim ben 4 gun geciktim hatta bi noluyoruz dedim test yaptim pozitif gordum ertesi gun kanamam basladi![]()
amiinn canim insallah o guzel haberleri alırız en kisa zamandaaaaÇok geçmiş olsunBen alıştım artık kesin yine tutmadı diyorum adet oluyorum peşine
İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz tutunur bize amin
Bat4 bende de yok bi şeyKızlar bat 4 Aralık hiç belirtim yok şuan benim gibi olan var mı
Normalde 28-29 gün sürer beklenen tarihlerde de gelir veya bir gün atardı ama bu sefer bakalım ne olcak göğüslerim iyice hissettirmeye başladı kendisini normalde adet öncesi bende pek olmwzdı adetten 10-14 gün önce olurdu. Ve geçerdi ama şimdi 2 gündür sızlamaya başladılar alt karnımda bi ağrı var zaten sol kasığım 12 gündür bi ağrı sözkonusu ara ara şiddetli gün içinde bazen hiç olmazdı inşallah adet ağrısı değildir bunlariki adet arasi kac gun suruyor senin canim ona gore yani örneğin ayin 10unda adet oldun ortalama döngün 30 gun bir sonraki ayin 29 u 30u gibi adet olursun yine ama degisebilir mesela benim degisiyor 4 gun erken yumurtlama oldugu icin 4 gun once cekti bat
evet canim yaklasmissin bugunu bos gec benceeeeDayanamadim yine yaptim ovulasyon testi.. pike yaklastim gibi
Eki Görüntüle 3679166 Eki Görüntüle 3679167
ay insallah guzel mucizelerim habercisidirNormalde 28-29 gün sürer beklenen tarihlerde de gelir veya bir gün atardı ama bu sefer bakalım ne olcak göğüslerim iyice hissettirmeye başladı kendisini normalde adet öncesi bende pek olmwzdı adetten 10-14 gün önce olurdu. Ve geçerdi ama şimdi 2 gündür sızlamaya başladılar alt karnımda bi ağrı var zaten sol kasığım 12 gündür bi ağrı sözkonusu ara ara şiddetli gün içinde bazen hiç olmazdı inşallah adet ağrısı değildir bunlar
Degerlendirmiyim mi?evet canim yaklasmissin bugunu bos gec benceeee
bence boş gec yarin pik olur yarin ve diger gunu degerlendir pik suresine gore 3 gunde olabilir henuz silik duruyor bence bos gecebilirsin bugünü kalite açısından tabi yinede sen bilirsin icin nasil.rahat edecekse o sekilde yap diger arkadaslarda fikirlerini soylesin istersenDegerlendirmiyim mi?
Iki saat sonra bir test daha yapacagim belki dahada koyulasir ona gore bakarim.. bunu saat 14de yapmistim..bence boş gec yarin pik olur yarin ve diger gunu degerlendir pik suresine gore 3 gunde olabilir henuz silik duruyor bence bos gecebilirsin bugünü kalite açısından tabi yinede sen bilirsin icin nasil.rahat edecekse o sekilde yap diger arkadaslarda fikirlerini soylesin istersen