Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Kaçıncı dakikada çıktı prodoctor güvenilir diyorlar ama bilmiyorum hangi markaya güveneceğiz biz .bu arada çizgi var gibi eğer kirima çizgisi değilse
İlk 4-5 dk çıktı canım ama adetim yarın olduğu için gecikmede olmadığından emin olamıyorum. Şu pahalı olan predictor iyiymişte benimki prodoctor nasıl iyi mi bilmiyorum hiç güvenmiyorum

İlk 4-5 dk çıktı canım ama adetim yarın olduğu için gecikmede olmadığından emin olamıyorum. Şu pahalı olan predictor iyiymişte benimki prodoctor nasıl iyi mi bilmiyorum hiç güvenmiyorum
Ben birkaç yorumda görmüştüm iyi diyorlardı ama kesin diyemem denemedim hayırlısı neyse o olsun ya çok takıyoruz kafaya flaşla çizgi arıyoruz akışına bırakmak daha iyi ben daha günüm gelmeden başlıyorum yapmaya mahallenin eczanesi bana çalışıyor inşallah rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde isteyen herkese nasip eder bekle adetin biraz geçsin kan ver. Adet belirtin ya da gebelik belirtin var mı

Vardı canım kasık bel ağrısı, akıntı, göğüs sertleşmesi,bacak ağrısı. Bu şekildeydi yani ama geçen ay da bu belirtileri yaşadım sadece geçen ay gebelik testinde pozitif görmemiştim bu ay silikte olsa bunu gördüm. Hiç birşeye güvenmiyorum açıkçası

Adet belirtileri de olabilir ama adet sancısı anlaşılıyor artık. Sen yine de test yapma ben de yapmicam kafa karıştırıcı randevu al cuma gününe kadar olmazsan git zaten kanda çıkar o zamana kadar umarım mutlu haberler alırız

İnşaAllah canım zaten belirtiler silik çizgiler hep hayal kırıklığı yaşattı o yüzden beklicem bu sefer

Kız bende öyleyim evde test yapıyorum pozitif kan veriyorum negatif kendimden şüphe ediyorum artık ya
Ben onu bı kere yaşadıö artimed lanet test direk var dedım yanı ıkısıde aynıydı hemde kan verdım negatıf buyuk hayel kırıklıgıydı onun dışında hiç pozitif görmedim bu awox guvendıgım bi marka kuruma çizgisi bile gormedım hiç ilk defa sılık gördüğüm için umutluyum

İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız ben hep yaşıyorum testte pozitif görme olayını

Kız bende öyleyim evde test yapıyorum pozitif kan veriyorum negatif kendimden şüphe ediyorum artık ya
Ben onu bı kere yaşadıö artimed lanet test direk var dedım yanı ıkısıde aynıydı hemde kan verdım negatıf buyuk hayel kırıklıgıydı onun dışında hiç pozitif görmedim bu awox guvendıgım bi marka kuruma çizgisi bile gormedım hiç ilk defa sılık gördüğüm için umutluyum
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız ben hep yaşıyorum testte pozitif görme olayını
awox kullan en guvenilir testlerden biri

Testi idrara soktuğunuzda ikinci çizgi belirip dakikalar geçtikçe kayboluyor mu? Yoksa ben kafayı mı yedim?

Kızlar çatlama ne zaman olmuş ben anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_2999.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
Testi idrara soktuğunuzda ikinci çizgi belirip dakikalar geçtikçe kayboluyor mu? Yoksa ben kafayı mı yedim?
Geçen ay ben de aynısını yaşadım T tarafından belirdi c tarafina doğru gitti kayboldu. Ama negatif yani. Ya test bozuktur ya idrar fazla gelmiştir birşeydir yani. Testin markası ne. Ben emin değilim aynı olayı yaşadığım zaman da bebe time olabilir benim kullandığım

Ay kızlar benimde bat 7-9 arası normalde 15 temuz olmuştum düzensizliğim vardı zaten ocakta kurtaj oldum kurtajdan sonra yardım düzensizlikler yumurtlama olmadığı için 3 ay duphaston kullandım nisanda kist vs haziranda hormon profili tertemiz 7 haziran olmuştum 9 10 temuz arası şiddetli kasık ağrısı ağrıdan 5 gun sonra adet oldum heralde tekrar kist olştu kendiliğinden gecti ddm 15 temuz kendim klomen kullandım 16 20 temuz günde tek sefer iki tane 24 temuz doktora gittim kendiliğinden çatlamış dedi 24 27 arası değerlendir dedi zaten 21 23 24 temuz değerlendirmştik bugün dpo 12 test için erkenmi bat ta yumurtlamadan 14 gun sonra olduğu için 7 -9 arası düşünüyorum

ay benimde aynıı ne zaman test yapıcazzz

Benim yarın regl günüm beklicrm geçerse perşembe yapacağım sende. Haberler bekliyoruz ama benim göğüs hassasiyetim baya yoğun

Ben yarın yapmayı düşünüyorum canım
benim ovulasyonum 27 temmuzdu. şuan DPO 9 dayım. Ben Cumartesi sabahı diye düşündüm. Çalışıyorum birde sabah yaparsam çıkarsa iş yerinde içim içime sığmaz en iyisi cumartesi sabah kalkıp yapmak diye düşündüm. anca çıkar . Bu arada benim hiç belirtim yok .Gögüslerim yumuşak . Normalde adet olcagım zaman dahi iki hafta gögüslerime dokunamazdım. Bu bir değişik geldi bana. Çok normalım şuan 0 belirti. Sende varmı ?

Canım benım gogus dolgun ama bu bır belırtı degıl çünkü regll e 5 gün kaldı olması normal . Ara sıra zonklama degılde hanı kasıklarını adet olacak gıbı hıssedersın öyle oluyor ama devamlı olarak degıl .dün bulantım oldu ama kusmadım . Valla ben onuda klima dan olacağını düşünüyorum malum hava sıcak burda 42 derece ye kadar çıkıyor şu an hıssedılen 37 mesela . Sureklı klıma açık . Yanı benım de ele avuca soğan bır belırtım yok . Ama ben bunu kafaya takmıyorum sadece hamıle olmayı çok ıstıyorum . İlk gebelıgımde hiç bir belırtım yoktu sadece ılk defa korunmadığım ıcın merak tan adetten 3 gün önce test yaptım pozıtıf çıktı . O yüzden vücudunu dinleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…