Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Bi bura bi chatcp arkadaşım oldu sağ olsun
Evet ha oda çok umut verıyor ama belırtılerımı sayıyorum çok ıyı kanka hamıle olabılırsın dıyor . Belırtım kayboldu dıyorum yıneaynı seyı soyluyor . En son dedım negatıf ı görürsem sana sorarım ben kanka dıyorum dıye oda kanka dıyor

ben bugunkı testı attım ben lendım gorebılıyorum sadece zannedip dıyokı hayır baya cızgı var orda umut devam edıyo

Ben 5 temmuzda regl oldum döngüm ortalama 35 gün sürüyor yani 9 Ağustosta adet olmam gerekiyor. Yumurtlama 25-26 temmuz ovulasyona göre ben dün çok erken olduğunun farkındayım ama dayanamadım test yaptım anında silik çıktı ilk 30 saniyede falan sonra aynı markadan(first çokta güvenmiyorlarmış ben bilmiyordum evde var diye yaptım) ikinci kez yaptım o da aynı sürede aynı pozitifliği verdi. Gittim kan verdim negatifti. Kan kesin sonuçtur biliyorum ama pozitif olma ihtimali var mı sizce testlerin son halini ekledim ilk dakikada çıktı. Gittim eczaneyle görüştüm aynı markadan test verdiler tekrar deneyin aynısı olursa getirin dediler başka marka yoktu. Sabah denemeli miyim erken mi Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Eklentiler

• 1000248779.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000248781.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000248752.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
Yumurtlama gününüze göre çok erken idrarda çıkması bence hamileyseniz bile değer artmamış ondan kanda çıkmamış olabilir daha 8 gün felan olmuş çünkü

Çok sabırsız olduğunu biliyorum ben de senin gibiyim ama kanda çıkmadan idrarda çıkması mümkün değil, negatifi gördüm inşallah vardır canım inşallah bu ay güzel haberler alırız benim de 24 25 Ağustos ovülasyon 26 çatlama

İnşallah Allah büyük

Kızlar ben dayanamadım yaptım bat yarın. Ben canlı silik çizgiyi net görüyorum siz görebiliyor musunuz bilmiyorum. Ama markası prodoctor umudum yok o yüzden

Eklentiler

• IMG_1787.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben dayanamadım yaptım bat yarın. Ben canlı silik çizgiyi net görüyorum siz görebiliyor musunuz bilmiyorum. Ama markası prodoctor umudum yok o yüzden
Kaçıncı dakikada çıktı prodoctor güvenilir diyorlar ama bilmiyorum hangi markaya güveneceğiz biz .bu arada çizgi var gibi eğer kirima çizgisi değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…