- 13 Aralık 2023
- 1.228
- 802
- 43
- 32
Sonucunuz çıktı mıBen bu ay arlanmış akıllanmışım arkadaşım .oglenden berı çok baş ağrım vardı artık boynuma be gozlerıme vurdu . En son az önce acıle gıttım serum taksınlar dıye doktora gebe olma ıhtımalım var ona göre serum takar mısınız dedım . Parol taktı ve beta testi istedi kendılıgınden . Ama ben yaptırmadım . Daha çıkması ımkansız ve üzülürüm dıyeben normalde regll den 10 gün önce bıle rest yaptığımı bılırım şu an regll e 7 gün var I iremishk
Olsun kız isteseydin keske bir ümitBen bu ay arlanmış akıllanmışım arkadaşım .oglenden berı çok baş ağrım vardı artık boynuma be gozlerıme vurdu . En son az önce acıle gıttım serum taksınlar dıye doktora gebe olma ıhtımalım var ona göre serum takar mısınız dedım . Parol taktı ve beta testi istedi kendılıgınden . Ama ben yaptırmadım . Daha çıkması ımkansız ve üzülürüm dıyeben normalde regll den 10 gün önce bıle rest yaptığımı bılırım şu an regll e 7 gün var I iremishk
He pardon yaptırmadınız ajsjaj ben yanlış okumuşumSonucunuz çıktı mı
Yaptırmadım dedım yaSonucunuz çıktı mı
Valla çok ta akıllanmamışım . Dün yaptırmadım bugün erken gebelık testı aldım bır kaç gün sonra deneyım dıye . Sımdı yaptım tertemız bır negatıfOlsun kız isteseydin keske bir ümit
Hahaha bende yaptım negatif beklicektim güyaValla çok ta akıllanmamışım . Dün yaptırmadım bugün erken gebelık testı aldım bır kaç gün sonra deneyım dıye . Sımdı yaptım tertemız bır negatıf
Of ya yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiHahaha bende yaptım negatif beklicektim güya
8
Hepımız oyleyızkı durabılenlere şaşırıyorum gerçektenValla çok ta akıllanmamışım . Dün yaptırmadım bugün erken gebelık testı aldım bır kaç gün sonra deneyım dıye . Sımdı yaptım tertemız bır negatıf
Göya adeti beklıcem bende ama dayanamadım yaptım hala çok silik goruyorum 3 gun kaldı adeteValla çok ta akıllanmamışım . Dün yaptırmadım bugün erken gebelık testı aldım bır kaç gün sonra deneyım dıye . Sımdı yaptım tertemız bır negatıf
Testi açmadığın hali var mı canınGöya adeti beklıcem bende ama dayanamadım yaptım hala çok silik goruyorum 3 gun kaldı adete
İnsallah canım
Valla ya Mıllet beklıyor 3.4 gün günü gecsın dıyeHepımız oyleyızkı durabılenlere şaşırıyorum gerçekten
Bide sen yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmısstın tamamen negatif tıGöya adeti beklıcem bende ama dayanamadım yaptım hala çok silik goruyorum 3 gun kaldı adete
Açmadığim hali yok ya ilk 8. Gun yapmıştım negatiftiBide sen yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmısstın tamamen negatif tı
Açmadığim hali yok ya ilk 8. Gun yapmıştım negatifti
O zaman benimde gerçekten umudum varAçmadığim hali yok ya ilk 8. Gun yapmıştım negatifti
Kırmızılar gelmediği sürece umudumuz varO zaman benimde gerçekten umudum varsenı çok merak edıyorum . Yarın yaparsan testı açmadan bana at olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?