Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Canım benim adet belirtilermde yok acaba yumurtlama tarhimde yumurylamadımmı onuda düşünüyorum arada çift çizgi gördüm ovulasyında ama hemen silikleşti ikinci yaptıgımda bakalım ne olcak heycanla bekliyorum

Test yapt
Test yaptım negatıf .

Evet canım çok sabırsızım . Senın test vardı elınde bır kaç tane . Nasıl beklıyorsun
Dayanamayıp yine yaptım ılk 3 dakka da çıktı awox ve hafıf pembemsi kalkbım kut kut atıyo

Eklentiler

• IMG_3950.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
Öncekine goya baya belırgın kalıte cok dusuyo buraya atarken ben gıne yarın adet gunumu beklıcem sabah test yapcam gine çıkarsa kan verıcem
İnsallah çıkar canım benım sen in yumurtlamadan kaç gün sonra pozıtıfe donmeye başladı

Eklentiler

• IMG_2747.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2746.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2745.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
Senın yumurtlama ıle benım kı aynı sayılır . Adet tarıhı onemlı degıl . 24 ünde pik olmaya başladım 25 ı de pik di 26 sınra sabah 10 da yaptığım da gece catlamıs meger

Bat a beş gün var ya da 6 gün. Dpo dan sonra 7.gündeyim predictor early yaptım üç çizgi görüyorum ben ama burada çıkmıyor. Geçen ay da üç çizgi gördüm adet bir gün geçince. Akşamına regl başlamıştı. Çok erken de tutamadım kendimi

Eklentiler

• IMG_20250805_150523.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…