Canım benim adet belirtilermde yok acaba yumurtlama tarhimde yumurylamadımmı onuda düşünüyorum arada çift çizgi gördüm ovulasyında ama hemen silikleşti ikinci yaptıgımda bakalım ne olcak heycanla bekliyorumCanım benım gogus dolgun ama bu bır belırtı degıl çünkü regll e 5 gün kaldı olması normal . Ara sıra zonklama degılde hanı kasıklarını adet olacak gıbı hıssedersın öyle oluyor ama devamlı olarak degıl .dün bulantım oldu ama kusmadım . Valla ben onuda klima dan olacağını düşünüyorum malum hava sıcak burda 42 derece ye kadar çıkıyor şu an hıssedılen 37 mesela . Sureklı klıma açık . Yanı benım de ele avuca soğan bır belırtım yok . Ama ben bunu kafaya takmıyorum sadece hamıle olmayı çok ıstıyorum . İlk gebelıgımde hiç bir belırtım yoktu sadece ılk defa korunmadığım ıcın merak tan adetten 3 gün önce test yaptım pozıtıf çıktı . O yüzden vücudunu dinleme
Test yaptCanım benim adet belirtilermde yok acaba yumurtlama tarhimde yumurylamadımmı onuda düşünüyorum arada çift çizgi gördüm ovulasyında ama hemen silikleşti ikinci yaptıgımda bakalım ne olcak heycanla bekliyorum
Test yaptım negatıf .Canım benim adet belirtilermde yok acaba yumurtlama tarhimde yumurylamadımmı onuda düşünüyorum arada çift çizgi gördüm ovulasyında ama hemen silikleşti ikinci yaptıgımda bakalım ne olcak heycanla bekliyorum
daha erken değil mi ?Test yapt
Test yaptım negatıf .
Dayanamayıp yine yaptım ılk 3 dakka da çıktı awox ve hafıf pembemsi kalkbım kut kut atıyoEvet canım çok sabırsızım . Senın test vardı elınde bır kaç tane . Nasıl beklıyorsun
CanımmmmDayanamayıp yine yaptım ılk 3 dakka da çıktı awox ve hafıf pembemsi kalkbım kut kut atıyo
Öncekine goya baya belırgın kalıte cok dusuyo buraya atarken ben gıne yarın adet gunumu beklıcem sabah test yapcam gine çıkarsa kan verıcemCanımmmmkan ver varsa kesın çıkar artık
Şöyle atım daha bellı oluyoCanımmmmkan ver varsa kesın çıkar artık
İnsallah çıkar canım benım sen in yumurtlamadan kaç gün sonra pozıtıfe donmeye başladıÖncekine goya baya belırgın kalıte cok dusuyo buraya atarken ben gıne yarın adet gunumu beklıcem sabah test yapcam gine çıkarsa kan verıcem
Valla ben 3 gun kala ilk gördüm devam ettım teste bugunde boyle cıktı ama ılk yaptıgımda aşırı sılıktıİnsallah çıkar canım benım sen in yumurtlamadan kaç gün sonra pozıtıfe donmeye başladı
Benım 5 gün var tertemiz negatifValla ben 3 gun kala ilk gördüm devam ettım teste bugunde boyle cıktı ama ılk yaptıgımda aşırı sılıktı
Yani dün mü başladın pozıtıf görmeyeValla ben 3 gun kala ilk gördüm devam ettım teste bugunde boyle cıktı ama ılk yaptıgımda aşırı sılıktı
Yok bat yarın benım ilk pazar gunu pozitif görmeye başadımYani dün mü başladın pozıtıf görmeye
Anladım canım güzel haberlerını bekliyoruzYok bat yarın benım ilk pazar gunu pozitif görmeye başadım
Daha erken bekle biraz daha bak benım bat yarın ona ragmen çok silik görüyorumBenım 5 gün var tertemiz negatif
Daha erken bekle biraz daha bak benım bat yarın ona ragmen çok silik görüyorum
Aaiiyy ne kadar var bat a
At hadi beklıyoruzHee yarın mı? Benim de 5 ya da 6 gün var bat a. Anlamadım şimdi sonucumu atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?