Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Kızlar bat 12 ağustos yarın 6 gün kalmış oluyor kan testi yaptırsam mi diyorum

Oy oy oy kaç ay oldu neyse inşallah bu ay son olacak bebek bezine yatırım yaparız bakarsın
Kurtar 21 ocak ayında 6 mart ilk regl sonra korunmuyoduk 10 Nisan testler vs pozitif hastaneye gittim kist var duohaston kullandım 19 Nisan oldum mayıs 27 hala tık yok yine testler vs pozitif ama kan negatif tekrar duphaston 7 haziran oldum temmuzda yine pozitif kan negatif duphastjn sonrası 15 temuz 16 temuz klomen işte şimdide beklemedeyim

Kürtaj yani

Ay hadi inşallah kist ne kadar kaç cm 8.5 Allah’ım yarabbim ağlanacak halimize gülüyoruz

Kürtaj yani
Ay hadi inşallah kist ne kadar kaç cm 8.5 Allah’ım yarabbim ağlanacak halimize gülüyoruz
Vallahi o zaman söylememişti adet oldum 2. Gun sabaha kadar kafamı duvarlara vurdum ağrıdan sanırsın normal doğum yapıyom oyle böyle değil yani şükür geçti yumurtlama olmadığı için düzensizlik oldu işte ben 3. Ye korunmayı bıraktığm ay kaldım nasip olmadı diğer iki evladımdada oyle şimdi biraz zor

Onun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…