Kimin kaldı ki eczaneleri zengin ediyoruz vallaOlur haber ederinden güvenim kalmadı ki
14 te yapa bilirsin benceKizlar merhaba bat 10 agustos benim de, bugun yerlesme kanamam oldu sanirim? En erken ne zaman test yapmaliyim sizce?
Kazanan onlar vallahi bin tlye yakın gitmiştir her ay uc 5 tane bideKimin kaldı ki eczaneleri zengin ediyoruz valla
Oy oy oy kaç ay olduKazanan onlar vallahi bin tlye yakın gitmiştir her ay uc 5 tane bide
Sanirim gerek kalmadi canim, normal kanamaya dondu ve pihtilar var, kasik agrim artti, sanirim dusuk.14 te yapa bilirsin bence
Bat ne zamandı?Vallahi ben bugün kan testi yaptırdım beşten küçüktür çıkmışyani beş bile değil bakalım bekliyorum
Erken daha kız 1 yada 2 kalsa neyseKızlar bat 12 ağustos yarın 6 gün kalmış oluyor kan testi yaptırsam mi diyorum
Kurtar 21 ocak ayında 6 mart ilk regl sonra korunmuyoduk 10 Nisan testler vs pozitif hastaneye gittim kist var duohaston kullandım 19 Nisan oldum mayıs 27 hala tık yok yine testler vs pozitifOy oy oy kaç ay olduneyse inşallah bu ay son olacak bebek bezine yatırım yaparız bakarsın
İdrar testini demiyorum ama direk kan testiErken daha kız 1 yada 2 kalsa neyse
Kimyasal belki yada adet gelmeden leke gelir önce ondandırSanirim gerek kalmadi canim, normal kanamaya dondu ve pihtilar var, kasik agrim artti, sanirim dusuk.
Erken benim Bi arkadaş 1 gun gecikti yaptı kan testi 27 çıktı emin olamadı bş hafta sonra versi 1000 lerw çıktıİdrar testini demiyorum ama direk kan testi
Kürtaj yaniKurtar 21 ocak ayında 6 mart ilk regl sonra korunmuyoduk 10 Nisan testler vs pozitif hastaneye gittim kist var duohaston kullandım 19 Nisan oldum mayıs 27 hala tık yok yine testler vs pozitifama kan negatif tekrar duphaston 7 haziran oldum temmuzda yine pozitif kan negatif duphastjn sonrası 15 temuz 16 temuz klomen işte şimdide beklemedeyim
Canım yarınBat ne zamandı?
Ay hadi inşallah kist ne kadarKurtar 21 ocak ayında 6 mart ilk regl sonra korunmuyoduk 10 Nisan testler vs pozitif hastaneye gittim kist var duohaston kullandım 19 Nisan oldum mayıs 27 hala tık yok yine testler vs pozitifama kan negatif tekrar duphaston 7 haziran oldum temmuzda yine pozitif kan negatif duphastjn sonrası 15 temuz 16 temuz klomen işte şimdide beklemedeyim
Kürtaj yaniKurtar 21 ocak ayında 6 mart ilk regl sonra korunmuyoduk 10 Nisan testler vs pozitif hastaneye gittim kist var duohaston kullandım 19 Nisan oldum mayıs 27 hala tık yok yine testler vs pozitifama kan negatif tekrar duphaston 7 haziran oldum temmuzda yine pozitif kan negatif duphastjn sonrası 15 temuz 16 temuz klomen işte şimdide beklemedeyim
Vallahi o zaman söylememişti adet oldum 2. Gun sabaha kadar kafamı duvarlara vurdum ağrıdan sanırsın normal doğum yapıyom oyle böyle değil yani şükür geçti yumurtlama olmadığı için düzensizlik oldu işte ben 3. Ye korunmayı bıraktığm ay kaldım nasip olmadı diğer iki evladımdada oyle şimdi biraz zorAy hadi inşallah kist ne kadarkaç cm 8.5 Allah’ım yarabbim ağlanacak halimize gülüyoruz
Yok canm en sağlam test o ama en son fiyatı 350 idiPredictor early kuruma çizgisi çıkartıyor mu
Onun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir günKürtaj yani
Vallahi o zaman söylememişti adet oldum 2. Gun sabaha kadar kafamı duvarlara vurdum ağrıdan sanırsın normal doğum yapıyom oyle böyle değil yani şükür geçti yumurtlama olmadığı için düzensizlik oldu işte ben 3. Ye korunmayı bıraktığm ay kaldım nasip olmadı diğer iki evladımdada oyle şimdi biraz zor
Onu denedim tertemiz negatif ama pahalı awoxta oyle awoxa güvenYok canm en sağlam test o ama en son fiyatı 350 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?