Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Hayırlısı aşkım beklıyorum çok ümidim yok benım nedense bilmiyorum hem erken senın daha üzme kendını bizim imtahınımız bu demekki yapıcak bişeyımız yok
Yok ya artık umudum yok bı ay ıcın gelecez aylara bakıcaz . Benım beta hep 2 çıkıyor yıne 2 çıktı

Benım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordur
Kızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mı

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mı
Olabılır 12 13. Gun etkısını kaybedıyo dıyolar

Bu ignenın olayı sadece yumurta çatlaması içinmi bu ay olmazsa bende vurulcakmısım da benım yumurtam kendın çatlıyo zaten bılemedım

az kalmış sabret bakalım
Kız bekliyorum daha ya bilmyrm
İğne etkisi bildiğim kadarıyla 11. 12. Günde atılıyor yoksa pozitif çıkarır

Bu ignenın olayı sadece yumurta çatlaması içinmi bu ay olmazsa bende vurulcakmısım da benım yumurtam kendın çatlıyo zaten bılemedım
Evet canım çatlatma için ama işte bazen kendimiz çatlatırken kistleştirebiliyormuşuz o yüzden böyle bi tekmil uyguluyorlarmış

Evet canım çatlatma için ama işte bazen kendimiz çatlatırken kistleştirebiliyormuşuz o yüzden böyle bi tekmil uyguluyorlarmış
İlaçtan dolayı yapıyolar ozaman benım doktorum gerek yok dedı ertesı gunu çatladı progesteron a bakıldı sağlıklı gelişip çatlamış

Kızlar ben dün test yapmıştım iğneden sonraki 8. Günken erken gebelik testi yaptım silik bi şekilde ama net pozitifti şimdi ikinci idrarla bi deneyim dedim laboquick testle negatif çıktı
Yani gerçekten şuan iğne etkisi geçiyiuse bile sonradan pozitife döner mi

Kızlar reglime 4 gün kaldı yani bat 10 Ağustos ovulasyon 26-27 temmuz. 2 gun öncesi yumurtlama ve catlamayi degerlendirdik jel ile ve baya yattım. Klomen kullandım 5 gün. Şimdi çok fazla belirti var gibi klomenin etkisi mı acaba. Kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrı yumurtlamadan beri devam eden göğüs hassasiyeti göğüs ucu büyümesi ve dün başlayan sol koltuk altı ağrısı göğüse vuran kas ağrısına benziyor. Beyaz hafif sarımsı akıntı kokusuz, sırt bel ağrısı günlerdir devam ediyor. Sol taraf kasığımda batma ağrı var. Sizce hamile olabilir miyim çok korkuyorum negatif görmekten test yapmaya cesaretim yok evde birsuru testlerim var. Martta kimyasal geçirdim tesadüf öğrenmiştim. 2 yıldır korunmuyoruz her seferinde bu sefer oldu diyorum. İnşallah vardır benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…