Yok ya artık umudum yok bı ay ıcın gelecez aylara bakıcaz . Benım beta hep 2 çıkıyor yıne 2 çıktıHayırlısı aşkım beklıyorum çok ümidim yok benım nedense bilmiyorum hem erken senın daha üzme kendını bizim imtahınımız bu demekki yapıcak bişeyımız yok
Kız 2 se ümit var yanı daha erken yüksele bilir sen âdetini bekleYok ya artık umudum yok bı ay ıcın gelecez aylara bakıcaz . Benım beta hep 2 çıkıyor yıne 2 çıktı
Benım hep 2 çıkıyor canım nerdeyse her ay umutlanıp kan verdıgım ıcınKız 2 se ümit var yanı daha erken yüksele bilir sen âdetini bekle
Kızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mıBenım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordur
Ben ikiyi bile goremedım hiç 1 ın üzerine çıkmadıBenım hep 2 çıkıyor canım nerdeyse her ay umutlanıp kan verdıgım ıcın
Olabılır 12 13. Gun etkısını kaybedıyo dıyolarKızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mı
Bu ignenın olayı sadece yumurta çatlaması içinmi bu ay olmazsa bende vurulcakmısım da benım yumurtam kendın çatlıyo zaten bılemedımKızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mı
Bana zaten olmayan kısılerde hastahane herkese aynı degerı yazıyor gibi gelıyor . Senınde hep aynı çıkıyor dımıBen ikiyi bile goremedım hiç 1 ın üzerine çıkmadı
Yok aynı çıkmıyo ama 1 ın üzerine de hiç çıkmadıBana zaten olmayan kısılerde hastahane herkese aynı degerı yazıyor gibi gelıyor . Senınde hep aynı çıkıyor dımı
Benim hep 2 işteYok aynı çıkmıyo ama 1 ın üzerine de hiç çıkmadı
Yanı bılmıyorum canım bişey diyemem o konudaBenim hep 2 işte
Kız marka önemli markaları bana sorunSabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .
Kız bekliyorum daha ya bilmyrm bakalımaz kalmış sabret bakalım
Kız bekliyorum daha ya bilmyrmaz kalmış sabret bakalım
İğne etkisi bildiğim kadarıyla 11. 12. Günde atılıyor yoksa pozitif çıkarırKızlar benim dün iğnenin üstünden geçen 9. Gündü o günle beraber 28 i ovitrelle vurundum dün dayanamayıp bi test yaptım sabah ilk idrarla sizce hala iğne etkisi midir yoksa bu koyulaşır mı
İnşallah koyulaşırOlabılır 12 13. Gun etkısını kaybedıyo dıyolar
bekleyecem 2 3 gün daha o zamanKız bekliyorum daha ya bilmyrm
İğne etkisi bildiğim kadarıyla 11. 12. Günde atılıyor yoksa pozitif çıkarır
Evet canım çatlatma için ama işte bazen kendimiz çatlatırken kistleştirebiliyormuşuz o yüzden böyle bi tekmil uyguluyorlarmışBu ignenın olayı sadece yumurta çatlaması içinmi bu ay olmazsa bende vurulcakmısım da benım yumurtam kendın çatlıyo zaten bılemedım
İlaçtan dolayı yapıyolar ozaman benım doktorum gerek yok dedı ertesı gunu çatladı progesteron a bakıldı sağlıklı gelişip çatlamışEvet canım çatlatma için ama işte bazen kendimiz çatlatırken kistleştirebiliyormuşuz o yüzden böyle bi tekmil uyguluyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?