Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Yarın canım bekliyorum gelmesini hafif hafif kaşık ağrım var göğüslerimin uçları şiş akıntım var ama beta hcg negatif
Vallahi bencede 3 gündür beyaz akıntı var olacak diyorum cünki 7 haziranda adet olmuştum temmuzun 10 vs Bi ağrı Bi ağrı oturduğum yerden kalkamadım resmen ıki parol vs içtim yarım saat sonra hafifledi ağrı geçtikten sonra beyaz krem gibi akıntı geldi Bi kaç gün surdu 15 temuzdada regl oldum şuan k şekil akıntı o yüzden herhalde regl olcm diyorum belki

Kist olmuştu herhalde düştü mü sondumu bilemedim k zaman doktora söyledim oda çatlamayan yumurta kist yapmış tekrar olabilir dedi kendi geçmş ddi

Kist olmuştu herhalde düştü mü sondumu bilemedim o zaman doktorada söyledim oda çatlamayan yumurta kist yapmış tekrar olabilir dedi kendi geçmş

Bir şey diyeceğim regl başlayana kadar akıntı gelmesi de normal değil biz test yapmadan anlayamayacak mıyız ? Yumurtlama testi yaptım bu ay pik gördüm çatladı değerlendirdim gün aşırı göğüslerim falan uçları Akbil gibi oldu her biri minnak normalde yani o kadar çok benziyor ki pms dönemi ve hamilelik anlamak çok zor folik asit de saçma sapan rüyalar gösteriyor

İşte dpo 15 16 beklemek en iyisi yumurtlamadan 12 14 gun sonra regl oluyo 24 unde çatlamış benimki klomen ile şuan bat 5-7 arası yarın dpo 13 7sindede olmasam test yaparım

İşte dpo 15 16 beklemek en iyisi yumurtlamadan 12 14 gun sonra regl oluyo 24 unde çatlamış benimki klomen ile şuan bat 5-7 arası yarın dpo 13 7sindede olmasam test yaparım
Ay inşallah senden güzel haber gelir ya ben bu ay elendim herkese hayırlı olsun yazıyorum

Kızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günümdü test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…