Aynen oyle bakalım bat ne zaman seninAy ne yapacaksın canımm yaa mecbur kalınca insan yapıyor olsun düzelecek bu sefer olacakbenim umudum tam Allahtan ne geldiyse amenna
Yarın canım bekliyorum gelmesini hafif hafif kaşık ağrım var göğüslerimin uçları şiş akıntım var ama beta hcg negatifAynen oyle bakalım bat ne zaman senin
Vallahi bencede 3 gündür beyaz akıntı var olacak diyorum cünki 7 haziranda adet olmuştum temmuzun 10 vs Bi ağrı Bi ağrı oturduğum yerden kalkamadım resmen ıki parol vs içtim yarım saat sonra hafifledi ağrı geçtikten sonra beyaz krem gibi akıntı geldi Bi kaç gün surdu 15 temuzdada regl oldum şuan k şekil akıntı o yüzden herhalde regl olcm diyorum belkiYarın canım bekliyorum gelmesini hafif hafif kaşık ağrım var göğüslerimin uçları şiş akıntım var ama beta hcg negatif
Kist olmuştu herhalde düştü mü sondumu bilemedim k zaman doktora söyledim oda çatlamayan yumurta kist yapmış tekrar olabilir dedi kendi geçmş ddiVallahi bencede 3 gündür beyaz akıntı var olacak diyorum cünki 7 haziranda adet olmuştum temmuzun 10 vs Bi ağrı Bi ağrı oturduğum yerden kalkamadım resmen ıki parol vs içtim yarım saat sonra hafifledi ağrı geçtikten sonra beyaz krem gibi akıntı geldi Bi kaç gün surdu 15 temuzdada regl oldum şuan k şekil akıntı o yüzden herhalde regl olcm diyorum belki
Kist olmuştu herhalde düştü mü sondumu bilemedim o zaman doktorada söyledim oda çatlamayan yumurta kist yapmış tekrar olabilir dedi kendi geçmşVallahi bencede 3 gündür beyaz akıntı var olacak diyorum cünki 7 haziranda adet olmuştum temmuzun 10 vs Bi ağrı Bi ağrı oturduğum yerden kalkamadım resmen ıki parol vs içtim yarım saat sonra hafifledi ağrı geçtikten sonra beyaz krem gibi akıntı geldi Bi kaç gün surdu 15 temuzdada regl oldum şuan k şekil akıntı o yüzden herhalde regl olcm diyorum belki
Bir şey diyeceğim regl başlayana kadar akıntı gelmesi de normal değil biz test yapmadan anlayamayacak mıyız ? Yumurtlama testi yaptım bu ay pik gördüm çatladı değerlendirdim gün aşırı göğüslerim falan uçları Akbil gibi oldu her biri minnak normalde yani o kadar çok benziyor ki pms dönemi ve hamilelik anlamak çok zor folik asit de saçma sapan rüyalar gösteriyorVallahi bencede 3 gündür beyaz akıntı var olacak diyorum cünki 7 haziranda adet olmuştum temmuzun 10 vs Bi ağrı Bi ağrı oturduğum yerden kalkamadım resmen ıki parol vs içtim yarım saat sonra hafifledi ağrı geçtikten sonra beyaz krem gibi akıntı geldi Bi kaç gün surdu 15 temuzdada regl oldum şuan k şekil akıntı o yüzden herhalde regl olcm diyorum belki
İşte dpo 15 16 beklemek en iyisi yumurtlamadan 12 14 gun sonra regl oluyo 24 unde çatlamış benimki klomen ile şuan bat 5-7 arası yarın dpo 13 7sindede olmasam test yaparımBir şey diyeceğim regl başlayana kadar akıntı gelmesi de normal değil biz test yapmadan anlayamayacak mıyız ? Yumurtlama testi yaptım bu ay pik gördüm çatladı değerlendirdim gün aşırı göğüslerim falan uçları Akbil gibi oldu her biri minnak normalde yani o kadar çok benziyor ki pms dönemi ve hamilelik anlamak çok zor folik asit de saçma sapan rüyalar gösteriyor
Ay inşallah senden güzel haber gelir yaİşte dpo 15 16 beklemek en iyisi yumurtlamadan 12 14 gun sonra regl oluyo 24 unde çatlamış benimki klomen ile şuan bat 5-7 arası yarın dpo 13 7sindede olmasam test yaparım
Hadi inşallah bakalım umudum yoookkk testlere guveniiimmmm yooookkk bakalımAy inşallah senden güzel haber gelir yaben bu ay elendim herkese hayırlı olsun yazıyorum
Kan testi kesin sonuç umut ettirmiyor çaattt diye söylüyor doktorHadi inşallah bakalım umudum yoookkk testlere guveniiimmmm yooookkk bakalım
Kan testi kesin sonuç umut ettirmiyor çaattt diye söylüyor doktor
En iyisi beklemek zaten doktorda 20 sine almşm randevu regl olursam tekrar klomen kullanacağım en azından işe yaradı olmazsam test yaparım sonra kankan versem sat soruyor 15 temuz desem daha geçmemiş vs derler
Erken bi tarih söylekan versem sat soruyor 15 temuz desem daha geçmemiş vs derler
Ya kurudukça üç çizgi oluştu ikisi hayalet jzhzshshYok canm en sağlam test o ama en son fiyatı 350 idi
Test mi bozul acaba 3 çizgiYa kurudukça üç çizgi oluştu ikisi hayalet jzhzshsh
Ya erken olursa varsada negatifErken bi tarih söylene bilsinler onların senin batını
Resmini atabilir msnYa kurudukça üç çizgi oluştu ikisi hayalet jzhzshsh
Telefon kameram o kadar kötü ki, çıkmıyor. Testi yaptıktan yarım saat sonra belirdiler. Hayalet çizgi gibi tam kırmızı değil. Silik epey. Ve yan yanalar.Resmini atabilir msn
Benimde pik 24 beklıyorum erken diye yapmıyorumKızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günümdü test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?