Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Kızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günümdü test yaptım negatif
Benimde pik 24 beklıyorum erken diye yapmıyorum
Telefon kameram o kadar kötü ki, çıkmıyor. Testi yaptıktan yarım saat sonra belirdiler. Hayalet çizgi gibi tam kırmızı değil. Silik epey. Ve yan yanalar.
Kız belki biri kuruma biri pozitif ay Allahım ben kadar yalancı pozitif yaşadım bana sormayın bilmiyorummmmm

Benim dee sat 10 temmuz, bat 10 Ağustos. Bu ay letu kullandım, Mayıs ayında düşük yaşamıştım, ona da femara ile gebe kalmıştım

Sabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .

Eklentiler

• IMG_2783.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 6987DD4B-63ED-423E-B5CE-6174B688598E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
Sabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .
Ay var gibi gorunuyo bence bekle yarın da yap cizgi koyulaşırsa git kan ver

Predoctor kuruma çıkartıyor mu, ya ben hayali bir şey görüyorum ama o kadar zor görüyorum ki aptal telefonum asla göremez o yüzden foto atamıyorum

Ay var gibi gorunuyo bence bekle yarın da yap cizgi koyulaşırsa git kan ver
Valla bekleyemedım kan verdımcanım ufrasmak ıstemıyorum sılık cızgılerle . Eğer yoksa da uzulmucem çünkü kendımı çok hazırladım suresı varmış dıyıp mücadeleye devam edecem. Sen naptın kuzum durumlar nedır ?

Kan verdım canım bende beklıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Millet doğum yapıyor bebegını çöpe atıyor ormana atıyor . Ölüme terk edıyor . Yurda verıyor . Bız neden bu kadar uğraşmak zorunda kalıyoruz anlam veremıyorum malesef .

I iremishk senden umutluyum . Güzel haber verde gelecek zaman ıcın kendımden umutlanayım canım ya . Insallah hamılesındır .

Hayırlısı aşkım beklıyorum çok ümidim yok benım nedense bilmiyorum hem erken senın daha üzme kendını bizim imtahınımız bu demekki yapıcak bişeyımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…