Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Olacam gibiyim bakalım yarına kadar beklım bide yumurtlama olduysa gebelik olmazsa adet kesin olunur demi
Yumurtlama olmasa bile adet oluyoruz ben de olacak gibiyim sabah oldum diye kalktım olmamisim olmayacaksal bu ağrı niye vallahi stresi bile insanı mahvediyor ya

Canım göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çok sık terliyorum akıntı var ama bunlar aynı zamanda adet belirtisi ayırt etmek çok güç
İnşallah gebesindir cefası da sefası da olsun yeter ki nasip olsun Ben hiç anlamam tam aksine hiçbir belirti yaşamamam gerek regl belirtilerim arasında mide bulantısı da var o yüzden ben hiç ayırt edemem

İnşallah gebesindir cefası da sefası da olsun yeter ki nasip olsun Ben hiç anlamam tam aksine hiçbir belirti yaşamamam gerek regl belirtilerim arasında mide bulantısı da var o yüzden ben hiç ayırt edemem
Benim de midem bulanıyor inanır mısın kolsişin saolsun bulandırıyor Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin regli tarihin ne zaman inşallah sen de gebesindir

Eczanede almaman iyi oldu ben şuan kendimi zor tutuyorum hatta bunun üstüne kafaya takmamam lazım eşim bile forum da gezmemi istemiyor çok takıyorum araştırıyorum diye
Ya zaten çok erken aslında birliktelikten 10 11 gün geçti o da yani 1 kez . Sanmıyorum ama göğüsümde de dolgunluk var önceki düşük olan gebeliğimde de dolgunluk olmuştu ama belki de regl oncesi belirti , yine de bu acaba dedim bakalım

Benim de midem bulanıyor inanır mısın kolsişin saolsun bulandırıyor Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin regli tarihin ne zaman inşallah sen de gebesindir
Amin. Rabbim bize ve bizim gibi isteyenlere nasip eder inşallah benim durumlar karışık değişkenlik gösteriyor bazen pcos falan da yok 30-35 arası değişiyor 28 günde geldiği de oluyor havalarda malum ister istemez döngüyü değiştiriyor en geç 19u gibi görünüyor ama 30unda pik olmuştu sonrası bir hayli karışık

Ne zamandır düşünüyorsunuz düşükten sonra

Ay hadi inşallah güzel haberler ver hiç belli olmaz ben de pik gördüm ama benim de kistlerim baskılıyordur belki ne bilim ya hiç kendi kendimi heveslendirmiyorum negatifi de gördüm paşa paşa bekliyorum

Bir de kızlar şu gebelik göstergesi nasıl kaldırılıyor gün gün çıkıyor ya mesajlarının altında . Ben bulamadım kaldırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…