Ayy benimde öyle hadi inşallah pazartesiye randevu al belirtilerin var mıAnında çıktı vallahi resimden daha pembe direk belirdi emin olamadım gerçek mi diye içini actım
Regl sancısı gibi sancım var ara ara o kadar bide sürekli yemek yeme isteği oluştu aslında Regl öncesinde böyle olur çok umutsuzdumAyy benimde öyle hadi inşallah pazartesiye randevu al belirtilerin var mı
Predictor en güvenilir test normalde ama bilemedim şimdi prodoctor bende tertemiz negatif çıkardı silik kuruma çizgisi vs çıkmadı yanı en iyisi kanDün predictor early yaptım bomboştu bugün aynı markadan aldım Suan vizgi çıktı doğrudur femi
Yumurtlamadan eminsen 14. Gün evet ama geç yumurtlama olabiliyorKızlar yumurtlama sonrası regl ne zaman olunur 14. Gun bugün gebelik negatif ama olmadım daha
24 temmuz idi çatlamış dedi doktor bugün 14. Gun işte bilmiyorumYumurtlamadan eminsen 14. Gün evet ama geç yumurtlama olabiliyor
Evet ya bende soylemıcem artık kan da görene kadar esıme , keseyı görene kadar da çevreme soylemıcem. Bana artık bır garıp bakıyorlarBir de çevrende yakının kim varsa söyleme gerçekten kan da çıkana kadar en mantıklısı o
Canım bende de pcos var adet öncesi kahve lekelenmen oluyor mu dün dpo11 de bej kahveye çalan leke geldi ama devamı gelmedi henüzMaalesef düzensiz Pcos var sadece bu ay yumurtlama gördüm
Hangi markalarda yaptınızBirşey sorucam. Günlerdir kaset test yapıyorum anında silik çıkıyor kuruma çizgisi falan değil asla. 9 Ağustos regl tarihi. Yumurtlama da 25-26 temmuz.Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yine anında çift çıktı hatta kaset testten daha belirgindi. Gittim kan verdim. Negatif. Bahsettiğim pozitif test sayısı en az beş falan yani son birkaç günde. Şimdi reglime 2 gün var artık test kan falan yapmicam chatcpt adet gecikmesinden en az bir hafta sonra test yap diyor. Sizce gebelik var olabilir mi. Modum çok düştü yani bu ay çok inandım olacağına.
Kızlar Novacheck marka erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıkardı ama sonrasında hemen 20 dk sonra awox yaptım oda negatif çıktı. Adetime 5 gün falan varHangi markalarda yaptınız
O markayı bilmiyorum ama awox iyi diyorlarKızlar Novacheck marka erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıkardı ama sonrasında hemen 20 dk sonra awox yaptım oda negatif çıktı. Adetime 5 gün falan var
Ben hamileymişim inş herkes bu ay güzel haberler aldım çok bekledim çokCanım bende de pcos var adet öncesi kahve lekelenmen oluyor mu dün dpo11 de bej kahveye çalan leke geldi ama devamı gelmedi henüz
Eczanede first test vardı kasetleri onunla yaptım erken gebelikte nimo vardı onla yaptım ama 5 tane testin hepsinin yalancı pozitif çıkarma ihtimali olabilir mi senceHangi markalarda yaptınız
Ya hepsi birden çok saçma, geçen ay freely ve bebetime bana pozitif çıkarttı. Ben de iki farklı teste güvenmiştim ama beş çok fazla. Başka yerde tekrar kan verseniz. Laboratuvar hatasıdır inşallahEczanede first test vardı kasetleri onunla yaptım erken gebelikte nimo vardı onla yaptım ama 5 tane testin hepsinin yalancı pozitif çıkarma ihtimali olabilir mi sence
Yaa öyle mi kaçıncı dpo da öğrendin canım hayırlı olsun bu aradaBen hamileymişim inş herkes bu ay güzel haberler aldım çok bekledim çok
Hepımız ınandık buna . Bıraz daha bekle canım Insallah vardır ama senı umıtlendırmek ıstemıyorum eğer olsaydı kanda çıkmadan testte çıkması mümkün degıl . Test de sorun varBirşey sorucam. Günlerdir kaset test yapıyorum anında silik çıkıyor kuruma çizgisi falan değil asla. 9 Ağustos regl tarihi. Yumurtlama da 25-26 temmuz.Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yine anında çift çıktı hatta kaset testten daha belirgindi. Gittim kan verdim. Negatif. Bahsettiğim pozitif test sayısı en az beş falan yani son birkaç günde. Şimdi reglime 2 gün var artık test kan falan yapmicam chatcpt adet gecikmesinden en az bir hafta sonra test yap diyor. Sizce gebelik var olabilir mi. Modum çok düştü yani bu ay çok inandım olacağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?