Kızlar daha olmadım bilgisi olan yok mu 24 temuz çatlama oldu dpo 14 kan testi negatif yumurtlamadan 14 gun sonra olunurmuş zaten gebelik yoksaa 16 gun oldu yumurtlama üzerinden geçeli daha olmadım
Kızlar daha olmadım bilgisi olan yok mu 24 temuz çatlama oldu dpo 14 kan testi negatif yumurtlamadan 14 gun sonra olunurmuş zaten gebelik yoksaa 16 gun oldu yumurtlama üzerinden geçeli daha olmadım
Benımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmı
Benımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmı
Kızlar yarın regl günüm hala umudum var belki olmam belirtilerim çok net inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün 26-27 yumurtlama 28 çatlama günüydü klomende kullandım 4 gün inşallah sonuç alırım dpo 14 ve regl günüm hiç şaşmaz hep gününde gelir bu belirtiler çok spesifik ama dua edin olur mu bende gördükçe hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kucağımızı doldursun
Merhaba kızlar ya benim randevum vardı bugun kadın doğuma doktor bana Polixs sin dedi yumurtalıklarında küçük kistler var 2 cocuğum var en küçüğüm 6 yaşında hic öyle bişey önceden yoktu sonradan oluşurmu gebe kalabilirmiyim dedim hayır dedi ne yapacak peki dedim korunmasız ilişkiden 1 yıl sonra gel dedi kadın başından saldı beni ilac bişey vermedi devlet hastanesiydi yoğundu hemn diğer hastayı aldı