Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Kızlar daha olmadım bilgisi olan yok mu 24 temuz çatlama oldu dpo 14 kan testi negatif yumurtlamadan 14 gun sonra olunurmuş zaten gebelik yoksaa 16 gun oldu yumurtlama üzerinden geçeli daha olmadım

Kızlar daha olmadım bilgisi olan yok mu 24 temuz çatlama oldu dpo 14 kan testi negatif yumurtlamadan 14 gun sonra olunurmuş zaten gebelik yoksaa 16 gun oldu yumurtlama üzerinden geçeli daha olmadım
Benımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmı

Evet klkmen kullanmıştım 20 temuz bitti 24 temuz doktor sıvı izlendi çatladı 24 26 27 ilişki önermişti 14 gun geçti kan testi yaptım negatif bugün 16

Bide 15 temuz idi reglim 16 20 temuz klomen kullandığım için erken pik bende erken olurum diye beklıyorum gebelik yok die ama tık ykk

Kızlar yarın regl günüm hala umudum var belki olmam belirtilerim çok net inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün 26-27 yumurtlama 28 çatlama günüydü klomende kullandım 4 gün inşallah sonuç alırım dpo 14 ve regl günüm hiç şaşmaz hep gününde gelir bu belirtiler çok spesifik ama dua edin olur mu bende gördükçe hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kucağımızı doldursun

Pcostan bahsediyorsan pcos sonradan değil doğduğunda da seninle olan birşey yani pcos varsa zaten doğuştan sende vardı demek oluyor

Pcostan bahsediyorsan pcos sonradan değil doğduğunda da seninle olan birşey yani pcos varsa zaten doğuştan sende vardı demek oluyor
Bana da bugüne kadar hıc soylemedışer hatta bır tane çocuğum var bende yenı ogrendım ama inanamadım hala. Tekrar doktora gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…