Çok ilginç hamile kalamazsın deyip nasıl korunmasız ilişkiden 1 sene sonra gel diyor anlamadımMerhaba kızlar ya benim randevum vardı bugun kadın doğuma doktor bana Polixs sin dedi yumurtalıklarında küçük kistler var 2 cocuğum var en küçüğüm 6 yaşında hic öyle bişey önceden yoktu sonradan oluşurmu gebe kalabilirmiyim dedim hayır dedi ne yapacak peki dedim korunmasız ilişkiden 1 yıl sonra gel dedi kadın başından saldı beni ilac bişey vermedi devlet hastanesiydi yoğundu hemn diğer hastayı aldı
Ben göremedim canımKızlar fotoğraflara bakan var mı aranızda
Hatalı çizgi dedikleri olay tam olarak zaten , çok çok çok belirsiz ama yarım saat sonra filan böyle oldu . Awox kuruna çizgisi çıkarmaz denildiği için bu acaba dedim , diğer 4 testte bu da yoktu ama zor gibi sanırımBen göremedim canım
Ama inşallah vardır
*hayali çizgiHatalı çizgi dedikleri olay tam olarak zaten , çok çok çok belirsiz ama yarım saat sonra filan böyle oldu . Awox kuruna çizgisi çıkarmaz denildiği için bu acaba dedim , diğer 4 testte bu da yoktu ama zor gibi sanırım
Sabah ilk idrar ile yapmanızı öneririm en doğru sonuç o olur bat Nezaman dı*hayali çizgi
Yarın sabah başka bir marka alıp deneyeceğim eczanden elimde kalmadı . Bat 10-12 civarı ama emin değilim tam gunundenSabah ilk idrar ile yapmanızı öneririm en doğru sonuç o olur bat Nezaman dı
2 gun once gogsumde dolgunluk vardı Nisan ayindaki hamileliğimde de o belirti vardı ama onun dışında belirti yok . Yani adet zamanında da olabilir tabi bu durumBekliye bilirsen pazarı bekle hatta pazartesi
Belirti var mı
Yarın sabahki testte ne çıkacak bakalım , farklı bir testte de deneyin güvenilir bildiğinizBenim bat 6 Ağustos du
Göğüs ucu hassasiyeti değil beni koltuk altına doğru üstlerden hassasiyet oluyor halada var test mi hassas değil anlamadım prodoctor ile yaptım
Görüyorum sanki canım başka test yap yarın. İnşallah vardırArkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli
Yarın sabah deneyeceğim bakalım meraktayım baya , hayırlısı olsunGörüyorum sanki canım başka test yap yarın. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?