- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bi kimyasal gecrdm ama doktor onu gebeliktn bile saymiyor kimyasal her kadnda oluyor ve adet oluyrsun gdyr anlamysn bile dedi o yuzdn erken test yapmyn dediAminnn senin ilk mi ikinci mi
Hicbir belirti yok sadece dedigim gibi ara ara kasigim ağrıyor sağlı sollu tek tarafli degil birde iki taraflı agrim olunca acaba ikiz mi diyorum sonrada donup kendime diyorum ki biri tuttuda ikincisi mi kaldı
Ay insallah ya bakalim şafak 5Fotograftakini bebisin sandim ben demeden sen dedinallah sanada nasip etsin
Yazarken gulmedim sen yazinca güldüm birbirimize teselli olalim iste ne güzel tak tak nereye kadariyi guldrdn bni valla moralim duzeliyo soyle muhabbt ednce
Insallah şafak 8Ay insallah ya bakalim şafak 5
Ben ewlendigim 2 ay kullandim sonra doktora gittim pko var korunma bile olursa olur dedi ilaci biraktim ilk ay da itle korunduk ewliligimin 6.ayindada hamileydim belki 2 3ay benim iyle oldu ama seninde oyle olacak dite bisey yok bende pko vardii çünkü2 yil yasmin kullandim buay biraktim ve ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gun iliski oldu. Bazi tanidiklarim ilaci keser kesmez bebek olmaz diyorlar bilginiz varmi?
Aynen oyle cnm umarm hamis kalip hamisler formundada oluruz ordada gulerz boyleYazarken gulmedim sen yazinca güldüm birbirimize teselli olalim iste ne güzel tak tak nereye kadar
O hic belli olmaz cnm olmaz diyenler var ama tanidigm var ilaci icmeyi unutuyo o ay hamile kaliyo buda var yani mantikli bknca kullanrken bile ihmal edilip hamile kalan var hic belli olmz2 yil yasmin kullandim buay biraktim ve ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gun iliski oldu. Bazi tanidiklarim ilaci keser kesmez bebek olmaz diyorlar bilginiz varmi?
Haklisin tabi insan tuhaf oluyor ama elden gelen bisi yok verende Allah vermeyende. Gebelik testi adina soruyorsan yok cnm eczanden hangisi denk gelirse onu aliyorum ama adetimde gecikme olmadan yapmiyorum benAma cnm hani cogunda cizgide olsa cikiyo Allah buyuk cnm uzulmek degilde ister istmz modum dustu ama arkadasmn var ona sevndm insallah hepinzn olsun ya bn pozitif ornek gorunce bile cok sevnym sen ol baskasi olsn olsunda ya onerwbilcgn test varmi cnm
Bn hep adet gunumde yapyrm yoksa olamiyorm cok kafayi veryrm o yuzdn galibaHaklisin tabi insan tuhaf oluyor ama elden gelen bisi yok verende Allah vermeyende. Gebelik testi adina soruyorsan yok cnm eczanden hangisi denk gelirse onu aliyorum ama adetimde gecikme olmadan yapmiyorum ben
Anladim cnm zor ilk zamanlarda bende oyleydjm ama simdi biraktim bakalim. Yapma bi kerede test oyle dene istersen baska ugrasilar bul kendine :)Bn hep adet gunumde yapyrm yoksa olamiyorm cok kafayi veryrm o yuzdn galiba
Adet gunum 11 i ,beklemek cok zor uzerimde bi halsizlik var asiri gaz durumu ve kasiklarimda batmada oluyo gebelik belirtisi mi yoksa ilac birakmanin etkileri mi hic bilmiyorum olursa ilk bebegimiz olucak yeni evliyim .Hayirlisi artik Allah isteyen herkese nasip etsin insallahO hic belli olmaz cnm olmaz diyenler var ama tanidigm var ilaci icmeyi unutuyo o ay hamile kaliyo buda var yani mantikli bknca kullanrken bile ihmal edilip hamile kalan var hic belli olmz
Bence de olabilirsin cnm bende ria yi cikarttigim ay hamile kalmistim dikkat et kendine adetin gelsede dikkat et korunmayi yeni biraktigin icin degisikljk olabiliyor tecrubeliyim cunku adet gordugum icin bebek yok sanip agir ev isleri yaptim bir hafta sonra kanamam geldi meger hamileymisim bebek dustu. Sen bekle adetin gelsede bir hafta sonra test yap yinedeAdet gunum 11 i ,beklemek cok zor uzerimde bi halsizlik var asiri gaz durumu ve kasiklarimda batmada oluyo gebelik belirtisi mi yoksa ilac birakmanin etkileri mi hic bilmiyorum olursa ilk bebegimiz olucak yeni evliyim .Hayirlisi artik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin ❤Bence de olabilirsin cnm bende ria yi cikarttigim ay hamile kalmistim dikkat et kendine adetin gelsede dikkat et korunmayi yeni biraktigin icin degisikljk olabiliyor tecrubeliyim cunku adet gordugum icin bebek yok sanip agir ev isleri yaptim bir hafta sonra kanamam geldi meger hamileymisim bebek dustu. Sen bekle adetin gelsede bir hafta sonra test yap yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?