- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Eee benimki 12 eylul 24 cikti sonuc o zaman benimkimj anormalyüksek değil çok normal bir sonuç
canım kişiden kişiye değişiyor önemli olan 2 günde 1 ikiye katlaması sonucun kafana takma sakın bunuEee benimki 12 eylul 24 cikti sonuc o zaman benimkimj anormal
Di mi yaa cok tesekkur ederim valla :)arkadasinki erken dollenmedir muhtemelen ya da ustune görmüştür heekesinki farkli oyle düşünüp kendini strese sokma bebisinide kasma
Tmm cnm cok tesekkur ederimmm :)canım kişiden kişiye değişiyor önemli olan 2 günde 1 ikiye katlaması sonucun kafana takma sakın bunu
Valla ben aksam 8.de yaptim cnm ciktiBir şey daha sormak istiyorum arkadaşalar. Bu testi illa ki sabah mı yapmak gerekiyor şimdi yapsam sonuç alamam mı?
Teşekkürler canım ben de yapıyım o zaman yoksa çatlıcam meraktan bebişim bir an önce bana merhaba desin istiyorumValla ben aksam 8.de yaptim cnm cikti
canım birşey sormak istiyorum sana bebeğini öğrenmeden önce sol kasığında sızı batma varmıy dı belirti olarakValla ben aksam 8.de yaptim cnm cikti
Sol sag her iki.tarafimdada agrim var di cnm belimde cok agriyordu ve acayip akintim vardi. Gogusler muthis aciyordu. Ama dedim ya umitlenmemek adina hic bebege yormadim bunlaricanım birşey sormak istiyorum sana bebeğini öğrenmeden önce sol kasığında sızı batma varmıy dı belirti olarak
canım sol kasığında batma olmuş ya peki bat a az kala ilişkiye sol kasığında acı oldu mu ben dün gece bunu yaşadım ve batma dünden beri olmuyor acaba hamileydim ve bebeğime bişimi oldu ilişki yüzünden diye çok moralim bozukAslinda pek olmadi sol kasigimda batma oldu bi de belim azcik agridi o da bi kac gun once basladi ama korkuyorum bi onceki hamileligim kimyasaldi
benimde öyle ama dün gece ilişki sırasında acayip bir acı hissettim ve batmalarım gitti bugün hiçbişi yok acaba bi zarar mı verdim bilmiyorum düşünmeden edemiyorum daha hamilemiyim o bile belli değil ama işte bu düşünceyle baş edemiyorumSol sag her iki.tarafimdada agrim var di cnm belimde cok agriyordu ve acayip akintim vardi. Gogusler muthis aciyordu. Ama dedim ya umitlenmemek adina hic bebege yormadim bunlari
Iyi dusun iyi olsun cnm ama daha kese bile olusmadigi icin zarar vermis olamazsin rahat ol. Umarim hamilesindir :)benimde öyle ama dün gece ilişki sırasında acayip bir acı hissettim ve batmalarım gitti bugün hiçbişi yok acaba bi zarar mı verdim bilmiyorum düşünmeden edemiyorum daha hamilemiyim o bile belli değil ama işte bu düşünceyle baş edemiyorum
sağol canım içimi rahatlattın . inşallah :)Iyi dusun iyi olsun cnm ama daha kese bile olusmadigi icin zarar vermis olamazsin rahat ol. Umarim hamilesindir :)
sağol canım içimi rahatlattın . inşallah :)
Sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :)
Ayy amin insaAllah isteyen.herkes kavussun. Kutahyada yasiyorum ben randavu almak olum malum bayramda girdi araya 26 sina kadar dolu 13 unde arayin diyorlar. Kontrol icin tekrar acilede gidemem artik hergun test yapcam koyulugun artisina gore gebelik gelisip gelismedigine bakicamsağol canım içimi rahatlattın . inşallah :)
Sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :)
Sanirim bnmde yok bat 12 ama simdiden adet belirtilerm baslardi bnm basladida sanirim bnde unutsz vakaym Hayrlisi olsn cnmBat 11 eylül ama bugün adet oldum yine bebek yok
Yaptn mi cnm snuc neBir şey daha sormak istiyorum arkadaşalar. Bu testi illa ki sabah mı yapmak gerekiyor şimdi yapsam sonuç alamam mı?
Yok canım testi bekliyorum arkadaşım aldı da çarşıdan az sonra bırakcak bana :)Yaptn mi cnm snuc ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?