- Konu Sahibi Nisaberatim
-
ayy canım benim yaa inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına Rabbim tez zamanda hayırla bize de nasip etsin inşallah dua iste ondan bol bol ne dua etse kabul olur o şimdiAynn oyle canm ben bu gunde yapamicam galiba suan kuzenimi hastaneye getrdm benimle yasit hamile ve gunu geciyodu simdi onunla ilgileniyorum o bile o kadar guzelki ve sanirsam bu gun dogurack bebegi gordm ultrasonda cok tuhaf cok guzel bi duygu gozlerim dolunca cok ictn dua etti insallah kabul olur ya oysss rabbim herkese nasip etsin bizede bu gun onu dogurtucm gbi
Soyledim zaten herkese nasip etsin diye dua etti bnada insallah cektgm sancilari cek dedi amin dedim sancisi var ama simdilik eve gonderdiler sıklasinca gidiliyomus doguma dua edelimde saglikli alsin kucagina bide bebek 2.800 gram dedi doktr az deglmi yaayy canım benim yaa inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına Rabbim tez zamanda hayırla bize de nasip etsin inşallah dua iste ondan bol bol ne dua etse kabul olur o şimdi
Yumurtlama gunun ne zmndi cnm bnde 11 eylul hadi bklm cok zooooooor yaBat 10 eylül dayanamuorummmmm beklemek çok zor
23 agustista ovulasyonda çift czgyi gordum o günü ve ertesi günü degerlendurdm canm beklemedeym haftaya kan testi yaptrsam ckarmikiYumurtlama gunun ne zmndi cnm bnde 11 eylul hadi bklm cok zooooooor ya
Cikar bence cikiyo diye biliyom ama cok dusuk cikiyo dye okumustm ama baxende cikmiyo23 agustista ovulasyonda çift czgyi gordum o günü ve ertesi günü degerlendurdm canm beklemedeym haftaya kan testi yaptrsam ckarmiki
Kac üzeri hamilelik olacak blyorm msn carsamba yada perşembe günü yapstrmayi dusunyorm 9 gün gecms oluyoCikar bence cikiyo diye biliyom ama cok dusuk cikiyo dye okumustm ama baxende cikmiyo
Her belrtyi hamililge yoruyorun kafayı yemek uzereym byandan da korkuyorum yine ckmcak dye tuhaf bi hsldeymKac üzeri hamilelik olacak blyorm msn carsamba yada perşembe günü yapstrmayi dusunyorm 9 gün gecms oluyo
5 in ustu gebelik doye okumustm 5in altindaki yokKac üzeri hamilelik olacak blyorm msn carsamba yada perşembe günü yapstrmayi dusunyorm 9 gün gecms oluyo
Ay insallah olur cnm cok sevnrm gercktn insallah rabbim nasip eder hepimizeBende bugün doktordaysım pazartesı ıgne yapıldı bugünde yumurtalarım catlamısmı dıye bakıldı doktor enaz 12 gün dedı net 15 gün dedı banada bekliyoruz hayırlısıyla ınsallah
Aay ne guzel yeni dogan bebis goreceksin gercekten dedigin gibi bu bile insani mutlu ediyor. Bizim icinde dua etsin canim hamilelerin duasi kabul olur derlerAynn oyle canm ben bu gunde yapamicam galiba suan kuzenimi hastaneye getrdm benimle yasit hamile ve gunu geciyodu simdi onunla ilgileniyorum o bile o kadar guzelki ve sanirsam bu gun dogurack bebegi gordm ultrasonda cok tuhaf cok guzel bi duygu gozlerim dolunca cok ictn dua etti insallah kabul olur ya oysss rabbim herkese nasip etsin bizede bu gun onu dogurtucm gbi
Amın cumlemıze canım ınsallahAy insallah olur cnm cok sevnrm gercktn insallah rabbim nasip eder hepimize
Hos geldin o zaman bu aralari degerlendr cnmbenim de bat 13 eylul kismet
Hadı bakalım 13 eyluller bende 13 eylül ınsallah hep güzel haberler verırızbenim de bat 13 eylul kismet
Insallsh hepimiznnnnnnnnnn Aminncalismalar son gaz ins tutar burdan paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?