BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

ayy canım benim yaa inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına Rabbim tez zamanda hayırla bize de nasip etsin inşallah dua iste ondan bol bol ne dua etse kabul olur o şimdi

ayy canım benim yaa inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına Rabbim tez zamanda hayırla bize de nasip etsin inşallah dua iste ondan bol bol ne dua etse kabul olur o şimdi
Soyledim zaten herkese nasip etsin diye dua etti bnada insallah cektgm sancilari cek dedi amin dedim sancisi var ama simdilik eve gonderdiler sıklasinca gidiliyomus doguma dua edelimde saglikli alsin kucagina bide bebek 2.800 gram dedi doktr az deglmi ya

Bende bugün doktordaysım pazartesı ıgne yapıldı bugünde yumurtalarım catlamısmı dıye bakıldı doktor enaz 12 gün dedı net 15 gün dedı banada bekliyoruz hayırlısıyla ınsallah

Bende bugün doktordaysım pazartesı ıgne yapıldı bugünde yumurtalarım catlamısmı dıye bakıldı doktor enaz 12 gün dedı net 15 gün dedı banada bekliyoruz hayırlısıyla ınsallah
Ay insallah olur cnm cok sevnrm gercktn insallah rabbim nasip eder hepimize

Aay ne guzel yeni dogan bebis goreceksin gercekten dedigin gibi bu bile insani mutlu ediyor. Bizim icinde dua etsin canim hamilelerin duasi kabul olur derler ve ne guzel deneyim yasamis olursun dogum sonrasi halini flan gorursun. Ay sorma
benimde normalde bugun yapmam gerekiyordu 1 dolu 1 bos oldugu icin ama esim cok yorgun geldi ve suan uyuyor napalim kismet degilmis yarin artık

Benim bat 10 eylül zaman geçsin diye iki güne bir kitap bitiriyorum hemde işe gidiyorum. Hep aynı şeyleri burada yazıyor ve okuyoruz fakat iyi geliyor insana. Dışardan birine bu kadar mevzuyu açsan deli derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…