BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Benim bat 10 eylül zaman geçsin diye iki güne bir kitap bitiriyorum hemde işe gidiyorum. Hep aynı şeyleri burada yazıyor ve okuyoruz fakat iyi geliyor insana. Dışardan birine bu kadar mevzuyu açsan deli derler
Aynen oyle burda tam destek hep destk

sat ın üstünden 11 gün filan geçti batta 15 eylul ama eşim yoğun çalıştığından 4-5 günde bi denemeleri yapıyoruz bilemiyorum daha 4 kere korunmadan beraber olduk tutar mı acep hep bi merak

sat ın üstünden 11 gün filan geçti batta 15 eylul ama eşim yoğun çalıştığından 4-5 günde bi denemeleri yapıyoruz bilemiyorum daha 4 kere korunmadan beraber olduk tutar mı acep hep bi merak
Bence yumurtlama gunune var daha onu degerlendir

Dolu dolu 1 senelik evliliğim çocuk için doğru karar almakta biraz zorlanıyorum anneliği yapamamaktankorkuyorum yoksa deli gibi bebeğim olsun istiyorum

Dolu dolu 1 senelik evliliğim çocuk için doğru karar almakta biraz zorlanıyorum anneliği yapamamaktankorkuyorum yoksa deli gibi bebeğim olsun istiyorum
O korkuyu onun gulusuyle atlatirsin cnm merak etme o geleceginin korkusudur ama unutma rabbim vermeyi layik gorurse hersey umdugundan daha guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…