- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Aynen oyle burda tam destek hep destkBenim bat 10 eylül zaman geçsin diye iki güne bir kitap bitiriyorum hemde işe gidiyorum. Hep aynı şeyleri burada yazıyor ve okuyoruz fakat iyi geliyor insana. Dışardan birine bu kadar mevzuyu açsan deli derler
Gececek beklemek zor ama olacak insallahMerhaba kızlar benimde 13 eylül hepimiz için hayırlısı olsun
Amın ınsallah ya canımMerhaba kızlar benimde 13 eylül hepimiz için hayırlısı olsun
Bence yumurtlama gunune var daha onu degerlendirsat ın üstünden 11 gün filan geçti batta 15 eylul ama eşim yoğun çalıştığından 4-5 günde bi denemeleri yapıyoruz bilemiyorum daha 4 kere korunmadan beraber olduk tutar mı acep hep bi merak
peki canımBence yumurtlama gunune var daha onu degerlendir
Yumurtlama tarihini hesapladn mi cnmpeki canım
1 eylul oluyor cnm 27 ağustos 2 eylul arasını değerlendiricem :)Yumurtlama tarihini hesapladn mi cnm
Evet 2 gundur firsat olmadi bende bu gunu degerlendrdm insallah yasuper ya ins hepimuz eylule yani bayrama denk gelio bayram sekeri gubi guzel haber alalim ins arkadaslar ya ne mutlu oluruz
benimde degerlendirmem lazim o gunleri 3 eylul e kadar benimkide1 eylul oluyor cnm 27 ağustos 2 eylul arasını değerlendiricem :)
aynen canım inşallah güzel haberlerimiz yazarızbenimde degerlendirmem lazim o gunleri 3 eylul e kadar benimkide
Inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinGececek beklemek zor ama olacak insallah
Inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinGececek beklemek zor ama olacak insallah
cnm korku insanin icinde her daim oluyo sende cocukla bersber buyuyosun bence erteleme kac yasindasin bubaradaDolu dolu 1 senelik evliliğim çocuk için doğru karar almakta biraz zorlanıyorum anneliği yapamamaktankorkuyorum yoksa deli gibi bebeğim olsun istiyorum
O korkuyu onun gulusuyle atlatirsin cnm merak etme o geleceginin korkusudur ama unutma rabbim vermeyi layik gorurse hersey umdugundan daha guzel olurDolu dolu 1 senelik evliliğim çocuk için doğru karar almakta biraz zorlanıyorum anneliği yapamamaktankorkuyorum yoksa deli gibi bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?